Şimdi Ara

Laurent Blanc neden düşünülmüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence gayet güzel bir kadro kurduk, 3-4 transfer daha gelecek diyorlar. Bence emekli olmuş Lucescu veya yeniden Fatih Terim yerine, Blanc gibi teknik/taktik bilgisi ve tanınırlığı yüksek, karizması olan, vizyonu geniş bir teknik direktör getirmek daha iyi olacaktır.

Kendisi 1 senedir boşta olmasına rağmen hiç bir kulübümüzle adı geçmemiş olması da ilginç.

4-5m € gibi bir paraya getirilebilir, Lucescu+Tudor toplamı da bundan daha az olmayacaktır zaten.

veya Pellegrini de başka bir seçenek olabilir.

• Özbekgiller Tudor2u çok büyük bir hoca sandığı için olabilir mi?
  • Bu takımın Tudor'la başarılı olamayacağı çok bariz belli şu ağustos ayı bitene kadar bile bir hoca bulsak çok şey kaybetmeyiz .
  • Boş hoca.
  • türkiye de futbol saha içi olaylardan daha çok saha dışı olaylarla kazanılıyor. yabancı hocalar ülkeyi bilemediklerinden saha içinde ne kadar iyi olurlarsa olsunlar sıkıntı yaşayabiliyorlar... değil blanc, mourinho veya guardiolayı getir bu ülkede çok zorluk çekerler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Özbekgiller Tudor2u çok büyük bir hoca sandığı için olabilir mi?

Ne çok büyük sanması.

Sadece maça Tudor. Yönetim temizliği yapıyor taraftar baskısı sebebiyle Tudor'a yıkıyor. Yakında onu da postalayacaklar x2 taraftar hoşnutluğu.
  • Blanc iyi hoca. Luis Enrique de olur çok da iyi olur. Terim ne Allah aşkına taktik anlayışı 0. Hadi aslanlar vurun parçalayın diyen herif. Pirlonun sözlerini okumak yeterli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baines söylentisi...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cok gec. Bu saatten sonra türkiye ligini tanimayan hoca ile 1 yil kaybederiz. Yilmaz Vural gelsin daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Ne çok büyük sanması.

Sadece maça Tudor. Yönetim temizliği yapıyor taraftar baskısı sebebiyle Tudor'a yıkıyor. Yakında onu da postalayacaklar x2 taraftar hoşnutluğu.

bu yönetime hangi taraftar baskısı işlediki böyle bir taktik izlesinler.. bu arada blanc cok iyi hoca.. bu senen şampiyopn olamayız belki ama gelceğimizi kurtarırdık onunla..
  • Bize conte gibi oyunu adeta satranç gibi gören teknik adam lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ne çok büyük sanması.

bu yönetime hangi taraftar baskısı işlediki böyle bir taktik izlesinler.. bu arada blanc cok iyi hoca.. bu senen şampiyopn olamayız belki ama gelceğimizi kurtarırdık onunla..

Dostum twitterdan hoca getirdi taraftar geçen sene.

Dursun kendisi Sneijder'i yollayamazdı. Tudor'u öne attılar.

Blanc itiraz edemeyeceğimiz bir hoca keşke olsa öyle bir durum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne çok büyük sanması.

Dostum twitterdan hoca getirdi taraftar geçen sene.

Dursun kendisi Sneijder'i yollayamazdı. Tudor'u öne attılar.

Blanc itiraz edemeyeceğimiz bir hoca keşke olsa öyle bir durum.

Keşke ve hemen alıp getirse.. yalnız Tudor'u kovmadan ona da giderse getiremez..

• quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Bize conte gibi oyunu adeta satranç gibi gören teknik adam lazım.

Gerçek anlamda satranç gibi saha içindeki futbolu gören 3 adam biliyorum.. diğerleri o seviyede değil.. Lucescu ve Ottmar Hitzfeld ve Marcello Lippi..
  • Blanc gelir ve 3 ay sonra forum konuları:

"Blanc td değil"
    "O kadroya bana verseler ben şampiyon yaparım"
    "Blanc istifa"
    "Ligi tanımayan hocayla şampiyon olunmaz"
    "En azından Tudor bir şeyler deniyordu"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Blanc gelir ve 3 ay sonra forum konuları:

"Blanc td değil"
    "O kadroya bana verseler ben şampiyon yaparım"
    "Blanc istifa"
    "Ligi tanımayan hocayla şampiyon olunmaz"
    "En azından Tudor bir şeyler deniyordu"

bak bu dediğin Luce ve Terim de olmazdı.. muhtemel blanc ta da oolmaz.. Tudor gercek anlamda hoca değil.. tıpkı riekierink gibi, tıpkı hamza gibi.. Prandelli iyi hoca değildi, bizde uymadı zaten.. biz hiç iyi hoca getirdik mi?
  • Şartları uygunsa Blanc gibi bir adam harika olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Cok gec. Bu saatten sonra türkiye ligini tanimayan hoca ile 1 yil kaybederiz. Yilmaz Vural gelsin daha iyi.

Yılmaz Vural cok mu tanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

quote:

Cok gec. Bu saatten sonra türkiye ligini tanimayan hoca ile 1 yil kaybederiz. Yilmaz Vural gelsin daha iyi.

30 yildir Türkiye'de takim yönetiyor. O tanimiyorsa kim taniyacak?
  • quote:

quote:

quote:

Yarısı küme düşüyor hocam nasıl yönetmek bu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yarısı küme düşüyor hocam nasıl yönetmek bu?

Iste "Yilmaz Vural bile" ligi tanimayan yabancidan daha iyidir diyorum. Düsün artik.

Sezon basinda gelseydi neyse... Ama bu saatten sonra getirmek intihar olur. Adam takimi ve ligi taniyana kadar ligden kopmus oluruz. Avrupa da yok zaten. Taraftar olarak futbola 1 sene daha ara veririz.

Tudor belasi gidecekse yerine mecburen Türk (veya Türkiye'de calismis) bir teknik adam gelecek. Aykut Kocaman, Abdullah Avci ve Ersun Yanal rakiplerimizin basinda. Denizli, Hamzaoglu, Bülent Korkmaz gibi isimleri harcadik. Lucescu, Daum ve Bilic de ciddi takimlarin basinda. Fatih Terim olayi zaten karisik.

Geriye Yilmaz Vural falan kaliyor iste. O derece kötü durum...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.