Şimdi Ara

LCD monütöre hd uydu cihazı bağlamak Yardım Beyler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar selam bende 19 lcd monütör var vga girişli ben bugün hdmi to vga bir dönüştürücü aldım
    ürün bu...
     LCD monütöre hd uydu cihazı bağlamak Yardım Beyler.

bu sistemin olduğu bir video izledim sizce olurmu acaba yapan arkadaşlar varmı yorum ve bilgilerinizi paylaşırsanız cok sevinirim herkeze şimdiden teşekkürler.
    buda videos su arkadaşlar.

yanlız izlediğim video da adamın monütörü cıkışı vpa mı yoksa dvi dan vga yamı dönüştürdü yapan ve çözen arkadaşlardan yardım bekliyorum...

]

• aldıgın parça ile vga monitöru hdmı giriş olarak kullanılabiliyor.Dün aldım denedim çalışıyor uydu cihazım yoktu var olanların kablosu sabit oldugu için sipariş verdim beklemedeyim Deneyip görücez olumlu sonuc almak mümkün gibi denemeden bilemeyiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı_ali38

aldıgın parça ile vga monitöru hdmı giriş olarak kullanılabiliyor.Dün aldım denedim çalışıyor uydu cihazım yoktu var olanların kablosu sabit oldugu için sipariş verdim beklemedeyim Deneyip görücez olumlu sonuc almak mümkün gibi denemeden bilemeyiz..

deneyimlerini bekliyorum dostum teşekkürler cevap için işallah olur bende eve gecince denicem . olursa burdan yazar bilgisini veririm işallah.
  • quote:

aldıgın parça ile vga monitöru hdmı giriş olarak kullanılabiliyor.Dün aldım denedim çalışıyor uydu cihazım yoktu var olanların kablosu sabit oldugu için sipariş verdim beklemedeyim Deneyip görücez olumlu sonuc almak mümkün gibi denemeden bilemeyiz..

dostum aldığım aparat bendeki ile aynımı nasıl denedin çalıştığını test etin ?
  • Benim ekran kartı hdmı girişli ve vga monitoru bu sekilde calıştırdım yani aparat calışıyor yarında tamamını deneme fırsatım olucak o zamanda size tekrar yazabilirim.İnş. çalışır güzel olur yani.
  • quote:

Benim ekran kartı hdmı girişli ve vga monitoru bu sekilde calıştırdım yani aparat calışıyor yarında tamamını deneme fırsatım olucak o zamanda size tekrar yazabilirim.İnş. çalışır güzel olur yani.

Dostum suan denedim gayet guzel bir sekilde oldu ben sahsen cok iyi gordum. goruntu guzel monutorde dahili ses vardi yani 60 70 tl vermeye gerek kalmadi basit ve ucuz toplam 20 lira hd uydu alicisi vardi zaten. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayırlısı olsun bende aynı sekilde kullanmaya basladım bakalım monitor kullandıgımız için görüntü tv den bir tık assagıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarı_ali38 -- 23 Ocak 2016; 22:32:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.