Şimdi Ara

LCD Monitör için 2 marka/model arasında sıkıştım kaldım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bayadır araştırıyorum bu olayı bir çok şey öğrendim, sürekli fikir değiştirdim fakat en son geldiğim noktada tıkandım kaldım arkadaşlar. İşte bu 2 model arasında profesyonel yardıma ihtiyacım var.
    öncelikle bende ATI Radeon X1300xt ekran kartım var. ekran kartımın bu lcd ekranlarda, sorun çıkarıp çıkarmayacağını bilmiyorum!. bilgi olarak eklemek istedim. tercihim için yardımda bulunurken bunuda göz önünde bulundurursanız sevinirim.
    İlk Model; ViewSonic VX2835wm.
    http://www.hepsiburada.com/productdetai ... id=bd50471
    özellikle 28" olduğu için tercih sebebim tabiiki. hakkında sitemizde olsun, başka sitelerde olsun çok şey okudum. ama diğer modelle aralarında önemli farklılıklar var.
    İkinci model; ASUS MK241H.
    http://tr.asus.com/products.aspx?l1=10& ... odelmenu=1
    bu ise 24" fakat viewsonic den ek olarak DVI-D girişi var ve FULL HD özelliğinde bir ekran. viewsonicde ise Dijital Video Girişi: HDMI (HDCP açık); TMDS, 100 ohm) yazıyor sadece.

Ben bilgisayarımı Evde kullanıyorum ve tam bir ev bilgisayarı. yani oyun, internet ve ÖZELLİKLE FİLM ağırlıklı kullanıyorum. O yüzden FULL HD olsamı acaba diye düşünüyorum. HD-DVD filmler, yada Blu-ray kullanmak için ilerde lazım olur diyorum? siz ne dersiniz? hangisini tercih etmeliyim. iki monitörde 1920x1200 çözünürlükte. ekran kartımla ilgili bi sorun yaşarmıyım acaba? Bide ViewSonic 16:9 ASUS ise 16:10 değerinde ekrana sahip. dediğim gibi özellikle oyun ve film için hangisi daha uygun olur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Qzey -- 23 Eylül 2008; 3:05:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 Laptop arasında kaldım.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.