yaklaşık 1 haftadır lcd almayı düşünüyorum fakat o kadar cok model varki cidden bi türlü karar veremiyorum :S
tabi kafamda 3-4 model belirledim (bizzat gördüm) , burda sizin soylediginiz modellerde var ve size sormak istiyorum sizce hangisini almalıyım...
bugün İB ye gittim kafamda LG 32LH5000,32LH7000 yada SAMSUNG 32B65x serisi vardı ancak 3 ununde ellerinde kalmadığını ve yenilerinin gelmeyecegini SAMSUNG C serisinin gelecegini söylediler ...
*philips 32pfl8404 ( philips'in bu serisini canlı olarka görmedim sadece duydum ) 32pfl7xxx ( bu seriyi ne canlı olarka gördüm nede duydum fakat İB deki fiyatları makul bilginiz varmı acaba bu modelle ilgili ? )
*samsung LE-32B65x ( bu seriyi canlı olarak da gordum aynı zamanda iyi şeyler de duydum ancak İB de olmadığı icin uzgunum )
*sony 32W5500 ( bunu canlı olarka görmedim fakat cidden iyi şeyler söylemişssiniz )
*LG 32LH5000 ( canlı olarak gördüm ve fiyatına göre gayet hoştu ) 32lh7000 ( bunuda canlı olarak gördüm 5000 serisine benzer gibi geldi ) 32sl8500 ( bunu canlı olarak görmedim fakat cidden parlaklık dışında süper bi cihaz olduğunu söylemişssiniz )
fiyat olarak max 1700tl civarında vermeyi düşünüyorum . sizce bu modellerden hangisi en iyisidir yada sizin önerebilecginiz başka bi model varmı acaba ?
NOT : canlı olarak görmedigim modelleri kesinlikle gidip görücem ama yinedede siznde fikrinizi almak istedim
TEŞEKKÜRLER
ben kendi göz testime ve fiyat seviyesine göre lg yi seçerdim... oda çok mu küçük neden 32" ?
evet oda biraz küçük 32 ustu fazla buyuk gelir :)
Bence LG şu an için en son teknoloji olarak üretim yapıyor.Bence git magazaya kafandaki marka ve modelleri test ettir görüntülerini iyice incele ondan sonra karar ver derim.
gold dan bugun lg 32lh5000 aldim 1399 lira ve 10 taksitle ... bakalim insallah memnun kalirim tesekkürler ilgilenen arkadaslara
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme