Lastpass Premium şifre saklama programında %50 indirim başlamış Aile üyeliği yıllık 24 Euro (900TL civarına geliyor) Aile üyeliğini 6 kişi kullanacağını düşünürsek kişi başı maliyet 150TL Eğer ortak almak isteyen olursa ekip oluşturabiliriz. Premium'da bir çok özellik var, Mobil ve bilgisayarda eş zamanlı kullanılabiliyor Dark web monitor özelliği sayesinde kullandığınız her hangi bir şifre internete sızdığında sizi uyarıp değiştirmenizi istiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkali -- 28 Kasım 2024; 1:31:34 > |
LastPass %50 İndirim / Aile üyeliği çok uyguna geliyor
-
-
Kendini buna 1 kere bağladın mı her sene alman gerekecek. Bana mantıklı gelmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gereksiz para tuzağı gibi geliyor iPhone otomatik şifre oluşturuyor zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında telefonda SamsungPass kullanıyorum fakat bilgisayar versiyonu yok. Yani bilgisayardan bir şifreyi kaydettiğim veya değiştirdiğim zaman telefona aktaramıyorum. Aynı işlemi ordanda yapmak gerekecek. Bilgisayarda Lastpass'ı uzun yıllardır kullanıyorum çok memnunum. Premium pahalı diye almamıştım.
-
Kapalı kaynak kodlu sürekli hacklenen bir şifre yöneticisine para vermek
-
Önceden bende bunu kullanıyordum, sonra tavsiye üzere açık kaynak kodlu Bitwarden kullanmaya başladım, aralarında çok bi fark yok. İşimi görüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 28 Kasım 2024; 8:39:48 > -
Bu işlerden anlıyorsanız açık kaynak kodlu VaultWarden kullanın bu tarz şeylere para vermeyin. Bitwarden'in sunucusu olarak kuruyorsunuz ve tamamen size ait oluyor şifrenizi hiç kimse görmüyor çalmıyor vs vs.
Hatta biraz daha ileri giderek bir tane Raspberry PI alıp, içine CasaOS kurup tüm her şeyi evinizde tutabilirsiniz. Sizin haricinizde hiç kimse dosyalarınıza erişemez.
-
Biraz daha ileri gidip CasaOS'a PiHole da kurulur, YouTube dışı her türlü reklam engellenir, internette gezerken kafa rahatlığı da yaşanır.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kapalı kaynak kodlu sürekli hacklenen bir şifre yöneticisine para vermek |
Kendini buna 1 kere bağladın mı her sene alman gerekecek. Bana mantıklı gelmedi.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X