Bildirim
lcd monitörlerdeki tepki süreleri ne demek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ne kadar düşük olursa o kadar iyi demek -
Ne kadar az olursa o kadar iyi olur.Ama bir insan gözü 16 ms altını hissedemez.Sabit olarak 16 ms olarak hisseder.Yani 15 ms de 1 ms de olsa fark etmez.Ama 17 ms den sonra o yavaşlığı gözle hissedebilirsin.Ve bu seni deli edebilir -
az olan daha iyi olur.. ama senin görmende hiçbişey fark etmez ister 2 ister 5 olsun.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Quintana!
az olan daha iyi olur.. ama senin görmende hiçbişey fark etmez ister 2 ister 5 olsun..
Fark eder. -
tepki süresi bir görüntünün diğer görüntüye geçiş süresi demektir, yani bu saniye ne kadar az olursa görüntü o kadar net, hızlı ve kaliteli olur -
tepkime süresi ne kadar düşük olursa o kadar kaliteli olur..
tepkime süresi artıkça hızıda gittikçe düşer..
2 mms en iyisidir şimdilerde.
sonra bu 5-8 olarak gidiyor.
2-5-8 örneği. -
teşekkür ederim arkadaşlar yourumlar için , önerebiliceğiniz lcd wide screen monitör var mı 19 ' olacak -
bu aralar bende samsung 2253bw almayı düşünüyorum kullanan var mı aramızda -
quote:
Orjinalden alıntı: vururum
teşekkür ederim arkadaşlar yourumlar için , önerebiliceğiniz lcd wide screen monitör var mı 19 ' olacak
Samsung t190
-
Piksellerin bir durumdan yeni bir duruma geçiş süresidir. Bu süre arttıkça hareketli görüntülerde silik izlerle uzama etkisi görülür. Çünkü yeni piksel yeni renge geçişte geç kalır -
İş yerinde kullanacaksan bunun pek önemi yok, keze internet için de öyle...
Ama oyun oynayacaksan tepki süresi düşük monitör iyi olacaktır. -
quote:
Orjinalden alıntı: _MotorbreatH_
quote:
Orjinalden alıntı: vururum
teşekkür ederim arkadaşlar yourumlar için , önerebiliceğiniz lcd wide screen monitör var mı 19 ' olacak
Samsung t190
aynısını ben yazacaktım ama Samsung T200 de olabilir aralarında 3 cm lik fark var sadece.. ama fiyat 550 falan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X