Şimdi Ara

lcd aldım birkaç sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aldığım gün digitürk aldım.

1-görüntü su anda hiç hosuma gitmedi karıncalı görünüyor ve sanki normal anten kullanıyormus gibi dalgalanmalar görünüyor.sanki ayni anda başka kanalı çekiyor

2-skart girişlerinin yeri değistirdim düzelmedi. dg yeni uydu alıcısı baglı. bu konu hakkında ne yapılabilir??

3- 10-15 dk çalıstıktan sonra ekran baya bi ısınıyor bu normalmidir

4- tv nin renk veya başka ayarları ne olmalı nasıl yapılmalı. bağlatı şekilleri dogrumu

lütfen yardımcı olurmusunuz kafayı yicem

• Ben de alıp ilk çalıştırdığımda şok yaşamıştım.Sanki,yolda gelirken birileri değiştirmiş gibiydi tv'yi.
    Bende toshiba 32wl66 var.Digitürk ve dvd player bağlı.Karasal yayın evimin konumu itibariyle çok kötü,çekmiyor diyebilirim.Benim ekranda kayma olmuyor ama digiturk yerel kanalların çoğunda görüntü kalitesi düşük,ancak yabancı kanallar güzel görünüyor.star ve tv8de maç yayınları gayet güzel ve canlı.aynı kanalı izlerken,diziden reklama geçtiğinde bile fark ediyor.Reklamlar daha iyi görünüyor.
    Isınma aşırı olmadıkça normal.duvara bitişik olmasından ziyade 10-15 boşluk bırakmak gerekiyor.
    Vestel tvler hakkında pek bilgim yok.Bence sorun devam ederse satıcınıza başvurun.
  • tv evde ben işteyim.aklımda kaldıgınca ayarlar şöyle
    mod:sinema
    kontras:50
    parlaklık:32
    renk:32
    keskinlik:0
    alttada soguk ılık normal seçenegi var oda normal olacak
    ben böyle kullanıyorum.
    sen odanın ışık durumuna göre ayarla
  • ya bu karıncalı gibi göstermesi çok canımı sıktı. dedigin ayarları bi deneyeyim

birde sanki ekran çok büyük gösteriyomus gibi geliyor gözüme mesela kanal logoları çok büyükmüş gibi geliyor
  • ekran ayarı otomatik degil ful olacak kumandadan ayarla
    kaliteli skart kablo kullan mümkünse av-pure al (voltaj dengeleyici)
  • skart kablo diji kutunun rgp yazan bölümüne tv dede skart 1 e gelecek.
    kumandadan menü tuşuna basınca renk kontras bölümüne git en altta rgp 50 hz yazısını gör
  • Vestel le ilgili olarak bir forum hala üst sıralarda mevcut orayada bir göz gezdirin isterseniz.Benzer sorunlarla ilgili yorumlar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.