Selamlar öncelikle bu konu hakkında bir sürü başlık var onları okudum fakat benim çok farklı bir sorunum var arkadaşlar aslında sorun demek biraz yanlış bir soru sadece şimdi benim 12 m2 bir odam var fakat bomboş denilebilir sadece koltuk ve tv düşünebilirsiniz.. şimdi benim sorunum şu philips in bir modelini çok beğendim ve önümüzdeki ay içinde almayı planlıyorum odamı ölçtüm normalde 3 70 mt fakat tam seyir mesafesi 3 20 mt koltuk payını ve tv nin duvardaki payını düşünce.. ben bu odaya 42inç bir tv düşündüm fakat gönlümden 47 inç geçiyor içinizden diyebilirsiniz ulan ne kadar hayvansın diye fakat şöyle bir durum var ben hd film izliyorum ve aynı zamanda tv yi bilgisayar monütörü olarak kullanıyorum.. evimde kablolu tv var sadece ama onu izlemiyorum denecek kadar az.. şimdi bu kadar mesafede çok mu abartmış olurum yoksa kurtarabilir mi.. kaç gündür elimde metre kafayı yiyecem sonuçta bir kere alınacak bir şey sonra farkını verimde 47 yapım diyemem bana yardımcı olursanız sevinirim.. tv nin linki 42 side mevcut aynı özelliklerde