Şimdi Ara

lcd monitörümde belli belirsiz yukarıya kayan çizgiler var kaloriferin üzerinden çıkan sıcaklık gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lcd monitörümde belli belirsiz yukarıya kayan çizgiler var tıpkı kaloriferin üzerinden çıkan sıcaklık gibi ama düz bir şekilde yukarıya doğru kayan çizgiler. Eski monitörümdede aynısı vardı yeni bir philips 170 c monitör aldım aynı sorun ondada var .başka monitör takıyorum yine var. sanırım ekran kartımda bi sorun var.bu sorunu çözebileceğim bir yol bilen arkadaşlar varmı. tazeleme hızı 60 hz. işin ilginç yanı monitörü taktığım başka makinalarda aynı sorun yok.

• monitörün kablosu ile oyna eger biraz dahi olsa düzeliyor ise monitörde sorun olabilir bu sorun bendede var isallah ekran kartimda bisey yoktur
  • kablodan olduğunu sanmıyorum çünkü iki tane daha monitör bağladım ikisindede aynı şeyi yaptı sanırım ekran kartımda bi sorun var. zaten on board bi ekran kartı kullanıyorum. ekran kartının ayarlarından falan bişeyler yapılamazmı bi ayarı bilmemnesi yokmu bu kartların.kendi makinam olsa hadi ekran kartı alayımda şirketin bilgisayarı. istek üzerine bi monitör değiştirttim bide ekran kartı demek ayıp olur.
  • o gördügün sanırım elektirik akımından meydana gelen bi sorun gibi geliyor kaboldan da olabilir topraklamadanda atıyorum düz akımda çalışan bi monitöre kesik yada dalgalı akım girerse bunu yapabilir siz başka bir noktadan elektirik alın ve birde başka bir binanın elektirik kablosuna baglayın tabiyki ilk önce kasanızı ve mönitörünüzü devam ediyorsa sadece monitörünüzü her ikisinde de sorun olmuyorsa yani elektirik akımından kaynaklı ise size neden oldunu anlatırım ok
  • hocam monitorun etrafında yakınında elektromanyetik alan olusturabilecek bir cihaz varsa televizyon gibi
    onu oradan uzaklaştır veya monitorun yerini değiştir belki yardımı olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.