Şimdi Ara

lcd panel yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iki adet cd panel aldım.yanlız fiyat uygun olduğunda direk atlayıp aldım osnra soruları sordum .lcd panelimi nasıl monte edicem? bu lcd panellere sed1335 diye bir kontolcümü ne varmış.nasıl olucak na yapıcam bilmiyorum yardım edin lütfen gaza geldim

lcd panel yardım lütfen

• demek aldın dostum:D bekliyorum cevapları:Dyap bizede öğret:D
  • Kontrolcü sinyal dönüşümü için gereklidir evet. O ekranlar neyin ekranıysa onun içinde gerekli kontrolcü vardır. Kontrolcü olmadan o ekranları kullanamazsın. Kontrolcü bulmak da hem zor hem pahalı bir işlem. Umarım bulabilirsin. Araştırman lazım biraz. Kolay gelsin.
  • lcdnin tam kodu nedir?
    sed 1335 çipsetli bi yığın farklı çözünürlük ve özelliklerde lcd var..
  • samsung 320x240 hk333 0150B lcd

başka bir yerde aynı ürün şu isimle geçiyor
    SAMSUNG 5" LCD DISPLAY
    UG-32F02 - WEBN8-L
    HK333 94V0
    0150B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 5 Temmuz 2010; 0:42:54 >
  • peki kontrolcüsünün sed 1335 olduğunu nerden öğrendin? bu isimler araştırdığımda sanki daha farklı (hitachi hd64646f) gibi gözüküyor..
  • hocam ürünleri aldığım arkadaş söylemişti.sanırım bu kontrolcüden gerekiyormuş diye.ben pek bilmiyorum.kasama mod yaparken kullanabilirim diye düşünüp aldım.siz yapabiliyormusunuz yada kimler yapabilir satın alma yoluna gideceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pls panel hakkında yardım!...
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • harici kontrolcü ciddi zor iş onun yerine hazır araç tv si alıp renkli canlı yüksek çözünürlüklü bağlamak çok daha mantıklı zaten maliyet de yaklaşık o fiyata çıkar.. ben grafik 128x64 denedim ama stabil değildi ekranın yarısı kayıyordu v.s. o yüzden ben dışarıya sadece karakter lcd yapıyorum imzamdaki gibi..

bu arada sanırım senin lcdden..
    http://www.lcdstudio.com/forum/viewtopic.php?p=31278
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • @necoinside evet bahsi geçen kontrolcü bu ama bendeki lcd lerin girişi o ide kablosu gibi görünen yer.ve orda 14 çıkış var.sed 1335 de 16 çııkış gerekiyor sanırım hala çözemedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: necoinside

http://cgi.ebay.com/SED1335-SED1330-Control-Board-320240-LCD-Module-Display-/190409089539
    böyle birşey ihtiyacın olan..

• sed 1335 in 16 çıkışı var bu doğru ama bu çıkışlar bilgisayara bağlanması için.. ayrıyetten lcdye bağlanan tam 14 pini daha var.. o verdiğim linkteki boardı inceleyebilirsin..
  • NECOİNSİDE kardeş yukarıda sözettiğin HD46464FS bana çok lazım bulabileceğim bir yer tavsiye edermisin ? şimdiden çok teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgun1973

NECOİNSİDE kardeş yukarıda sözettiğin HD46464FS bana çok lazım bulabileceğim bir yer tavsiye edermisin ? şimdiden çok teşekkürler...

tam olarak ne lazım size çözemedim.. isteğinizi biraz daha detaylı belirtebilirseniz, daha kolay yardımcı olmaya çalışabilirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.