Bildirim
Lastiklerin durumu hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam bende de 5 yıllık 2019 tarihli lastikler vardı. Görüntü olarak sizinkinden çok daha iyi dursa bile özellikle şehir içi frenlemede fren dozajım bazen anlamsız sapıtıyordu. Ön arka çapraz yer değiştirip tekrar kullandım.Ben başta lastik iyi fren hidroliği ya da balataya suç buluyordum. Balatalar daha götürürdü. Hidrolik de değişti yine aynı. Yılı da artık geçtiği için yeni lastik aldım. Frenlerdeki farkı net hissediyorum. Eğer durum varsa riske atmadan yenileyin. 5 yıllık lastiktense 0 petlasın en hesaplı lastiği bile iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 1 Ocak 2025; 14:7:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben olsam değiştirirdim, lastik önemli.
Ama bütçe ayıramıyorsanız en azından arkadakileri çapraz şekilde öne alabilirsiniz.
-
Şehiriçi kullanımda biraz daha devam edebilirsin herhangi bir sorun durumunda müdahale etmesi kolay olur ama bu lastikler ile uzun ve kırsala gitmemeni tavsiye ederim. Değişim vakitleri çoktan gelmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracın yola temas ettiği tek şey ve canını taşıyorsun. Yanaktan yemiş, derinlik kalmamış. Kendi canını düşünüyorsan bile trafikteki diğer insanları düşün ve bir an önce lastiklerini değiştir.
Ayrıca enflasyonist bir ülkede yaşıyoruz. Bugün 10 bine degistirebilecekken üc ay sonra aynı lastiğe 14 bin vermek zorunda kalabilirsiniz.
Resimde görülen çatlaklar, omuz bölgesinde dönüşlerde oluşan stres kaynaklı çatlaklar. 50 bin km de oluşması doğaldır. Göremediğimiz başka bir darbe yoksa, lastiğin sağlamlığını etkilemez.
hocam bir şey daha sormak istiyorum
aracın stepnesi sıfır,hiç kullanılmadı fakat 2007 den beri aynı lastik haliyle..herhangi bir durumda değiştirdiğimde hamur çok uzun süre beklediği için parçalanma vs bir durum oluşur mu? lastikleri değiştirirken çıkanlardan birini(arkalar biraz sağlam) stepne yaparım olmadı
-
Yük altında beklemediğinden, derin çatlaklar gibi zayıf noktalar oluşmamıştır ama yol tutuş özelliği bunca sürede ciddi azalmıştır. Stepne dışında değerlendirmek yanlış olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ruhsatlı av tüfeği arabada taşınır mı
- kz1 çarpma nedir
- clio 5 enjeksiyonu kontrol ettirin
- nissan qashqai 1.3 dig-t kronik sorunları
- anahtar algılanmadı anahtarı öngörülen yüzeye tutun
- renault 4
- ssangyong torres kullanıcı yorumları
- byd han 2025
- chery fabrika
- toyota corolla fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X