Şimdi Ara

Lastik Tavsiyeniz Gerek F10 için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    F10 araç için lastiği değiştirmem gerek 3 senedir kullanıyorum artık lastik kel kaldı virajlarda kayma yapıyor direk kullandığım lastikler hiç konforlu değil ve runflattı lastikleri hiç bilmediğim için tavsiyenize ihtiyacım var kesinlikle runflat istiyor çünkü patlama olduğunda yakın yerde servisler yok fiyat ve marka farketmez tecrübeli olanlarınızdan tavsiye bekliyorum

• Hangi lastiği kullanıyorsunuz?
  • Şimdi f10 sa iş değişir, her lastik olmaz f10 a. Koskoca Effffff ve Onnnnn borumu....
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Pirelli marka şu anki fabrikayla gelen

• Benim yazlık siralamam soyledir;
    1-Michelin (Pilot sport)
    2-Continental (PremiumContact)
    3-Bridgestone
    4-Goodyear
    5-Nokian
  • quote:

Orijinalden alıntı: saatbaba

Pirelli marka şu anki fabrikayla gelen
    Hocam imkan varsa continental PremiumContact 6 bakın derim.

• Ben Nokian Powerproof aldım n11'den. Ebatlar da 225/45/17. Sizin araçta Comfort donanımsa 225/55/17'dir. Yakıt tüketimi C, ıslak zemin A ve 68 db. Çok araştırıp aldım, size de tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Ben Nokian Powerproof aldım n11'den. Ebatlar da 225/45/17. Sizin araçta Comfort donanımsa 225/55/17'dir. Yakıt tüketimi C, ıslak zemin A ve 68 db. Çok araştırıp aldım, size de tavsiye ederim.
    Kilometre ömrü muadil lastiklere göre daha az belirtmek isterim.
  • ben olsam kendini ispatlamış lastikleri tercih ederdim. continental sport contact 6, bridgestone potenza s001, good year eagle f1 asymmetric 5 ya da gereksiz çok pahalı olmasına rağmen michelin pilot 4 lastikler olabilir.

kesinlikle runflat tercih edin. runflat lastikler son yıllarda otomotiv tarihinin en önemli icadıdır. siz sağda solda bu lastikleri araçlarında kullanmaya karar veren mercedes, bmw mühendislerinin aksine, runflat lastik şöyle kötüdür, böyle kötüdür gibi saçmalıklarına kulak vermeyin.

runflat lastikler, lastik patladığında sizi lastik değiştirmek ya da tamir kitleriyle gibi ıvır zıvır işlerden kurtarır. en önemlisi hareket halindeyken patladığında kaza yapmanızı önler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebel -- 2 Mayıs 2020; 10:35:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Kilometre ömrü muadil lastiklere göre daha az belirtmek isterim.

Alıntıları Göster
    Hocam doğrudur. Ben ilk kullanıcı yorumlarına güvenerek aldım. Değerleri de iyi olunca fazla düşünmedim aslında. Bakalım göreceğiz nasıl olacak.
  • Continental premium contact 6 aldım memnunum. Konu lastikte açılmışken 1400 kg önden çekişli bir araç için 215x40x18 ölçülerinde lastiklere kaç psi hava basılmalıdır?
  • f 20 aracımda runflat bristone vardı lastik değil bildiğin kütükdü..

ben asla birdaha runflat olayına girmem ne olursa olsun

normal conti tavsiye ederim

paranız hangisine yetiyorsada en ucuzu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Continental premium contact 6 aldım memnunum. Konu lastikte açılmışken 1400 kg önden çekişli bir araç için 215x40x18 ölçülerinde lastiklere kaç psi hava basılmalıdır?
    Şu şekilde bir etiket var mı aracın herhangi bir yerinde?

Bazen benzin depo kapağında bazen kapı içleri vb yerlerde olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Hocam doğrudur. Ben ilk kullanıcı yorumlarına güvenerek aldım. Değerleri de iyi olunca fazla düşünmedim aslında. Bakalım göreceğiz nasıl olacak.

Alıntıları Göster
    Zaten lastiğin tek olumsuz yanı var o da bu :)

Yoksa gerçekten güzel bir lastik. Memnun kalacağınızı düşünüyorum. Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
  • W212’de Goodyear F1 Asymmetric 3 kullanıyorum 3 yıldır, memnunum, ölçüler 245/45/17 yalnız.

Runflat iyi hoş da, kışlık lastiklerim runflat Bridgestone, kışlık olmalarına rağmen konfor olarak goodyear’ların yanında kütükten farksızlar.

Yazlık için Asymmetric 5’e geçeceğim benim yazlıklar da eskidi artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rst78

W212’de Goodyear F1 Asymmetric 3 kullanıyorum 3 yıldır, memnunum, ölçüler 245/45/17 yalnız.

Runflat iyi hoş da, kışlık lastiklerim runflat Bridgestone, kışlık olmalarına rağmen konfor olarak goodyear’ların yanında kütükten farksızlar.

Yazlık için Asymmetric 5’e geçeceğim benim yazlıklar da eskidi artık.
    benim kullandığım yazlıktı ve onlarda kütük dü

meşe kütüğü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Zaten lastiğin tek olumsuz yanı var o da bu :)

Yoksa gerçekten güzel bir lastik. Memnun kalacağınızı düşünüyorum. Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.