Şimdi Ara

LCD - PLAZMA - CTR hangisi tercih edilmeli..(2 günüm var) ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2.5 milyar yani 2500 ytl civarı bütçem var....Yıllardır 55 ekran arçelik tv ile idare eden biriyim...Dolayısıyla şu Lcd , plazma muhabbetlerinden hiç bir şey anlamadım...Siz bilgili arkadaşlardan kısaca hangisinin daha avantajlı olduğunu öğrenmek isterim...

Salona kurulacak büyük ekran bir televizyon istiyorum....Büyük ekran olarak ne tavsiye edersiniz..

Bir de uydu kuracağım yabancı- türk kanallarını sorunsuz izlemek istiyorum ..(bunun için de bir marka önerirseniz memnun olurum...uydu olarak paradan kaçmam)

plazma lcd ve ctr arasındaki farkalara kısaca değinip avantal ve dezavantajlardan bahseder misiniz....

Alabileceğim marka ve modeller neler olabilir....

saygilar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comandante_ -- 15 Ekim 2006; 19:12:10 >

• Siz de haklısınız forumda o kadar mesajı kim okuyacak şimdi ama Sorduğunuz soruların cevabı fazlasıyla forumdaki mevcut mesajarda var.

Hem burada 50 cevap yazılsa bile, büyük ihtimalle diğer konularda bilgi verenler artık gına geldiği için, aynı özenle cevap veremeyeceklerdir; daha şevkle ve heyecanla yazılan cevaplar geçmiş konulardadır.

Zaten yeni başlayan biri için önceki konuları okumak çok daha iyi olur. Çünkü yeni konu açarak ancak aklınıza gelen sorulara cevap isteyebilirsiniz;
    ancak diğer konuları okuyarak başka insanların akıllarına takılan soruları ve cevaplarını da görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 16 Ekim 2006; 9:05:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.