Merhaba arkadaşlar ben melis yeni üye oldum ve gerçekten çok yararlı bir site olduğunu anladım. benim sorum yeni bir Lcd ekran almak istiyorum benim istediğim monitörler fullhd almışken böle bişi alim die düşündüm ama fiyatları çok pahalı 1 milyardan aşağı yok o yüzden araştırdım ve Lcd 22'' bir tv almaya karar verdim ben özelliklerini verim aşağıda ne yapmalıyım lütfen yardımcı olursanız sevinirim bu arada oyun dvd ayrıca normal surf amaçlıda kullanıcam bilginize..
PHILIPS 22PFL3403 LCD TV 22'' ekran boyutu,widescreen kontrast 1000:1 tepki süresi :5ms aktif çözünürlük: 1680X1050p HD Ready Ps giriş: Var D-Sub 15 pin
Birde tabi ekran kartınıda ya Ndivia 9800 gibi bisi yada Saphire Ati 3870 düsünüyorum siz ne dersiniz
tamam anlıyorumda bende çok farkıl birşey sormadımki ordaki konu açılımları direk Lcd tvler benim derdim Lcd tv değilki Pc me en uygun ekranı seçmek bu bir monitörde olabilir ama benim tek derdim Hd kalitesinde olması ve uygun fiyatlı birşey olması o yüzden ikisi arasında gidip geliyorum ama yinede diğer başlıklar altında bana uygun bir yer gösterirseniz konuyu orayada taşıyabilirim tşkler
tv olarak kullanma gibi bir durum sözkonusumu yoksa sadece bilgisayardamı kullanılacak?
sadece monitör ise çok daha ucuza 21.5'' 1920x1080 monitörler çıkıcak diye biliyorum.şu an benq nun bir modeli çıkmış ama malesef dvı
çıkış barındırmıyor.almak istediginiz tv nin full hd olmadıgın biliyorsunuz zaten
evet aynen öle tv olarak kullanmam o kadar şart değil aslında ama sanırım biraz daha beklemeliyim :) teşekkürler ama yinede aklına birşey gelirde paylaşırsan sevinirim
aciliyet yok anladıgım kadarıyla.bütçeye baglı olarak yeni çıkacak 1920x1080 çözünürlüklü 21.5' yada daha büyük bir lcd alabilirsiniz
bütçe sorunu olmadıgını varsaysak 32'' full hd bir tv den iyisi olmaz derdim (ekran kartına göre hd ready de olur )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme