Şimdi Ara

'LASTİKLER' /Ebatlar/Konfor/Performans/Yakıt Tüketimi TEKNİK BİLGİLER (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
98
Favori
190.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cianni

Arkadaşlar 2009 5.30i aracımız için üzerinde ön arka Bridgestone RE050-RFT 245/45R17 kullanmaktayız.

Acaba RFT olan bu lastikler için en ideal hava ön arka kaç olmalı?

Aracı genelde önde 2 kişi olacak şekilde kullanıyoruz, arada da bagaj çok dolu olmamak kaidesiyle yolculuk oluyor.

Şu an önler 34 arkalar 38 olarak ayarlandı. Nitrojen ile dolum yapıldı.

Ben 1.16i aracimdaki 205 55 16 Runflat lastiklere 40 psi bastim, zaten bu civarda oneriliyor. siz az basmissiniz. rft lastiklarin yanaklari celik destekli oldugundan az hava basmak lastiklere zarar verir. ayrica yol tutusuna ve yakitina olumsuz etkiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    Aracın önerdiği değerler kapıda yazmakta ama ben kullanan arkadaşlardan direk bilgi almak istiyorum,çünkü değerler normal lastikler için RFT için olduğunu düşünmüyorum.

• arkadaşlar merhaba
    şu 2 continental lastik arasında ne fark var bilgisi olan varmı acaba
    www.hepsiburada.com
    Continental 175/65R14 82T ContiPremiumContact 5 Oto Lastik Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/continental-175-65r14-82t-pc5-oto-lastik-uretim-yili-2015-p-OTLSTCON0356240

www.hepsiburada.com
    Contınental 175/65R14 82T Tl ContiPremiumContact5 Oto Lastik Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/continental-175-65r14-82t-tl-contipremiumcontact5-oto-lastik-p-OTALM3562400000

• Merhabalar. Bi sorum olacak arkadaşlar, yardımcı olursanız sevinirim.
    w124 kasa mercedesime 17 inç jant alacağım, 205 yada 215 taban genişliğinde lastik takacağım. Sorun şu: jantların ölçüsü standart mıdır? Herhangi bir 17 inç janta 205 taban genişliğinde lastik takabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

arkadaşlar merhaba
    şu 2 continental lastik arasında ne fark var bilgisi olan varmı acaba
    http://www.hepsiburada.com/continental-175-65r14-82t-pc5-oto-lastik-uretim-yili-2015-p-OTLSTCON0356240
    http://www.hepsiburada.com/continental-175-65r14-82t-tl-contipremiumcontact5-oto-lastik-p-OTALM3562400000

Aynı diye görüyorum, PC5 iki lastik de.

• cianni kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
    şimdi bir tanesini 2016 üretim diye belirtmişler ve tek fark üretim tarihi gibi görünüyor.
    şuan 2016 yazanın üretim tarihi belirtilmemişti ben de 2015 üretim olandan sipariş verdim, ben sipariş verdikten sonra satıştan kaldırdılar, inşallah benim lastikleri gönderirler :)
  • Benımde merak ettıgım onde diger olculerı aynı olan 195 tabanı on iki lastige 205 tabanı arka lastige taksak onen ceker arabada denge cok bozulr mu ? Ya da neyı etkıler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktlimited01 -- 25 Mart 2016; 15:55:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay A

http://www.hepsiburada.com/falken-175-65-r14-tl-sn832ec-82t-yaz-lastigi-uretim-yili-2014-p-OTLST4678

4x bu lastikten var . 10 aylık falan -

lastiğin birini kaldırıma sürtme - çizik - ufak balon oldu.

aracın dengesinin bozulmaması için aynı lastikten mi almam gerekir -

lastigi cift olarak degiştirsen daha ıyı olur. Ama ımkanın yoksa aynı desen almalısın.. 2. el aynı lastikten de bulabılırsen tekını 40-50 tlye satanlar olabılıyor onu da alabılırsın

• Bugun sava perfecta 175 65 r14 86t lastigi nakit 120 liradan aldim 0116 uretimi.
    normal olani (82t) olani 100 lira idi.
    Lastigi cok az kullanmama ragmen lastik sesi cok azaldi diyebilirim.
    Eski lastigim yokohama adrive idi allah bi daha karsilastirmasin bu lastikle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Üstad Merhaba,belki sıkı bir hort olacak benimkisi ama yazmadan edemedim.Öncelikle lastik konusundaki olabildiğince objektif katkılarınızdan ötürü teşekkür ederim.Aile aracımızı değiştirdim ve 2014 MST aldım üzerindeki 17 lik jantlarla süspansiyon bayağı bir sert geldi bana,diğer aracım focus ve önceki linea ile kıyaslayınca.Sanırım sizde bir MST kullanıcısınız.Önümüzdeki kış bende sizinle aynı operasyonu yaparak siyah jantlarla 205 55 16 revizyonu ve Petlas kış düşünüyorum.Geçtiğimiz yıllarda milli olması nedeni ile terddütlerle tercih ettiğim ancak beni olağanüstü tatmin eden petlas a övgü göndermeden edemeyeceğim bu arada.Bu fikrinize alternatif değişik görüş varmı güncellemek adına sormak istedim.saygılar

• osmin kullanıcısına yanıt
    MST'niz hayırlı olsun, 16 jantla Petlas kış lastiğini 4 kış kullandım, ilk 3 yıl gayet iyiydi, bu sene hamurun sertleşmeye başlaması ile ses yapmaya başladı, onun dışında yol tutuş olarak karda buzda sorun yaşamadım.
  • Arkadaşlar H ve T lastikler arasında hız dışında, yol tutuşu farkı var mıdır? Hangisi yol tutuşu konusu iyidir ?
  • Merhabalar..205/55 R16 lastik tipine 17" jant takmayı düşünüyorum.En uygun lastik ebadı nedir acaba?Teşekkürler..
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    Muadil ölçüler 225 45 17 ve 205 50 17 , ara ölçü olarak 215 50 17 de kullanabilirsiniz, lastik çapı biraz büyür.
  • Merhaba. Aracimin lastigini degistirecegim. Orjinal ölçüleri 205 65 r16 ve 195 60 r16. Ben buna 195 55 r16 taksam ne gibi avantaj ve dezavantajim olur?

• Tebrikler, çok başarılı bir konu olmuş. İşin ehli olmak böyle birşey demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafkaskartali571

Merhaba. Aracimin lastigini degistirecegim. Orjinal ölçüleri 205 65 r16 ve 195 60 r16. Ben buna 195 55 r16 taksam ne gibi avantaj ve dezavantajim olur?

Aracınıza uygun üreticinin tavsiye ettiği lastik ebatlarını,www.lastikebatlari.com sitesinden bulabilirsiniz.
  • polatcoskun P kullanıcısına yanıt
    Benim aracımda fabrika çıkışı 17 inch lastik var, bana 15 ve 16 inch lastik önerdi.
  • Aracınızın marka ve modelini yazar mısınız, bende bir kontrol edeyim.
  • polatcoskun P kullanıcısına yanıt
    2012 Renault Megane Sport Tourer 1.5 dci
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.