Bildirim
lcd tv görüntü sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: cesuranil
ben samsung le32r81b aldım ama uyduya bağladığımda scart to sacrt kabloyla bağladım görüntülerde karelenme var ve 2 metreden görüntü izlenmiycek kadar kötü benim nasıl bir bağlantı yapmam lazım scart kablonun adiliğinden olabilir mi?? udu alıcımda scart ce av çıkışları var...
En güzel SD performansına sahip LCD'lerden biri R81.
Uydu alıcının markası ve modeli nedir? Başka bir TV'da iyi sonuç veriyor mu? Uydu alıcıdan alınan görüntü seviyesi 70'in, kalitesi 50'nin altında mı? Önce bunları iyileştirin. Sonra Teknosa'dan, 2 m.lik Monster altın uçlu scartı 26 YTL'ye alın ve takın. Görüntüden memnun kalacaksınız. -
onlarda sorun yok dier tv lerde daha iyi uydu alıcı next onu bulamadım yerine hama altın uçlu aldım onu deniycem... -
bir şey farketmedi scartlar arasında yardım edecek yok mu??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X