no touch mi ? bulaniklik var mi suan ? Gecmis olsun |
Lazerle Göz Ameliyatı ANA KONU (Lasik, i-Lasik, No Touch, Smile Lazer, Femto Lazer, Wavefront, Prk) (67. sayfa)
-
-
İlasik hocam benim ki maalesef öyle görüyor hocam gece görüşüde zayıf.
-
nerede yaptirmistiniz? cok gecmis olsun. Recugel diye bir jel var, kornea iyilesmesini hizlandirabiliyor. Ayni zamanda nemlendirici olarak da kullaniliyor. Onu da kullanmayi dusunebilirsiniz.
edit: 5 ay sonra geri geldigini mesaji yazarken atlamisim. Kac yasindaydiniz ? Sanirim gozlerinizin buyumesi henuz durmamis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nowo -- 24 Kasım 2024; 18:10:45 > -
27 hocam 24-25 yaşında olduydum valla farklı doktorlara gittim astigmat vardı bende tek keşke elletmeseydin dediler lens istedim idare et dediler alayım hocam jelden kuruluk vs var çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 24 Kasım 2024; 18:55:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanirim sorun sizin buyumeniz tam bitmeden once oldugunuzdan dolayi olustu. Medicanada Akif Ozdamar var bu isin en iyi isimlerinden birisi, ben de ona oldum. Ona da gidip bir bakabilir siniz. Ama 3500 tl ucreti var sigorta gecmiyor
-
Gideyim hocam bide bende flep kayması oldu ameliyattan 1 ay sonra baya bi iş geldi şansıma
Çok büyük sıkıntım yok ama hâlâ gözlerimi kısınca görüntü netleşiyor. Birde geceleri ışıklar biraz fazla gözüküyor. Başka şikayetim yok. Lazer ameliyatı yapan başka bir doktorada sordum. İleri derece astigmatlarda iyileşme geç olur dedi. Bakalım hocam.
Ameliyat sırasında sordum emin olmak için hangi yöntem olduğunu. Doktor no touch ya da prk dedi. İkisi de aynı şey mi artık anlamadım neyse. 2 ağustosta oldum. Sol göz çok iyi fakat sağ göz hala oturmadı. 4 ay olmasında 1 hafta kaldı yani bilmiyorum. Sağ gözde hipermetrop vardı o yüzden mi böyle oldu acaba? Hipermetrop olanlarda astigmat oluşabiliyormuş ameliyattan sonra.
-
16 yıl sonrasına göre iyi bence hocam numaralar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X