Şimdi Ara

LCD TV ve SES SİSTEMİNİ KORUMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta ani elektrik gelip gitmesinden dolayı sony marka lcd tv-dsmart hd uydu-creative ses sistemi-ve evde ne kadar adaptör varsa bilgisayar adaptörüde dahil hepsi bozuldu.Hepsindede akım koruyuculu priz vardı ancak bir işe yaramadı.
    Lcd tvnin altından yağ aktı bilmem ne kartı patladığı için olmuş.ve garantiye girmediğini söylediler.sadece lcd tv için 350 Tl istediler.
    Diğer yananlarıda koyunca bana ciddi bir masraf çıkardılar.
    Bir daha böyle şeylere maruz kalmamak için en azından lcd nin bulunduğu kısma bir ups koyup lcd -ses sistemi-uyduları ve hd madia playeri korumak istiyorum.
    akım korumalı prizlerde bir işe yaramıyor.o yüzden priz hariç tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Dediğim şekilde en iyi koruma nasıl sağlanır.

• kardeş öncelikle çok geçmiş olsun gerçekten çok üzücü bir durum bu durum bizim burdada oluyor elektriği bir kesip veriyorlar buda cihazları bozuyor ben en iyi korunma yolu olarak elektrik gittimi hemen tüm cihazların bağlı olduğu ana fişi çekiyorum çünkü elektiriği verirken bu sizinki gibi bir durumla karşılaşabilecek olduğumu çok iyi biliyorum bence en iyi korunma yoları evde yokken prizleri çekmek elektrik gittiğinde çekmek ve ups kullanmak tekrar geçmiş olsun.

saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DIGITURK'e Ses Sistemi Bağlamak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.