Şimdi Ara

Lazer Kesim ve Toz Boyama Hakkında Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lazer kesim yapan makinelerin bir hassasiyeti oluyomu? Burdaki pleksicilerde lazer var pleksi kesmek için ama kasa kapağını falan keserlermi orada bilemedim.
    İkinci olarak butun kasa ve powersupply kutusuna toz boya yaptırsam maddi olarak ne kadar tutar?
    Şimdiden yardımlarınız için sağolun arkadaşlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taide staj yapan arkadasım vardı lazerle işleri oluyormuş vs. milimetrik değerlerine kadar varmış diye biliyorum
  • Tai diye bahsettiğin şu uçak teknolojileri enstitüsü galiba hocam. Benim bahsettiğim milimetrik hassaslık değil ama yani lazer kesim yapan aletin gücü değişiyor mu pleksi kestiriyorum sürekli ama gidip kasa kapağını kestirmeye kalksam bu makinenin gücü buna yetmez gibi bir cevap alır mıyım?
  • Lazere gerek yok dostum. Bu mm kesim goygoyu aldı başını gidiyor. Elin yatkin değilse dekupaj yatkinsa benim gibi çelik makası ile kesebilirsin. Küçücük fan boyicak adam yok zımpara yok astar yok vernik şudur budur hikaye işler. Sanırım pro hava vermeye calisiyolar yoksa el ayarin varsa Lazere gerçekten gerek yok.

• Haklısınız bende bir çakı ve tornovida ile kasaya bir yığın iş yaptım fakat baya fazla kesimim var ve elimde dekupaj falan yok üniversite öğrencisiyim bundan dolayı lazer yaptırıcam bu seferlik. Sorduğum sorular konusunda bir fikriniz var mı acaba hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapGame45 -- 8 Haziran 2014; 3:36:42 >
  • Bilgisayar kontrollü lazer kesim tezgahları kesilecek malzemeye göre 0.001 mm hassasiyette iş yapabilir. Plexiglass da ne olur bilemem ama senin işini kat ve kat görecek şekilde iş yapabilir merak etme .
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapGame45

Haklısınız bende bir çakı ve tornovida ile kasaya bir yığın iş yaptım fakat baya fazla kesimim var ve elimde dekupaj falan yok üniversite öğrencisiyim bundan dolayı lazer yaptırıcam bu seferlik. Sorduğum sorular konusunda bir fikriniz var mı acaba hocam?

Sadece pleksi kesen lazer kasa kapağını kesmemesi lazim malzeme farkli. Ama yinede sorabilirsin kesende çıkabilir. Onun dışında gozle goremeyecegin kadar kesim hatası olabilir. Toz boya yaptirabilirsin sağlam olur ama çok para isteyebilirler. Boya öncesi kumlama yapabilirler. Esnaf kafası senin isini küçümser tek ihtiyacın bir İNSAN bulmak.

• O zaman ilk fırsatta burdaki pleksicilere gidip sorayım en sağlıklısı o olucak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.