Şimdi Ara

'LASTİKLER' /Ebatlar/Konfor/Performans/Yakıt Tüketimi TEKNİK BİLGİLER (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
98
Favori
190.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yukarda yazdıklarımın tam tersini düşünün, yani çap %1,6 küçülür, konfor bir miktar azalır, araç 5 mm alçalır, tercih sizin ikisi de olabilir.
  • aracim mercedes e 270 2003 model. su an uzerinde 245 45 17 ebatinda lastikler var. bu lastikleri hangi lastik ebatlariyla degistirebilirim ve degistirebilecegim ebatlar arasinda en rahat temin edebilecegim ebat hangisi? f/p olan hangi lastikleri onerirsiniz?
  • lupavri L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 16 janta düşmek isterseniz 225 55 R16 95 V/W en yaygın ve orijinal aracınızın ölçüsü, 17'de 225/50/R17 mevcut orijinal ölçünüz dışında altarnatif lastik ebattınızdır. Lastik Petlas PT741 f/p..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utmad -- 22 Eylül 2015; 20:32:00 >
  • Arkadaşlar sonuç olarak kışlık yazlık 2 set alana kadar michelin crossclimate 185 60 R15 almaya karar verdik, zaten genelde şehir içi kullanıyoruz ve Sakarya'da çok fazla kar olmuyor..

Micra K13 tekna 1.2 80ps 2012 175 60 R15 orjinal ebatlara sahip aracımızın jantına tam uyar mı acaba?

Ona göre internet üzerinden sipariş vereceğim..
  • Arkadaşlar bisikletlerin KM'lerini ölçen cihazlara lastik çevresi ölçüsünü girdiğimiz gibi araçlarımızda da jantların ölçüsünü değiştirdikten sonra araçlarda da böyle bir ayar girilebilecek beyin veya ayar oluyor mu?
  • http://www.hepsiburada.com/falken-175-65-r14-tl-sn832ec-82t-yaz-lastigi-uretim-yili-2014-p-OTLST4678

4x bu lastikten var . 10 aylık falan -

lastiğin birini kaldırıma sürtme - çizik - ufak balon oldu.

aracın dengesinin bozulmaması için aynı lastikten mi almam gerekir -

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cianni kullanıcısına yanıt
    Takılabilir, fakat araç 1cm yükselir.185 tabanda aracınıza 16 jant ve 185 50 R16 lastik takmanız daha uygundur. Orijinal 175 60 R15 81T olarak kış lastiği almanız daha doğru, kışın dar taban daha güvenlidir.
  • Arkadaslar Merhaba.

Kliksada bir lastik var aracıma almak istiyorum. Boyutlar 185/65/15 Lastik Goodyear ultragrip 8 kış lastiği 88t. Fiyatı ise 138 lira. Lastik 2015 üretimi ne dersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadaşlar..tecrübeli ve bilgili arkdaşların önerisine ihtiyacım var..kafam çok karıştı..ikinci el 2012 model opel astra aldım..üstünde bridgestone turanza er300 var ..oldukça sertleşmiş..ve lastikçi değiştirmelisin diyor..30000 km araç..ne tavsiye edersiniz..ölçüleri 215/50 r17..

benim bulduklarım.. YAKIT / YAĞIŞLI HAVA / SES
    hankook ventus prime 2 215 50r17 91w B B 70
    LASSA REVO2+ 215/50 R17 91 W C B 66
    Petlas 215/50 R17 95W VELOX SPORT PT741 XL C B 71
    Dunlop 215/50 R17 95W SP Sport Blu Response XL B A 69

MİCHELİN,GOODYEAR,PİRELLİ,CONTİENTAL ..Bakmadım..Bütçem için biraz yüksek kalıyor.
    bunlar dışında önerileriniz varsa ltfen iletiniz..
    Şimdiden ilginiz için tşkler..

• quote:

Orijinalden alıntı: tıkıl

slm arkadaşlar..tecrübeli ve bilgili arkdaşların önerisine ihtiyacım var..kafam çok karıştı..ikinci el 2012 model opel astra aldım..üstünde bridgestone turanza er300 var ..oldukça sertleşmiş..ve lastikçi değiştirmelisin diyor..30000 km araç..ne tavsiye edersiniz..ölçüleri 215/50 r17..

benim bulduklarım.. YAKIT / YAĞIŞLI HAVA / SES
    hankook ventus prime 2 215 50r17 91w B B 70
    LASSA REVO2+ 215/50 R17 91 W C B 66
    Petlas 215/50 R17 95W VELOX SPORT PT741 XL C B 71
    Dunlop 215/50 R17 95W SP Sport Blu Response XL B A 69

MİCHELİN,GOODYEAR,PİRELLİ,CONTİENTAL ..Bakmadım..Bütçem için biraz yüksek kalıyor.
    bunlar dışında önerileriniz varsa ltfen iletiniz..
    Şimdiden ilginiz için tşkler..

Bence o lastikler 1 sene daha gider benim kumho 40 bin km de 6 sene olucak nerdeyse değiştirme vakti geldi tabiki... 3 sene turanza için az ama illa değiştircem dersen fiyat-performans olarak bu güzel , bende benim araca düşünüyorum..

http://www.lastikal.com.tr/urun_goster.aspx?uid=4761

• tıkıl kullanıcısına yanıt
    ER300 en fazla yol sesi alan lastik, sıfır araç üstünde gelse direk gider değiştiririm. Blue Response iyidir.
  • sorunda bu... dunlop'un bu modelini bulamıyorum..
  • http://www.lastikal.com...un_goster.aspx?uid=4761

Yukarıda linkteki ürünü aldım . Falken Ziex ZE914 Ecorun.Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.Çok beğendim..Turanzalardan sonra ilaç gibi geldi..sessiz ve konforlu..fren mesafesi kuru havada ii..henüz yağışlı ve mevsimden ötürü kış ayı için birşey soyleyemem..4 lastik takma balans dahil 800' e aldım..
  • arkadaşlar 2004 1.2 palio aracım var. kılavuzunda lastik ölçüsü 165 - 80 -13 yazıyor. şu an üzerinde 175-70-13 takılı bende kışlık lastik almak istiyorum. kışlık lastiğin 175-70-14 almayı düşünüyorum.

aslında piyasada bir çok arabaya uyacak lastik ebatı alıp arabayı satarken lastikleri muhafaza edip kullanmak . internette lastik ebat hesaplama var orda değerleri girince +- %3 sapma olmadıkça bir çok ebatta lastik birbirine uyumlu oldugunu gördüm bendede böyle bir fikir oluştu.
  • quote:

http://www.lastikal.com...un_goster.aspx?uid=4761

Yukarıda linkteki ürünü aldım . Falken Ziex ZE914 Ecorun.Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.Çok beğendim..Turanzalardan sonra ilaç gibi geldi..sessiz ve konforlu..fren mesafesi kuru havada ii..henüz yağışlı ve mevsimden ötürü kış ayı için birşey soyleyemem..4 lastik takma balans dahil 800' e aldım..

Aynı lastiklerin 185-60-15 (yaz için) ebatlarını Honda Jazz aracımda yaklaşık 2 yıldan beri kullanmaktayım.Yaz performansı mükemmel diyebilirim.Kışın ise ıslak zemin performansı çok iyi lakin buz ve karda Allah'a emanet gidersiniz.Karın üzerinde spin atmışlığım var Michelin ve Bridgestone kullanmış biri olarak kesinlikle bu lastiklerden daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Hem lastik sesi çok çok az hem de konforu çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

http://www.lastikal.com...un_goster.aspx?uid=4761

Aynı lastiklerin 185-60-15 (yaz için) ebatlarını Honda Jazz aracımda yaklaşık 2 yıldan beri kullanmaktayım.Yaz performansı mükemmel diyebilirim.Kışın ise ıslak zemin performansı çok iyi lakin buz ve karda Allah'a emanet gidersiniz.Karın üzerinde spin atmışlığım var Michelin ve Bridgestone kullanmış biri olarak kesinlikle bu lastiklerden daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Hem lastik sesi çok çok az hem de konforu çok iyi.

914 kullananlara sorayım sizce İstanbul trafiği için sürekli dur kalk ze914 mi almak mantıklı yoksa sn832 mi ?

• Herkese selamlar ve iyi yıllar dilerim..

Ford Fiesta Flair – 1.25 16v Zetec-S 75hp model emektar arabamıza lastik almam gerekiyor..

165/65/13 ile 165/70/13 ebatları arasında karar veremedim..Sizce tercihim hangisinden yana olmalı ?
  • Arkadaşlar 2009 5.30i aracımız için üzerinde ön arka Bridgestone RE050-RFT 245/45R17 kullanmaktayız.

Acaba RFT olan bu lastikler için en ideal hava ön arka kaç olmalı?

(Aracın önerdiği değerler kapıda yazmakta ama ben kullanan arkadaşlardan direk bilgi almak istiyorum,çünkü değerler normal lastikler için RFT için olduğunu düşünmüyorum)

Aracı genelde önde 2 kişi olacak şekilde kullanıyoruz, arada da bagaj çok dolu olmamak kaidesiyle yolculuk oluyor.

Şu an önler 34 arkalar 38 olarak ayarlandı. Nitrojen ile dolum yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 4 Mart 2016; 0:36:47 >
  • cianni kullanıcısına yanıt
    Aracin kapı icinde veya torpidoda yazan rakamı tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Pilot sport 4 yeni çıkmış bir lastik galiba, kullanan varsa onerirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.