Şimdi Ara

LCD PLAZMA almadan bunu kesin okuyun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gaziantep METRO CASH & CARRY mağazasından LCD yada PLAZMA alan var mı? Ben inanın piyasada 3.099,00 olan bir ürünü 2.299,00 YTLye aldım. 800,00 ytl fark var. Ayrıca ürünü eve teslim ettiler ve teknik servis gelip kurdu. Teknik servisi kendileri aramış. Ben sadece parasını ödedim ve 1 saat sonra evde izlemeye başladım. Bu arada başka hiç bişey yapmadım, fiyat süper hizmet süper anlamadım valla. Benim aldığım üründen sadece 3 adet kalmış ve hepsi o gün bitti diye biliyorum ama hemen hemen bütün televizyonlarda buna benzer indirimler var. Anlamadım gitti bu adamlar nasıl kâr yapıyorlar. Bide duvar askı aparatı hediye ettiler. Herkesin LCD yada PLAZMA almadan Gaziantep metro marketi aramasını tavsiye ediyorum. Hatta şehir dışına bile gönderiyolarmış diye duydum. Tel : 0342 211 41 00

• Reklam mı şimdi bu?
  • Direk Reklam ....Bariz
  • Şimdi sen hangi televizyonu aldın anlamadım, yukardakini mi bu yoksa alttaki açtığın konudakini mi?
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=16013299

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suphion -- 9 Ağustos 2007; 13:42:47 >
  • supersiniz. gözümden yaş geldi gülmekten yaw.

quote:

Orjinalden alıntı: suphion

Şimdi sen hangi televizyonu aldın anlamadım, yukardakini mi bu yoksa alttaki açtığın konudakini mi?
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=16013299

• Bari aldığın LCd modeli vs yazsan hiç olmazsa ona odaklanırdık şimdi direkt metro mağazasına odaklanıyoruz bu başlıkta doğal olarak
  • Bilgilendirmişsin..Yinede sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLED Tv yi monitör olarak kullanma.
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 21 temmuzda yazılmış yeniden canlandırılan reklamsal konular bunlar.Ayni üye 21 temmuzda başka konuyu aynı kelimeleri tekrar yazmıştı copy-paste olayı...
  • Sanırım Metro Gaziantep yolsuz kalmış

Ben de Metro Kozyatağı'na gitmiştim. Tüm LCD TV'ler piyasadakinden açık ara çok daha pahalıydı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.