Şimdi Ara

LCD TV TAVSİYESİ LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhabalar,yaklasık bir haftadan beri lcd tv araştırması yapıyorum ve tam anlamıyla kafam allak bullak oldu :)
    ilk olarak 42inc full hd tv arıyorum,ilk kriterim buydu ve burdan yola cıkarak araştırmaya başladım,hem fiyat hem performans olarak LG LF2500 modelini gözüme kestirdim,50.000/1 kontrast 500cd/m 5ms tepkime süresi,fakat 50Hz olması baya bir kafamı karıştırdı.Bu televizyonu ps3 için ve digitürk ligtvden macları keyifli bir şekilde izlemek için alacagım tabiki ara sıra da film izlemek için...ve limitimi taksitli olarak 2500TL ye kadar çıkartabilirim.sizden tv tavsiyelerinizi bekliyorum bir de bu HZ olayında 100HZ-50HZ arasında hem digitürk yayınında hem de ps3 oynarken ne gibi bi fark olur?bu fark bariz gözle görülür müdür?100HZ-50HZ farkı nerlerde karşıma cıkar?...ilgilenen arkadaslar için çok teşekkürler...

• arkadaşım kolay gelsin.bende 94 ekran lcd full hd arıyorum.fazla verecek param yok 2 oğlum okuyor.aşırı fiyat olmayan ne önerirsiniz.lütfen acil.cevap yazandan şimdiden allah razı olsun iyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp19051905

Arkadaslar merhabalar,yaklasık bir haftadan beri lcd tv araştırması yapıyorum ve tam anlamıyla kafam allak bullak oldu :)
    ilk olarak 42inc full hd tv arıyorum,ilk kriterim buydu ve burdan yola cıkarak araştırmaya başladım,hem fiyat hem performans olarak LG LF2500 modelini gözüme kestirdim,50.000/1 kontrast 500cd/m 5ms tepkime süresi,fakat 50Hz olması baya bir kafamı karıştırdı.Bu televizyonu ps3 için ve digitürk ligtvden macları keyifli bir şekilde izlemek için alacagım tabiki ara sıra da film izlemek için...ve limitimi taksitli olarak 2500TL ye kadar çıkartabilirim.sizden tv tavsiyelerinizi bekliyorum bir de bu HZ olayında 100HZ-50HZ arasında hem digitürk yayınında hem de ps3 oynarken ne gibi bi fark olur?bu fark bariz gözle görülür müdür?100HZ-50HZ farkı nerlerde karşıma cıkar?...ilgilenen arkadaslar için çok teşekkürler...

Bulabilirseniz bütçenize göre Philips 42pfl8404 lcd tavsiye ederim.Forumda detaylı bilgileri var.Kullanıcıları memnun.

• İlk olarak ilginiz için teşekkür ederim,bugün teknosaya ugradım yine baya bir araştırma yaptım(sonuçta en iyi farkı gözle farkedebilirsiniz) ve Philips 42PFL7674 ü begendim,1500TL peşinat ve üstü taksit ile toplam 2550TL civarına geliyor.Fakat daha satın almadım tam olarak araştırıp kendimden %100 emin olunca alacagım :) Bahsettiğiniz modele de baktım fakat ben bir fark göremedim benim begendigim model ile,acaba sizin bildiginiz önemli bir fark var mı arasında?Cok güzel bir televizyon hakikaten digerlerinin yanında renk canlılıgıyla kendini öne cıkartıyor.
    Bu da bugün benim begendiğim model.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011192&CS_Category=_SBSHAD_853_1333_822_3&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LCD_TV853#

• quote:

Orijinalden alıntı: alp19051905

İlk olarak ilginiz için teşekkür ederim,bugün teknosaya ugradım yine baya bir araştırma yaptım(sonuçta en iyi farkı gözle farkedebilirsiniz) ve Philips 42PFL7674 ü begendim,1500TL peşinat ve üstü taksit ile toplam 2550TL civarına geliyor.Fakat daha satın almadım tam olarak araştırıp kendimden %100 emin olunca alacagım :) Bahsettiğiniz modele de baktım fakat ben bir fark göremedim benim begendigim model ile,acaba sizin bildiginiz önemli bir fark var mı arasında?Cok güzel bir televizyon hakikaten digerlerinin yanında renk canlılıgıyla kendini öne cıkartıyor.
    Bu da bugün benim begendiğim model.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011192&CS_Category=_SBSHAD_853_1333_822_3&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LCD_TV853#

Bu linktekini bir okuyun derim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_33330641/mpage_1/key_//tm.htm#33392092

• 42PFL8404 Türk Philips garantisinde 24 ay garanti faturalı sıfır ambalajında 2,400 TL PEŞİN
    <
    37PFL8404 Türk Philips garantisinde 24 ay garanti faturalı sıfır ambalajında 2,050 TL PEŞİN

32PFL8404 Türk Philips garantisinde 24 ay garanti faturalı sıfır ambalajında 1,690 TL PEŞİN
  • Bak kardeşim alacağın tvde
    1-Full hd + 1080p desteklemesi şart
    2-100 hzi olacak, natural motion, activi motion vs vs adlada tanımlanabilir bu 100 olayı dikkat et
    3-hdmi ve diger çıkışlarda yeterlilik sakın gidip 1 tane hdmi çıkışı olan ürünü ya da 4 tane hdmi çıkış olup 1 tane vga ya da composu olmayan alete para verme..
    çıkışlar girişler önemlidir.

Bu veriler ışığında
    Arama yap yukarıdaki kriterleri olmayan tvleri ele listeni yap 2500e kadar ondan sonra gel forumda sor şu mu bu mu diye arkadaşlar sana yardım ederler...

O kadar çok tv varki.
    Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proffesor -- 21 Ağustos 2009; 18:43:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eger Marka seçimi önemli değilse daha ucuzunu bulursun
  • Serkan link veriyorsunda her firmanın linkini vermeniz dogru degil!!!Satılan ürünlerin garanti koşulları nedir paralele itahalatsa zaten kücük olan bu firmalardan alınan ürünler ilerde çok soruna yol açabailir!!!Çunki distribütor firmalar paralel ithalat ürünlere asla ne servis nede garanti sözlerşmelerini kaale almıyorlar!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.