Şimdi Ara

lazer yazıcı..(biliyorum çok konu var ama kararsızım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HP COLOR LASERJET CP1215
    samsung ml clp 315

samsung clp 300

arkadaşlar öncelikle merhaba,bir konuda yardım almam gerekiyor.Yukarıda yazdığım 3 modelin arasında kaldım. renkli lazer yazıcı arıyorum.daha önceden brother mfc 410 cn diye bir model kullanıyordum çok amaçlı olmasına karşın aldıktan 2 ay sonra sorun çıkarmaya başladı.Çok çektim 4 kere servise gitti bir kere ayrı bi yerde tamir gördü kartuşları bozuldu(kartuş yüzündendi 4 kere servise gitmesi) temassızlık çıkardı çok ama çokta yavaştı..

Şimdi kafamı ağrıtmayacak,tonerleri çabuk bitmeyecek renkli bi lazer arıyorum.Tonerleride sorun çıkarmasın az öncede söylediğim gibi çok çektim kartuş konusunda.Bittiğinde kolay dolum yaptırabileceğim yada yenisini aldığımda sorun çıkarmayacak birşey istiyorum.Sizce bunlardan hangisi iyi?Bunlar dışında önerebilecekleriniz neler?

max=300 tl bütçem var bunu almak için.Samsung ve hp olan modeller için demo tonerler geliyor fakat canonda orjinal geliyor dediler bü yüzden canon daha sağlıklı olurmuş bu doğrumu?

Bütün konuları okudum fakat hala kararsızım şimdiden teşekkürler : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onewayblues -- 10 Aralık 2009; 21:57:46 >

• teşekkürler..

up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.