Bildirim
Lastiklere Helyum Basmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yol tutusuda dusucektir diye tahmin ediyorum hatta belkide epeyi dusucek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence lastiklere oksijen veya helyum yerine direk LPG basın, hem gaz bitince yedek olarak oradan doldurursunuz ya da simit depo tarzı 4 lastiğe eklenip bagajdaki depo komple iptal edilebilir. Kapalı AVM garajlarına girerken de kolaylık sağlar. -
Oksijenden helyuma geldik. Dur bakalim nereye varacak bunun sonu
Abi fren yapsan arabanın arkası havalanır.
o kadar helyumun arabaya etkisi yok denecek kadar azdır , yada hiç etkisi bile olmaz... -
Gelecek konu : Lastiklere Karbondioksit basmak -
Ben su bastım beyler ! Önce içindeki havayi vakumladim sonra su bastım. Yol tutuşu artti, yakit tasarrufu sağladım. Hatta çukurlara girince Travego amortisoru gibi pıssst pıssst diye yaylanıyor
Bunu, hatta şasi boşluklarına helyum doldurmayı firmalar da düşünüyordu. Yalnız bildiğime göre Helyum pahalı biraz, inert bir gaz fazla bulunmuyormuş. -
radyatöre de porçöz doldurun tam olsun. -
Lastiğe helyum basılırsa lastik sesi incelir, aynı beyaz şov'da misafirlere hortumla basıldığı, pardon verildiği gibi. -
Helyum ve oksijenden başka gazlarda bekliyoruz.
Agir kasalı Astra, i30 gibi araçların şasi boşluklarına helyum torbaları eklenerek, aracın ağırlığı da azaltılabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
lastiklere osursak nasıl olur? bu nasıl konu ya? biri oksijen diye konu açmış, diğeri doğalgaz diye konu açmış. nerde bu moderatör?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 11 Aralık 2014; 15:31:41 > -
Lastiklere ayran basalım. Çukurlara girip çıktıkça sallanır sallandıkça da miss gibi yayık ayranı olur. -
Helyum patlamaz, azottan ucuza geliyorsa basılabilir. Tekerin hafiflemesi aracın çekişini bir miktar artırabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X