Şimdi Ara

lastpass eklentisi ne kadar güvenilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lastpass eklentisini bilmeyen kalmamıstır , bende uzun zamandır bu eklentiyi kullanıyorum önceden sadece siteler iiçindi şimdi kredi kartı numraları vs. tüm bilgileri burya kaydediyorum daha pratik ve şifre hatırlama derdi olmadıgı için ama ne kadar güvenli oldugu tartısılır , bilgi edinmek istiyorum bu eklenti hakkında ne kadar güvenilir sizce yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkürler bu arada

• kredi kartı bankacılık işlemleri hariç kullanıyorum.
  • bende tüm siteler için kullanıyorum, kredi kartı numaralarımı da yazdım ama hepsi sanal kart numaraları yani limitleri aktif olmadığından risk teşkil etmiyor. Bir de bankacılık işlemleri içinde kısmi olarak verileri saklıyorum mesela müşteri no, hesap no gibi bilgileri otomatik dolduruyor şifreyi ve telefona gelen kodu ben elle yazıp giriyorum bu şekilde çok pratik oluyor.
  • Bir seneyi aşkın bir süredir laptop, tablet ve telefonumda kullanıyorum. Son güncelemelerle mobil cihazlardaki sorunları giderdiler ve daha pratik bir kullanım imkanı sundular. Gerçekten şifre hatırlama ve güvenliği olayını çözen harika bir program. İstediğim siteye istediğim zorluk ve uzunlukta şifre belirliyorum ve hatırlamak zorunda değilim. Sadece bankalarla ilgili hesap no, müşteri no dahil hiçbir şifremi içim rahat etmediği için eklemedim. Onlar en emniyetli yerde kafamda zaten. Şimdiye kadar herhangi bir problem yaşamadım inşallah bundan sonra da yaşamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.