Şimdi Ara

LCD TV için KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar....Yaklaşık 2 hafta önce Lg 32 lh2000 modelini aldık.Bizim burada özellikle kışa girerken klimalardan ötürü bir voltaj dalgalanması ve arada elektrik kesilmesi oluşuyor sadece bu yüzden 2 kez masaüstü pcmin güç kaynağı yandı.Bugün ise tam 3 kez elektrik gitti geldi ekranda bir renk dalgalanması oluştu...Bu durumu önlemek için ne gerekiyor......... LG teknik servisi aradığımda bu durumun cihazı bozabileceğini söyledi ve kesintisiz güç kaynağı önerdi...Şimdi sorum pcde kullandığım kes.güç kaynağının aynısından alsam olurmu(belki voltajdan farklılığından dolayı aynısı olmaz bu işlerden anlamıyorum) fark edebilir belki ne tür bir güç kaynağı almalıyım bir link ,bir fikir verebilecek bu işlerle ilgili bir arkadaş varmı özellikle bu tvnin aynısına sahip benim sorunumla aynı sorunları olan arkadaşlar acil cevap verirseniz size minnettar kalırım..Herkese mutlu sağlıklı günler dilerim....

• evde güç kaynağına bağlasan da olabilir. Yalnız güç kaynağının ne kadar güç kaldırabileceğine bir bak kılavuzundan.

senin lcd 150 w civari ( belki daha az) güç gerektiriyor. Aynı güç kaynağına hem bilgisayarı hem de tv yi uzatma kablosuyla bağlarsan bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ama sen yine de bir güç kaynağının kılavuzunu oku, elektrikten azıcık dahi anlamıyorsan bilen birine okut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Güç Kaynağı Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.