Şimdi Ara

Lcd tv problemi kendi kendine kapanıp açılıyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
48.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arçelik 109-522 fhd tv sık sık kendi kendine kapanıyor standbya geçip tekrar açılıyor ama her zaman görüntü gelmiyor, sadece tv açıkmış gibi görünüyor.
    Bazen sorunsuz çalışıyor hiç kapanmadan, bazen de kapanıp hemen açılıyor bunu 3-4 dakikada bir tekrarlıyor.
    Forumlardan araştırdığım kadarıyla tozlanma ve kapasitör problemlerine yöneldim tv'nin içini açtım kapasitörlerde hiçbir sorun yoktu toz da yoktu.
    Uzaktan kumanda veya sleep moduyla alakalı seçenekleri de elemiş bulunmaktayım.

Sizce sorun nerde olabilir? Voltajla alakalı değişimlerden bunu yapıyor olabilir mi?

Şimdiden teşekkürler

• lcd 3 sebebden kapaniyo olabilir 1. Si en çok görülen arızadır besleme yani inverterde arıza olabilir 2 . Neden bir devre elamanın arıza nedeni ile ısındığında devre elemanı görevini yerine getiremeyerek kapanabilir 3. neden ise giriş roketinde veya yanındaki bir arıza olabilir
  • ayni sorun regal lcd minde vardi..boardini yenileyince duzeltildi..garantiden..
  • Cevaplar için çok teşekkürler sanırım bu saydığınız durumların hepsi için servise gitmesi gerekiyor.
    Peki voltaj değişkenliği buna sebep olabilir mi peki. Teknik servisi düşünmeden önce bir regulatör alsam boşa mı para harcamış olurum

Teşekkürler
  • bende de sony lcd standby da iken kendiliğinden açılıyor ama görüntü vermiyordu. hemde alındığı günden başlamıştı. servisi aradım, anteni sök dvd bağla dene dediler. açılmayınca antenden o yapacak bir şey yok dediler. kablotv bağlıydı. bende öyle kullanıyorum hala.
  • boşa para verirsin gibime geliyor ama bu ihtimal az da olsa olabilir lcd tv için 110 v yeterlidir avrupada şebeke gerilimi 110v olduğu için yani 110v da kadar düşünen enerji sorun yok ama çok hareketli ise düşme ve yükseleme fazla ise o zaman olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC hemen kapanıyor yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.