Şimdi Ara

Late Game'de Düşmeyen Hasarı Çok Ormancı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Avcı palasının son güncel hali ile beraber, biraz can çalma ve can yenileme kasar isen 5v1 yapıp ölmeyecek aynı zamanda ADC düşmanı olacak bir OLAF'a sahip olabilirsin.
  • heca alma düşüor latede graves latedede güçlü aradığın o senin ama fighterlara göre kırılgan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FNC Jax

heca alma düşüor latede graves latedede güçlü aradığın o senin ama fighterlara göre kırılgan

O zaman kimi alayım?
    Arkadaslar vi dedi

• Kardeşim burdaki önerilerin hepsi mantıklı fakat önemli olan senin oyun tarzın, senin kendini gelistirmiş olman. Misal ben late game de fidd ile oyundan dusmuyorum ama bu nerde ne zaman bulunacağımı bildiğimden kaynaklanıyor zaten tf ler hardcore. Ama nice jung fidd bilirim bota gelip rakip besleyen. Ama sen teknikten ziyade mücadele+ hasar istiyorsan oftank junglar senin için çok daha iyi olur(vi,zac,j4 gibi). Teknik+kontrol istiyorsan shaco, fidd gibi heroları tavsiye ederim.

• 3 şampiyonla kısıtlarsak öncelik vereceğim şampiyonlar Vi,Rengar,Zac olmalı
  • morde jung nasıl olur beyler

• quote:

heca alma düşüor latede graves latedede güçlü aradığın o senin ama fighterlara göre kırılgan

Heca latede düşüyor mu
    3 skilini silsen sadece ultisi kalsa yine latede düşmez.Düzgün bir build ile heca latede adc + sup kesiyor tek başına daha ne yapsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

Heca latede düşüyor mu
    3 skilini silsen sadece ultisi kalsa yine latede düşmez.Düzgün bir build ile heca latede adc + sup kesiyor tek başına daha ne yapsın.

Resmen kahkaha attım ben de Heca'ya düşüyor diyenleri de gördü ya bu gözler edecek laf yok. Forum low dolu cidden.

• Herkes bir kafadan bişeyler yazmış ama şuan viable junglelar graves,heca,gragas thunder oynanıp tekrar metaya giricek,shy oynanıcak.lee elise nidalee olaf reksai gibi champleri bitirdiler diyebilirim lee elise ifrit ve gromp kesmeyerek diger kampları alıp thunder (eliseye belki heyulan) ile ganker olarak oynanabilir.şuan tankların gidişiyle çok az bir nerf yiyen graves oynanmaya başlıyacak.s6 da graves ile silip süpürdüğüm için s7de güzel geçicek benim için

• Graves cidden op nerdeyse full canla orman dönüp seri gank atıyor. Hecarim de baya iş yapıyor. Can veren ormancı eşyası üçlü kara balta rakibe göre zırh ve ayakkabı.. hecarim akıyor.. Ghost e w q ulti falan hecarim gank atmak için yaratılmış baba ya

• glumblapinta kullanıcısına yanıt
    latede adcler 1v1 de alıe sen hangi elodasın

• hecarim doğru buildle mid-late gamede her türlü iş yapar, probuildsten bakmanı öneririm. yeni rengar ve khazix de gayet iyi.
  • heca diyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 15 Kasım 2016; 13:41:53 >
  • Skarner asiri opi

• Zac al kafa rahat olsun

• quote:

latede adcler 1v1 de alıe sen hangi elodasın

Git biraz huni izle sonra xj9 izle sonra gel yorum yap low low konuşma.

• glumblapinta kullanıcısına yanıt
    earlyde feedlenirse keser tabi genel anlamda heca düşüyor çok kötü demiorum ama mid gamedeki hali olmuor bi sejuani kha graves gibi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Lelouch V

Sejuani olabilir.

Rotasyondayken deneme fırsatım oldu, tamamen katılıyorum.
  • olaf diyen olmamış hayret
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.