Lastikte yirtik
-
-
Yanak olduğu için baya sıkıntı.
-
Istanbulda oturuyorum, su an kullandigim lastikler yaz lastikleri. Sizce 4 adet 4 mevsim lastigi almak mi mantiklidir yoksa 1 adet simdiki lastikten almak mi mantiklidir?
-
şehir içi 60-80 ile kullanıyorsanız eliniz bollaşana kadar idare eder. şehir dışı 120-150 yapıyorum derseniz değiştirin.hızla bi çukura girersiniz yarılır oradan belli olmaz.
-
1 adet olmaz, 4 de şart değil ama çift olarak değiştirmelisin. yenileri gücün aktarıldığı lastiklere tak.
-
Arac henuz yeni, 6000 km de. Diger lastiklerde yeni sayilabilir aslinda
-
Anladim hocam, tesekkurler.
-
hiç risk almayın tehlikeli...
lastik yüzünden koca aracı ve canınızı yakmayın, sıkmayın
lastikler 6bin km'de 1 adet bu lastikten bulun geçin
lastik ölçüleri nedir ? 205 55 16 gibi mi ?
-
Continental EcoContact 6 195 55 16 87H, lastik bilgileri bunlar. Yeni bir lastik alayim o zaman. Tesekkurler.
-
-
Falken al geç 4 lastik 7 bin tl bedava -
dengesizlik olur derler. o yüzden çift değiştireceksin derler. 6000 km için bilemedim.
-
Stepne aynıysa değiş bunla. Yırtık olan stepnede sorun olmaz.
Aynı değilse 1 tane al geç. 6 bin km.de asjnma falan belli bile olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisilin07 -- 23 Aralık 2023; 14:18:10 > -
stepne tak bunu da stepne yaparsın boşa para verme
-
Benim arabada da Eco contact 6 var.Ayni şekilde farklı yerlerde yırtık oldu sağ ön lastikte.Yanak kısmı zayıf galiba yumuşak lastik olduğundan.Simdilik idare ediyorum uzun yol pek yapılmadığından. -
Aracta stepne yerine lastik kiti var maalesef.
Lastikciye goturdum, muayeneden gecmez ama kullanilabilir dedi. Farkli lastikcilere de goturmeyi dusunuyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X