Bildirim
lcd monitör ne ile silinir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
valla şöyle bir olay var nette okumuş olduğum bir yazı yararı olur mu bilmem
1. izopropil alkol* ile kaynamış ve soğutulmuş suyu eşit oranlarda karıştırın.
2. yumuşak bir bezi karışımdan az miktar ile nemlendirin. (bez eski bir tshirt veya gözlük camlarıyla verilen ipek olabilir.)
3. saat yönünde veya saat yönünün tersinde yavaşca dairesel hareket uygulayın.
en sık yapılan hatalardan biri çeşme suyu ile monitörleri veya fotoğraf makinesi objektiflerini silmektir.
ALINTIDIR. -
yumuşak nemli bir bez yeterli -
valla hocam ben üflüyorum, cokta güzel oluyo -
ehhe
parmak izleri var da o bakımdan üflemeyle geçmiyo
hocam izoprobilmemne alkolü evde nerden bulayım ben evde dedim evde
çeşme su yerine damacana su sanırmı kireçsiz oldugundan iyi olur di mi -
he he, quote:
parmak izleri var da o bakımdan üflemeyle geçmiyo
hocam sende parmak atma alete, ayıp değilmi -
saka yaptım, inşallah yanlış anlaşılmamıımdır, özürr -
gözlük camlarını temizlemek için kullanılan mendiller gayet iyi temizliyo, yada evde eski yemeni varsa onunla da yapabilirsin ama lcd nin ekranına değecek kısmı buruşturmamanı öneririm ne kadar düz ve kırışıksız olursa o kadar kısa sürede sonuç alırsın -
kuru pamuklu bir beze çok az camsil sık ve dairesle hareketlerle bastırmadan ekranı sil -
Hafif nemli yumuşak temiz bir bez kullanın.Bastırmadan silin. -
ben hava tutuyom -
Güzel kardeşim bi dünya para vermişsin ve lcd ekran almışsın değilmi. Hafif nemli bir bezle güzelce fazla bastırmadan da silersin. Ama piyasada bunların hazır temizleyici likit sıvı ve bezleri var. Çok da önemli bir para değil. 7.50 YTL. Hem de baya bir zaman gidiyor. Al bir tane. Ne ekranın çizilsin ne de sen üzül... -
huysuzihtiyar haklı.
Gerçi onun ihtiyar olduğunu sanmıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X