Şimdi Ara

LAZ ROVER ın Yeni Sahibi Belli Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1.5 ton ağırlığında olan ve saatte 120 kilometre yapan 'Laz Rover'ı, otomobil koleksiyonuyla tanınan Oflu iş adamı Ali Ağaoğlu 3 milyon dolara aldı. 3 milyon dolarlık 'Laz Rover', Ağaoğlu'nun garajındaki en pahalı otomobil oldu.

Trabzonlu mobilya ustası Mustafa Kaya, geçtiğimiz yıl ahşaptan yaptığı klasik model arabadan sonra şimdi yine ahşaptan Land Rover'dan esinlererek Laz Rover'ı yaptı.
    Yaklaşık 2 ayda tamamlanan ve 30 bin liraya mal olan "Laz Rover"ı Köprübaşı İlçesine bağlı Beşköy Beldesi'nin Belediye Başkanı Yahya Narmanlı'nın talebi üzerine yaptığını belirten Kaya "Yaptığımız aracın koltukları elektrikli ısıtmalı. Navigasyon ve park sensörü bile var. Benzinli ve 105 beygir gücündeki aracın uzunluğu 4 metre, genişliği 1 metre 80 santimetre, ağırlığı da 1.5 ton" dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpine. -- 23 Şubat 2013; 14:59:14 >

• quote:

3 milyon dolarlık 'Laz Rover', Ağaoğlu'nun garajındaki en pahalı otomobil oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 23 Şubat 2013; 13:38:14 >
  • Helal olsun.
  • benim bildigim trabzonda bi başkana yapılmışdı

bence yalan haber
  • Nutella=tost ekmeği,simit=çay uyumu gibi Ağaoğlu=Gösteriş. Yanyana gelmiyince bir anlamı olmuyor.
  • İlk başta çalışmadı mı araç noldu öyle?
  • tv de görmüştüm
    hayırlı olsun demekteb başka ne yapılır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yalandır bu haber.
  • ali ağaoğlunun gündeme gelme çabalari dün akşam adam 50 binlira verene verebilirim demişti haberlerde
  • Bi yağmura bakar :)
  • Paraya Bak Laz Rover.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikayaoglu

Bi yağmura bakar :)

vernik falan atar
  • Zenginin malı...:)
  •  LAZ ROVER ın Yeni Sahibi Belli Oldu

Keşke bunu alsaymış daha ucuza gelirdi..hemde daha şık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 23 Şubat 2013; 16:26:11 >
  • Reklam amaçlı yalan haber...Çok daha ucuz alacağı arabaya 3 milyon dolar asla vermez..Ali Ağaoğlu hesap kitap biliyor..Müteahhit adam. Bu araba 35 bine çıkmış..Yapan usta açıkladı..Al sana 45 Bin aynısından bir tane daha istiyorum.....Deseniz yok yapmıyorum dermi ?..Adam gerçek usta.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 23 Şubat 2013; 17:04:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Keşke bunu alsaymış daha ucuza gelirdi..hemde daha şık

Bence Laz Rover daha şık.

Para var, huzur var aga. Adam basmış parayı almış burdaki fakirlerde çene yoruyor ve atasözünü yerine getiriyor

• Ağaoğlu yine "ben zor durumda değilim, benim param var" mesajı verme çabasında..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gösterişten ibaret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vosvagen süspansiyonlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Vosvagen süspansiyonlu

Ben de en çok bu cümleye güldüm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.