Şimdi Ara

LCD Bağlantısında mavi renk yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu 42xv501 den bende aldım, herşeyi güzel ama x360 bağlantısında sorun yaşıyorum. component den bağlantıyı yaptım ve 720p yi seçtim, ekran gayet net fakat mavi renk hiç yok, sanki sadece kırmızı ve yeşil çalışıyor. herhangibi oyunu açtığımda da oyunda sadece kırmızı ve yeşil renklerle oynuyor.
    denemek için bide vga (pc) bağlantısını denedim onda da aynı problem devam etti.
    Bu arada oyun açıkken oyun dışındaki modlarıda (dinamik, standart v.b) denedim birşey değişmedi.
    son olarak bağlantıyı komp. (beyaz sarı kırmızı uçlu) bağlantısından (480p) denedim ve düzgün çalıştı renkler düzeldi, ama neyleyim 480p yi. x360 da veya tv de bilmediğim bi ayarlardahamı var acaba, bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Bu yardımı ilgili bazı konularda aradım bulamadım ve bazı ilgili konularada yazdım ama cevap alamadım ve başlık açmak zorunda kaldım.

• Sanırım bir component bir de VGA kablo ile denediniz sorun oldu. İki kablonunda bozuk olması zor bir ihtimal.

Ancak kablolarda sorun var gibi görünüyor. Bağlantıları bir daha kontrol edin, özellikle component kablodan biri düzgün oturmazsa bir renk eksik görünebilir. Kablo oturmazsa görüntü olur ancak dediğiniz gibi renk eksik kalır
  • birkaç kere söküp taktım, iyice sıkıştırdım ama yine aynı yine aynı. VGA yın kablosu ayrı olduğu için kablolardan şüpelenemiyorum, bu arada VGA kablosuyla daha önce bilgisayar monütörüne bağlamıştım ve sorun yaşamamıştım.
    yani geriye kalan; sanki ayar bozukluğu gibi, yada tv de bi sorun var. belki bilen biri çıkar diye bekliyorum siz arkadaşlardan
  • eğer yeni update'i yüklediysen ayarlardan renk seçimi RGB yap.

Not: Eğer Full HD ise Component kablosu ile ayarlardan 1080p seç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goku2 -- 11 Kasım 2008; 12:34:17 >
  • yeni updateyi akşam yapacam.
    tv fullhd, ama 1080p yide denemiştim, sonuç değişmemişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.