Şimdi Ara

Lazer Yazıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eczanede kulanılmak üzere , all in one bir lazer yazıcı tavsiyenize ihtiyacım var.

* Cihazın tarayıcısı çok fazla kulanılmayacak
    * Fax olursa iyi olur ( diğeri kaldırılıp yer işgali engellenmiş olur )
    * Günlük 30-40 sayfa çıktı alınıyor ,
    * Toner dolumu sorunsuz olursa tabiki tercih sebebidir
    * Toner dolum maliyetide göz ününde bulundurulursa sevinirim.

Şu anda kullandığımız marka Samsung SCX 4100, 2 yıl anca dayandı ,sürekli sorun veriyor artık sinir bozmaya başladı...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: gezginler

Selam,
    Eczanede kulanılmak üzere , all in one bir lazer yazıcı tavsiyenize ihtiyacım var.

* Cihazın tarayıcısı çok fazla kulanılmayacak
    * Fax olursa iyi olur ( diğeri kaldırılıp yer işgali engellenmiş olur )
    * Günlük 30-40 sayfa çıktı alınıyor ,
    * Toner dolumu sorunsuz olursa tabiki tercih sebebidir
    * Toner dolum maliyetide göz ününde bulundurulursa sevinirim.

Şu anda kullandığımız marka Samsung SCX 4100, 2 yıl anca dayandı ,sürekli sorun veriyor artık sinir bozmaya başladı...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

samsung scx 4521f, canon mf4270, canon mf4150 bu yazıcılar işinizi görür toner dolumunda problem yapmaz.
  • tam benimde ihtiyacımın olduğu bir anda bu konu açılmış.bende işyerimde kullanmak amacı ile lazer bir yazıcı tarayıcı fax birarada ve mümkünse ahizeli bir ürün aramaktayım fiyat olarak 500 tl civarı bütçem var.aslında bir kaç model arasında kaldım ama karar vermedim sizlerden kullanan veya fikri deneyimi olan arkadaşlardan özellikle şu markayı alda hangi modelini alırsan al yada her markada araman gereken özellik vs vs gibi öneriler bekliyorum yardımcı olunursa sevinirim .daha önceleri hp nin ofis setlerinden kullandım 600 tl gibi rakamlara alınmıştı ama ilk senesinde çöpe gitti hep

1<: HP LaserJet M1319f MFP(bu ürün favorim ama ne yazıkki tarama yapmıyor sadece bildiğimiz fax gibi üstten verdiğimiz kağıdı fax çeker gibi fotokopi alıyoruz yada ben yanılıyorum)
     Lazer Yazıcı tavsiyesi

2<:LEXMARK X264DN (bu üründe tarayıcı paneli(camlı bölüm)var ama lexmark kullanmadığım için sarf malzemelerinde sorun çıkarmı yada arıza durumunda ?)
     Lazer Yazıcı tavsiyesi

3<:OKI MB280 (oki kalitesini daha öncede anımsar gibiyim ama önerileriniz ne yönde olacak bakalım)
     Lazer Yazıcı tavsiyesi

4<:BROTHER MFC-7320 (alırsak bir hp yada samsung gibi tunerleri yada başka malzemelerinde arıza durumunda ne yaparız)
     Lazer Yazıcı tavsiyesi

5<:XEROX PHASER 3100MFP X
     Lazer Yazıcı tavsiyesi

6<:SAMSUNG SCX-4521F
     Lazer Yazıcı tavsiyesi

• quote:

Orijinalden alıntı: alanya75

tam benimde ihtiyacımın olduğu bir anda bu konu açılmış.bende işyerimde kullanmak amacı ile lazer bir yazıcı tarayıcı fax birarada ve mümkünse ahizeli bir ürün aramaktayım fiyat olarak 500 tl civarı bütçem var.aslında bir kaç model arasında kaldım ama karar vermedim sizlerden kullanan veya fikri deneyimi olan arkadaşlardan özellikle şu markayı alda hangi modelini alırsan al yada her markada araman gereken özellik vs vs gibi öneriler bekliyorum yardımcı olunursa sevinirim .daha önceleri hp nin ofis setlerinden kullandım 600 tl gibi rakamlara alınmıştı ama ilk senesinde çöpe gitti hep

1<: HP LaserJet M1319f MFP(bu ürün favorim ama ne yazıkki tarama yapmıyor sadece bildiğimiz fax gibi üstten verdiğimiz kağıdı fax çeker gibi fotokopi alıyoruz yada ben yanılıyorum)
     Lazer Yazıcı tavsiyesi

2<:LEXMARK X264DN (bu üründe tarayıcı paneli(camlı bölüm)var ama lexmark kullanmadığım için sarf malzemelerinde sorun çıkarmı yada arıza durumunda ?)
     Lazer Yazıcı tavsiyesi

3<:OKI MB280 (oki kalitesini daha öncede anımsar gibiyim ama önerileriniz ne yönde olacak bakalım)
     Lazer Yazıcı tavsiyesi

4<:BROTHER MFC-7320 (alırsak bir hp yada samsung gibi tunerleri yada başka malzemelerinde arıza durumunda ne yaparız)
     Lazer Yazıcı tavsiyesi

5<:XEROX PHASER 3100MFP X
     Lazer Yazıcı tavsiyesi

6<:SAMSUNG SCX-4521F
     Lazer Yazıcı tavsiyesi

vermiş olduğunuz yazıcılar arasında alınabilecek en iyi alternatif samsung scx-4521f modelidir toneri kolay dolar çipsizdir, sağlamdır. canonun yukarıda önermiş olduğum mf serileride iyidir bu serilerdede çip yoktur, drum problemi yoktur toner yedek parça sıkıntısı yaşatmaz. hp 1319 modeli kapaklı olmadığı için fotokopi özelliği sıkıntı verebilir örneğin nüfuz cüzdanı gibi şeylerin fotokopisini çekerken. lexmark, oki,brother yazıcıların drum üniteleri ayrıdır drum değişimi geldiğinde drum ünitesi fiyatları yazıcı fiyatıyla eşdeğerdir özellikle oki ve lexmark oldukça masraflıdır bu üç yazıcının arasında brother modelinde çip yoktur diğerlerinde vardır. xerox 3100 modelinde çip vardır çip sorununu aşmak için sonsuz çip diye tabir edilen entegre takmanız gerekmektedir buda yazıcıyı garanti dışı bırakmaktadır drum problemi yoktur.

• cevabın ve detaylar için teşekkür ederim cool111.peki bu yazıcılara bluotut aparatı takıldığını duymuş gibiyim .öyle bir şansımız varmı.yani yazıcı üst katta iken yazılacak belgeyi yollasak üst katta yazsa .yada ethernet girişi olsaydı daha kolay olurdu ama yok bildiğim kadarı ile.birde bu önerdiğiniz samsung renkli değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanya75 -- 15 Mart 2010; 13:11:51 >
  • yukarıdaki yazıcıların hepsi mono lazer yazıcılardır yani siyah beyaz baskı alırlar. kablosuz yazdırmak için wireless adaptör vardır bu adaptörler sayesinde kablosuz olarak yazdırabilirsiniz ama bildiğim kadarıyla fiyatları yüksektir.
  • Çok teşekkür ederim cool111 ,
    Şu an kullandığım samsungda kagıt sıkıştırma problemi çok yaşandı. Bu nedenle Canon tercih edeceğim.
    Tekrar teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool111

yukarıdaki yazıcıların hepsi mono lazer yazıcılardır yani siyah beyaz baskı alırlar. kablosuz yazdırmak için wireless adaptör vardır bu adaptörler sayesinde kablosuz olarak yazdırabilirsiniz ama bildiğim kadarıyla fiyatları yüksektir.

olmadı o zaman :(
    yeniden araştırdım ve renkli olarak bu ürünğü buldum.acaba tuneri felan nasıldır.yada bana renkli fotokopi tarayıcı fax istediğim özelliklerde ürün önerseni,z alanlar genelde memnun bu üründen acaba bu nasıl HP Laserjet M1522NF
     Lazer Yazıcı tavsiyesi

• Sorunsuzca kullandığımız bir model olan Canon MF4370dn önerebilirim.

http://www.canon.com.tr/For_Home/Product_Finder/Multifunctionals/Laser/i-SENSYS_MF4370DN/index.asp
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUNCTUM

Sorunsuzca kullandığımız bir model olan Canon MF4370dn önerebilirim.

http://www.canon.com.tr/For_Home/Product_Finder/Multifunctionals/Laser/i-SENSYS_MF4370DN/index.asp

bu cihaz hoşuma gitti .acaba bu makinada drum ünitesi varmı ve ek olarak tuneri ciplimi?bilgi verirseniz sevinirim
  • #alanya75#

Canon 4370 yeni sayılabilecek bir yazıcıdır. Bundan önceki 4270 modelinin yerine tanıtıldı. Drum ünitesi toneri ile tümleşiktir. Canon FX-10 tipi toner kullanılır ve çipsizdir. Sorunsuzca doldurulabilir. Dolum fiyatları 15-20 TL arasındadır. Muadil tonerler 45-50 TL dir.

Yazıcıyı ilk aldığınızda tam dolu toner ile geliyor. Aylık iş hacmi 10.000 sayfa civarında. Kasım ayında Vatan bilgisayardan 520 TL'ye almıştık, şimdi fiyatı 575 TL olmuş.

Ancak sizin önceki mesajınızdan renkli lazer tercih ettiğinizi anlıyorum. Bu yazıcı sadece SB baskı yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUNCTUM

#alanya75#

Canon 4370 yeni sayılabilecek bir yazıcıdır. Bundan önceki 4270 modelinin yerine tanıtıldı. Drum ünitesi toneri ile tümleşiktir. Canon FX-10 tipi toner kullanılır ve çipsizdir. Sorunsuzca doldurulabilir. Dolum fiyatları 15-20 TL arasındadır. Muadil tonerler 45-50 TL dir.

Yazıcıyı ilk aldığınızda tam dolu toner ile geliyor. Aylık iş hacmi 10.000 sayfa civarında. Kasım ayında Vatan bilgisayardan 520 TL'ye almıştık, şimdi fiyatı 575 TL olmuş.

Ancak sizin önceki mesajınızdan renkli lazer tercih ettiğinizi anlıyorum. Bu yazıcı sadece SB baskı yapar.

teşekkürler cevabın için.renkliler baya pahalı olmassa SB alacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.