Şimdi Ara

'LASTİKLER' /Ebatlar/Konfor/Performans/Yakıt Tüketimi TEKNİK BİLGİLER (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
98
Favori
190.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

malum kış yaklaşıyor. clio4 dizel aracımı yeni aldım 16" jantlar var 195 diye yazan bi seri var gerisini hatırlamıourm

en uygun kış lastiği nerden bulabilirim. uygun bulabilirsem asıl jantlı bi kampanya bulmak istiyorum varmıdır bilgiliniz dahilinde böyle bir fırsat?
  • Utmad kullanıcısına yanıt
    205 60 r16 eskisi gibi değil, Fluence ve Megane 3 ler kullandığından beri epey ucuzladı, iyi bir marka takımda 100 lira civarı farkeder.
  • astra h classic 3 hb aracımız var, eskişehir'de yaşıyoruz geçen sene çok kar yağmadı fakat buzlanma sorunuyla çok karşılaştığımız için aracı evden pek çıkaramadık, bu sene kış lastiği almaya karar verdik.
    Orjinal lastikleri 205/55 R16, yine aynı ebatta almayı düşündük, daha küçük ebatları tavsiye de ettiler ama tam emin olamadım.
    Goodyear 91T UltraGrip 9 ve Petlas 91H Snowmaster W651 arasında kaldık, şimdi sizce hangisini tercih etmeliyim, bir de bunları internetten alırsak sökme takma balans vs masrafı ne kadar olur acaba fiyat bilgisi paylaşabilecek olan arkadaş var mı acaba? Bu ürünler dışında tavsiyesi olan varsa seve seve dinleyebilirim, şimdiden teşekkürler.
    Bir de merak ettiğim bir şey var şimdi bizim araçta çelik jant yok, nasıl olacak bu iş üzerinde sac janttaki normal kullandığımız lastikleri söküp bunları mı takacaklar?
  • Benim arabamın lastik ebatı 205 55 16. Kışlık lastikleri 195 65 15 almayı düşünüyorum 16 lık lar 230 lira 15 ler 130 lira.yazık para kolay kazanılır. Hem hızda az gösterir.arabada yakıt azalır konfor artar diye düşünüyorum.anlayan biri mesaj atsın.nokian marka almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi markaların lastikleri yumuşaktır ? yaz lastiği bakıyoruz fazla titretmeyecek, ses yapmayacak birşey arıyoruz.
  • osmantkulu O kullanıcısına yanıt
    Dört tane kara çıkma jant alırsanız olur tabii ki needen olmasın. Aracınızın alt modellerinde 15" kara sac jantlı versiyon var mı?
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Michelin'in neredeyse tüm modelleri, Conti'nin bazı modelleri, Dunlop bazı modeller, Nokian bazı modeller, Petlas PT741 bildiğim yumuşak lastikler. Sessizlik konusunda orta sertlikte bir lastik olan Good Year Efficientgrip Performance çok önerilen bir lastik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

Michelin'in neredeyse tüm modelleri, Conti'nin bazı modelleri, Dunlop bazı modeller, Nokian bazı modeller, Petlas PT741 bildiğim yumuşak lastikler. Sessizlik konusunda orta sertlikte bir lastik olan Good Year Efficientgrip Performance çok önerilen bir lastik.

bunlar hafif ticari de kullanılabilir mi ? yük taşınmıyor.
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Uygun ebat varsa kullanılır
  • quote:

Dört tane kara çıkma jant alırsanız olur tabii ki needen olmasın. Aracınızın alt modellerinde 15" kara sac jantlı versiyon var mı?

aracım toyota auris aracın orjinal ebatları 16 inc ama kitapçığında 15 inç lastik kullanabileceği nden bahsediyor.bende 15 inç lastik daha ucuz olduğu için hemde konforlu olacağını düşündüğüm için 15 inçlik kışlık lastiğe geçmeyi düşünüyorum

• quote:

Uygun ebat varsa kullanılır

Tesekkur ederim

• Selamlar,Aracım 2006 Astra 1.3;
    Aracımın üzerinde 17" Cant var.Lastik olarakta 225*45*17 Lastik var.
    Lastik alırken yine bu ölçüde mi almayım.
    Amacım Performans falan değildir.
    Önemli olan Yakıt Tasarrufudur.
    Yakıtı daha az tüketebilmek için hangi ebat Lastikler almalıyım?
    (Jantları değiştirme imkanım yoktur.)
  • 205 50 r17 takabilirsiniz ama öyle aman aman bir fark beklemeyin, %1 - 2 civarı ancak farkeder. Ayrıca 205 50 r17 lastikler 225 45 r17 ye göre genelde daha pahalı.
  • Tamam İlgin için Teşekkür ederim o zaman 225*45*17 ile yola devam edeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendoma

merhaba arkadaşlar

malum kış yaklaşıyor. clio4 dizel aracımı yeni aldım 16" jantlar var 195 diye yazan bi seri var gerisini hatırlamıourm

en uygun kış lastiği nerden bulabilirim. uygun bulabilirsem asıl jantlı bi kampanya bulmak istiyorum varmıdır bilgiliniz dahilinde böyle bir fırsat?

Bridgestone kış lastiklerinde 15 Kasıma kadar kampanya var detayını bilmiyorum araştırabilirsin.

• Aramızda Pirelli Pzero Nero GT lastik kullanan var mı?

195/45/R16 ebatında almayı düşünüyorum.

Bu ebatlarda diğer lastik önerilerine de açığım. İzmirde yaşıyorum kış lastiğine ihtiyacım yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Aramızda Pirelli Pzero Nero GT lastik kullanan var mı?

195/45/R16 ebatında almayı düşünüyorum.

Bu ebatlarda diğer lastik önerilerine de açığım. İzmirde yaşıyorum kış lastiğine ihtiyacım yok.

Malesef bahsettiğiniz lastiği kullanmadım,

Nacizane tavsiye marka bağımsız tüm V desenlerden uzak durun çok sesli yürüyorlar,

Diğer lastik önerileri olarak ise, yerlilerden,

Petlas 195/45 R16 84V Velox Sport PT741 <= modeli olmalı yalnız, 155TL

C/C/71 db.

http://www.kliksa.com/urun/petlas-195-45-r16-84v-velox-sport-pt741-rf-oto-lastigi-uretim-tarihi-2014-/902070954?gclid=CLv3hKzCx8ECFXDHtAodHhkAEQ

Veya Toyo Proxes CF2 195/45R16 84V

C/B/70 db.

http://www.lastikcim.com.tr/Toyo-Proxes-CF2-19545R16-84V,PR-13456.html

Lastik ebatı cins olduğundan öyle ha deyince iyi ve ekonomik lastik bulunamıyor malesef,

yerli petlası tercih etmekte fayda var veya toyo bayisinden de fiyat alın, belki daha ucuza halledebilirsiniz ...

• Merhabalar,
    Yazınız çok bilgilendirici, elinize sağlık. Konu çok teknik ama gerçekten lastik satışı işiyle genelde bu tür bilgisi olmayanlar/olamayanlar ilgileniyor. Bu nedenle size danışmak isterim, vaktiniz olur yanıtlarsanız çok memnun olurum. Yazınızdan öğrendiğim kış lastikleri daha ince/küçük olursa daha verimli ve güvenli oluyor.
    Benim lastiklerim 225/40 R18, bana kış için 16 inçlik lastik öneriyorlar. Tabi bu da jant değişikliği demek oluyor. Jantlı lastiğin diğer bir avantajı, değişimi de kolay olur deniliyor. Yurt dışında yaşayacağım bir süre, burada jantlı lastik değişimi hem daha ucuz hem daha pratik. Ama Türkiye'de çok fark etmiyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

Hangi markaların lastikleri yumuşaktır ? yaz lastiği bakıyoruz fazla titretmeyecek, ses yapmayacak birşey arıyoruz.

Aradigin lastik GoodYear Efficient Grip Performance. Hayirli olsun.

• Falken 205/55 R16 91H EuroWinter HS449 Kış Lastiği (Üretim: 2014) kliksadan sipariş verdim(tanesi 154 tl)
    sonra bu siteyi buldum ama aldığım lastik hakkında fazla bilgim yok aracım fluance orjinal ebatları205/60/16 kullanmamda herhangi bir artı eksi durum olurmu
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.