Merhaba arkadaşlar, 17" LCD monitörümü değiştirmek istiyorum. Aklıma şöyle bir şey geldi. 40" veya 42" Full HD LCD TV alıp onu monitör olarak kullansam yeterli performans alırmıyım diye merak ediyorum. Daha önceden Tüp lü televizyonu 2. monitör olarak kullanıyordum ve hiç memnun dedğildim. LCD TVyi monitör olarak kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum. Özellikle,
İnternette gezme, Word exel kullanma, Tabiki Film ve oyun(bunlarda kullanımın çok güzel olacağını düşünüyorum zaten :)
Hdmi girişli bir lcd tv olursa kaliteli bir görüntü alabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: efemut
Merhaba arkadaşlar, 17" LCD monitörümü değiştirmek istiyorum. Aklıma şöyle bir şey geldi. 40" veya 42" Full HD LCD TV alıp onu monitör olarak kullansam yeterli performans alırmıyım diye merak ediyorum. Daha önceden Tüp lü televizyonu 2. monitör olarak kullanıyordum ve hiç memnun dedğildim. LCD TVyi monitör olarak kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum. Özellikle,
İnternette gezme, Word exel kullanma, Tabiki Film ve oyun(bunlarda kullanımın çok güzel olacağını düşünüyorum zaten :)
Samsung 106 ekran cristal series var full hd lcd tv . Ekran kartım saphire 5850 1024 256 bit nasıl olur ?
quote:
Orijinalden alıntı: erse1905
quote:
Orijinalden alıntı: efemut
piksel mapping detayını gözden kaçırmayın derim sonra o caanım monitörü kullanmak eziyet olabilir
ben bu olayı yaptım lcd mi pc monitörü olarak kulandım ama masa başındaki gibi rahat edemedim yani sanki o zevki alamıyosun masa başındakı birde hdmi lar dolu oldugu için tak çıkart yapıyodum biraz o sıktı tekrardan masa başına döndüm