Şimdi Ara

LCD TV yi monitör olarak kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 17" LCD monitörümü değiştirmek istiyorum. Aklıma şöyle bir şey geldi. 40" veya 42" Full HD LCD TV alıp onu monitör olarak kullansam yeterli performans alırmıyım diye merak ediyorum. Daha önceden Tüp lü televizyonu 2. monitör olarak kullanıyordum ve hiç memnun dedğildim. LCD TVyi monitör olarak kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.
    Özellikle,

İnternette gezme,
    Word exel kullanma,
    Tabiki Film ve oyun(bunlarda kullanımın çok güzel olacağını düşünüyorum zaten :)

• Hdmi girişli bir lcd tv olursa kaliteli bir görüntü alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemut

Merhaba arkadaşlar, 17" LCD monitörümü değiştirmek istiyorum. Aklıma şöyle bir şey geldi. 40" veya 42" Full HD LCD TV alıp onu monitör olarak kullansam yeterli performans alırmıyım diye merak ediyorum. Daha önceden Tüp lü televizyonu 2. monitör olarak kullanıyordum ve hiç memnun dedğildim. LCD TVyi monitör olarak kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.
    Özellikle,

İnternette gezme,
    Word exel kullanma,
    Tabiki Film ve oyun(bunlarda kullanımın çok güzel olacağını düşünüyorum zaten :)

ekran kartınız nedir. ekran kartı etkiliyor kaliteyi..

• Samsung 106 ekran cristal series var full hd lcd tv . Ekran kartım saphire 5850 1024 256 bit nasıl olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erse1905

quote:

Orijinalden alıntı: efemut

Merhaba arkadaşlar, 17" LCD monitörümü değiştirmek istiyorum. Aklıma şöyle bir şey geldi. 40" veya 42" Full HD LCD TV alıp onu monitör olarak kullansam yeterli performans alırmıyım diye merak ediyorum. Daha önceden Tüp lü televizyonu 2. monitör olarak kullanıyordum ve hiç memnun dedğildim. LCD TVyi monitör olarak kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.
    Özellikle,

İnternette gezme,
    Word exel kullanma,

ekran kartınız nedir. ekran kartı etkiliyor kaliteyi..

Ekran kartım Palit 8800GT,

• piksel mapping detayını gözden kaçırmayın derim sonra o caanım monitörü kullanmak eziyet olabilir
  • ben bu olayı yaptım lcd mi pc monitörü olarak kulandım ama masa başındaki gibi rahat edemedim yani sanki o zevki alamıyosun masa başındakı birde hdmi lar dolu oldugu için tak çıkart yapıyodum biraz o sıktı tekrardan masa başına döndüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camelot22

Samsung 106 ekran cristal series var full hd lcd tv . Ekran kartım saphire 5850 1024 256 bit nasıl olur ?

Ohh maşallah 5850 ile olmassa hiçbi kartta olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.