Şimdi Ara

lcd tv baglantı sorunu (ekran kapanıp açılıyo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ewime çok iyi bi bilgisayar dizmek istedim. ve 32" toshiba regza lcd tv aldım monıtor olarak. kablo 24 ayar altın kaplamadı 15 metrelık hdmi kablo. sistem asus striker nse + e6550 işlemci + zotac 9800 gtx ekran kartı aldım
    sıstemle ılgılı hıc bı problemım yok. fakat tv ye goruntuyu aktardıgımda anlık 5 sn felan goruntu gıdıyor sonra kendılıgınden gerı gelıyor ama bu sırada bılgısayar calısıyor. sımdıye kadar cok sık yapmıyordu 2 saatte bı yapıyo du ama bugun her 5 dk bır yapıyo ve ben gıcık kapmaya basladım umarım aranızda bu sorunu cozebılecek kısı wardır.

• yuh yaa sadece 6 kişi okuma zahmetini göstermiş ( onlara sonsuz teşekkür) donanım haber ekibi bu şekilde mi insanlara yardımcı oluyor .... yazık yemın edıyorum yazık
  • quote:

Orjinalden alıntı: lowe_man

yuh yaa sadece 6 kişi okuma zahmetini göstermiş ( onlara sonsuz teşekkür) donanım haber ekibi bu şekilde mi insanlara yardımcı oluyor .... yazık yemın edıyorum yazık

Donanım haber ekibi falan yardımcı olmuyor, burada sorunu bilen yaşayan kişiler yardımcı oluyor, burası bir teknik servis değil, burada cevap verenler maaşlı, işi burada yardım etmek olan kişiler değil, senin bu şekilde sitem etmen haddine hiç değil.
    Cevap vermek için girmiştim bu mesajın üzerinde cevabım şu şekilde değişti;
    Aldığın yere götür onlar baksın.
  • ya bi git laf cambazlığı yapma bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.