Şimdi Ara

Latitude Doğan'ı ikiye böldü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
13.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sharkemre

şimdi bu konuyu açmakla ne ispatlandı yani 20 senelik eski model basit bir aracı ikiye böldü diye latitude deninlen sözde D sınıfı araç çokmu sağlam imajı kazandı ? bu saçmalıktan başka bişey değil veya renault fanatiklerinin kendilerini kandırmasından farklı değildir madem o kadar sağlam kendisinden katbekat küçük smart la çarpıştırın kafa kafaya bak bakalım o 100 bin tl lik latife niz ne hale geliyor ?

neden sözde D sınıfı?
  • Olm neden bitmiyor bu kuş serisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

son derece güvenlidir kuş serisi

Adamlar ayağa kalktılar bide pejocuya yardıma gidiyolar :)
  • Allah bizleri bu arabalara bindirmeye mahkum olan devletimizin bin belasını diyorum o kadar. İmzamdaki araçlarda biri kendımın kullanmakta olduğu stok bir sahin sehir ici kullanıyorum ve max 70 km hıza çıkıyorum okula gidip geliyorum bizim gibi durumu olmayanlar var iste onlara Allah yardımcı olsun. Neden benim milletim almanya gibi 2500 € ya 2000 e 200 arabaya binmesin ? Yada 1000 € 4000 € arası golf 3-4 e binmesin ? Şimdi başlarlar o paralara araba olsa tr arabadan geçilmez diye herkes kendini yarışçı zanneder diye getir kardesim avrupanin trafik kurallarını ve trafik teknolojisini yap ehliyet almayı avrupa düzen gör bakalım Türkiye nere gidecek ? Bizim suan kullandığımız merso 65 ile 80 arası fiyat paketine göre almanyada 9 bin € dan başlıyor nerden nere ?

• quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

bölünerek çoğalıyolar mübarek.

• quote:

Orijinalden alıntı: trcn

O, Latitude'den değil Doğan'dan kaynaklanıyordur Latitude'ün sağlam kalması. İşin şakası bir yana bu gördüğüm, abartmıyorum, en az 5. Doğan kazası oldu ve hepsinde de ikiye ayrılıyordu araba. Allah gücü yetmediği için bu tür arabalara binmek zorunda kalanlara daha iyisini nasip etsin inşallah.

http://forum.donanimhaber.com/m_68626811/tm.htm

+1 Babam da şahin kullanıyor, memur adam ne yapsın. Herkes gibi 50-60 milyarlık araba düşünemiyor. Her böyle haberi gördüğümde aklıma geliyor ve müthiş üzülüyorum. Aynı zamanda da çok korkuyorum.

• Hunharca güldüm arkadaş, bu kuş serisinin dönemin teknolojisine göre yaptığı tehlike anında koltuktan fırlatma sistemi gerçekten müthiş.Ya araç seni koltuktan fırlatıyor ya da kendini ikiye bölerek senin canını koruyor
  • fotoyu görünce carmageddon aklıma geldi
  • Bence sonuç normal.Çünkü daha iki üç ay önce forumda paylaşılan fiorino ve doğan kazasında da aynı durum vardı.Sadece doğan şahin değil.toros,reno 9 lar da bu tür kazalarda aynı sonuç yaşanır.Her ne kadar hepimizin bir yakınında bu araçlar bulunsa da malesef bu araçlar böyle.Şimdi ben bizim enişteye bu fotoğrafı göstersem ne yapacak?Yarın gidip arabasını mı satacak
  • İlk başta Latif Doğan diye okudum ya la
  • kuş serisinin ikiye bölünüpde ölümlü kaza olduğunu kim görmüş sanki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZGR+

quote:

Orijinalden alıntı: trcn

O, Latitude'den değil Doğan'dan kaynaklanıyordur Latitude'ün sağlam kalması. İşin şakası bir yana bu gördüğüm, abartmıyorum, en az 5. Doğan kazası oldu ve hepsinde de ikiye ayrılıyordu araba. Allah gücü yetmediği için bu tür arabalara binmek zorunda kalanlara daha iyisini nasip etsin inşallah.

http://forum.donanimhaber.com/m_68626811/tm.htm

+1 Babam da şahin kullanıyor, memur adam ne yapsın. Herkes gibi 50-60 milyarlık araba düşünemiyor. Her böyle haberi gördüğümde aklıma geliyor ve müthiş üzülüyorum. Aynı zamanda da çok korkuyorum.

Diyorum ya hocam, birkaç ergen yahut ergenlikten henüz sıyrılmamış olanlar dışında kimse tutup da güvensiz bir arabaya binmek istemez. Benim şu anda arabam yok, vardı; Allah kimseye göstermesin, kaza yaptım hurdaya sattılar arabayı, taksitle almıştım 18 bin liraya ve hâlâ 4 ay taksiti var maalesef.

Bizim sorunumuz, genelleme hastalığıdır. Bir Yozgatlı size kötülük yaptığı zaman başka bir ortamda bir Yozgatlıyla karşılaştığınızda "Bu Yozgatlılardan da hiç hoşlanmam, hepsi sıkıntılı." diye saçma sapan bir genellemede bulunurlar. Bu forum ortamında da Doğan ve Şahin markalarına karşı böyle bir tavır var. Millet, ikiye ayrılmış. Bir taraf, bu kuş serisinden hiçbir halt olmaz, derken diğer bir taraf, genellemeyin, herkes böyle değil, diyor. İki taraf da kendince haklı. Birinci taraf, arabanın güvensizliğinden ve apaçi tarzı sürenlerden dem vuruyor; ikinci taraf ise, onlar var; ama her sürücü öyle değil diyor.

Allah, bu millete akıl ve dahi fikir versin. İnşallah, herkesin bütçesi iyi arabalara yetecek düzeye gelir bir gün.

:)

• büyük gecmiş olsun. rena çok hızlıydı belkide ondan 2 ye bölmüş olabilir
  •  Latitude Doğan'ı ikiye böldü
  • DŞK Yarım şasedir de ondan ikiye bölünüyor.

çiziktireyim

Modern bir arabada

--------------

--------------

Bu şekilde boydan boya şase demiri vardır.

DŞK Da

---- ------

---- ------

Şeklinde var. Sanayii lügatında fil kulağı diye geçer.

Çabuk çürür. Zaten çürümesede farketmez. Yüksek süratli bir kazada bu hale gelir.

Ha Latitude nin tamirine gidecek parayla 3 DKŞ toplanır ayrı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Geçenlerde bir arkadaş vardı "kuş serisi ne zaman ortadan kaybolacak" diye.
    kuş serisi kaybolmayacak. çünkü aracı ikiye bölünen şahin sahibi , ön yarısına ucuza yeni bir arka yaptıracak , arka kısma da yeni bir ön kısım yaptıracak. adamın bir aracı var ike ucuza 2 arabası olacak. işte şahinler artık üretilmiyor ama sayıları böyle günden güne artıyor.

Şahin = Mitoz bölünmeyle çoğalan araç.

• o doğanı ortadan kaynatıp yine kullanırlar merak etmeyin
  • Yorumlar komedi yau

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı renault fanatikleri benim yorumuma çıkışmışlar ama ben cevap vermiyorum tek isteğim kaza olmasını istemem Allah korusun ama test videosu olsada şu latife ile kendisinin çeyreği kadar smart ı bir çarpıştırsak ve sonucu bir görsek bakalım D sınıfı renonun premium u ! ne hale gelecek bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

bazı renault fanatikleri benim yorumuma çıkışmışlar ama ben cevap vermiyorum tek isteğim kaza olmasını istemem Allah korusun ama test videosu olsada şu latife ile kendisinin çeyreği kadar smart ı bir çarpıştırsak ve sonucu bir görsek bakalım D sınıfı renonun premium u ! ne hale gelecek bakalım

yav he he
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.