Şimdi Ara

Late Game'de Düşmeyen Hasarı Çok Ormancı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hasarı çok ve gank potansiyeli iyi olan bir hero söyler misiniz?

Aklımda Hecarim vardı, latede düşüyor galiba emin değilim.
    Diğer düşündüklerim khazix,jarvan,rengar (yeni rengar daha op miş sanırım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shield -- 9 Kasım 2016; 17:21:16 >

• Vi zac j4 heca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sejuani olabilir.

• vi heca silip süpürür,j4 ad bruiser gidilirse %15hp falan birakabilir mid ve adc de eqr kombosuna, ultisi aoe vuruyor iş yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasbugAtaturk -- 9 Kasım 2016; 23:46:45 >
  • jax
  • Zac

Gank potansiyeli
    Hasarı
    Tanklığı
    İşlevselliği

Muazzam.

• xin oyunun tüm safhasında güçlü ama mobil değil. mobil olup istediğin özellikler olması zor zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son bir kac patchi takip edemedim ama rengar hala oynanabilir gibi. Zac de iyidir late game de tf de ne kadar islevsel olur bilmiyorum fakat gank potansiyeli cok iyi.
  • Off-Tank Rengar denemenizi öneririm. Randuin(duruma göre Ölü adam),Ruh Gömleği,Sterak(duruma göre malmortius ya da GA),Ebedi,Ionia çizmesi(duruma göre değişir),AD Jungle itemi.
  • Eko

• amumu. ağlıyo tıslıo ama gerçekten iyi vuruyor.
  • Tavsiyeler için sağolun ama çok fazla öneri var.3 taneye kisitlarsak hangilerini secmeliyiz?

• Eski kogmaw jungle

• Hocam Vi al geç.
  • shyvana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Salvador

Off-Tank Rengar denemenizi öneririm. Randuin(duruma göre Ölü adam),Ruh Gömleği,Sterak(duruma göre malmortius ya da GA),Ebedi,Ionia çizmesi(duruma göre değişir),AD Jungle itemi.

offtank rengar oynayacaksan da mümkün olduğunca az MR ya da Armor almanı öneririm, sadece Edge of night ya da Maw gibi ofansif olanları alabilirsin, randuin ya da dead's man pek birşey katmaz rengara. W direk olarak HP dolduruyor, resistans olmaması bir nevi + gibi. Yani şöyle diyeyim, 3.5k hp ile atladın, 2k vurdun, 2k da sana vurdular, 1k geri doldurursun. Ya da mr-hp-armor buildi yaparsın, yine 3.5k ile atlarsın, 1.3k falan vurursun, sana da 1k vururlar, 500 doldurursun. Yani her durumda HP buildi daha mantıklı.

Açıkçası ben yeni rengarda en çok hp-ad buildini sevdim.

Top lane için,

Titanic hydra-Draktharr- BC- Streak's gage- Dominik's Ya da Trinity Force - Ayakkabı da tercihen.

En işlevsel build bu geldi bana, sonuçta yeni rengar fighter oldu, assassin buildi izlemek elbette tek attırır. Ben bu buildle üzerine atlayıp ta tek atamadığım adamların sadece tanklar olduğunu fark ettim, offtank jarvana tek atılır mı dedim, atılıyormuş. Q nun late game de Cd'ı 2 sn falan zaten daha bile az hatta, BC pasifi ilah gibi stackleniyor,Hp çok olduğu için de W acayip işlevsel oluyor,

denemeni öneririm.

• Öneriler arasında önceliğini Hecarim'e ver. Rek'sai de deneyebilirsin
  • Graves'de düşmüyor gibi sanki.
  • Graves

• kendi oyununu geliştir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.