Şimdi Ara

LCD ve Plazma Hakkında Bütün Sorularınız ve Yorumlarınız [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
2
Favori
134.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 17 inç lcd monitor var philips 170s xbox 360 almayı planlıyorum fakat bu monitorde goruntu net olur mu olmazsa benq 22 inç almayı planlıyorum
    acaba nasıl bir lcd alabilirm teşekkürler
  • 32'' te küçük geldi gözüme yaw en iyisi iyi bir 37'' almak asla full hd istemiyorum onun yerine 100hz özelliği olsa daha çok işimi görür şimdilik bu özelliklerde tv bulamadım ama araştırmam devam ediyor
  • Arkadaşlar bana 52'' Full HD bir lcd tavsiye edermisiniz?Haziran sonunda yeni eve taşınıyoruz babam LCD konusunda maşallah uçtu

birde 52'' LCD tv de görüntü dahamı kötü olur acaba ekran büyüdükçe daha kötü olcak gibi sanki?Plazmamı daha iyidir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 20 Mayıs 2008; 16:23:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar bana 52'' Full HD bir lcd tavsiye edermisiniz?Haziran sonunda yeni eve taşınıyoruz babam LCD konusunda maşallah uçtu

birde 52'' LCD tv de görüntü dahamı kötü olur acaba ekran büyüdükçe daha kötü olcak gibi sanki?Plazmamı daha iyidir sizce?

tv yayınından o kadar bi beklentin olmasın diyeyim yalnızca tv yayınını nasıl alacaksın uydu falan mı digitürk mü yoksa kablolu yayın falanmı
  • bende 19'' sony lcd monitor var.analog bağlantı var birtek.şimdi ben buna ps3 veya xbox360 nasıl bağlarım.şu anda sadece xbox360 elite almayı düşünüyorum.1280 1024 olan görüntü xbox360 da nasıl oluyor.ve acaba elite in içinden analog bağlantı için bir kablo çıkıyor mu yoksa kendimizmi alacağız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

Arkadaşlar bana 52'' Full HD bir lcd tavsiye edermisiniz?Haziran sonunda yeni eve taşınıyoruz babam LCD konusunda maşallah uçtu

tv yayınından o kadar bi beklentin olmasın diyeyim yalnızca tv yayınını nasıl alacaksın uydu falan mı digitürk mü yoksa kablolu yayın falanmı

DİGİTÜRK plus alacağım???

• quote:

quote:

quote:

DİGİTÜRK plus alacağım???

eğer tv yayınını daha yoğun olarak kullancaksan ps3 yerine normal hd leri araştırmanı öneririm ps3 ü daha çok kullancaksan full hd lcd yoksa normal hd plazma ları araştır bence eğer full hd lcd alacaksan samsung u incelemeni öneririm

• 52''LCD de SD yayınlar berbat mı çıkar?Digitürk +(PLus)

Daha yeni teknoloji olan LCd varken,Plazma almak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 20 Mayıs 2008; 22:56:17 >
  • quote:

52''LCD de SD yayınlar berbat mı çıkar?Digitürk +(PLus)

berbat çıkmaz kaliteli olur tabii ki ama önemli olan yayınların tutmasıdır tv upscale olarak yayınlar full hd alırsan ama digitürk yayınları 720p hd olanlar normal hd alırsan çözünürlük aynı olduğu için daha iyi yayınlar lcd yeni teknoloji ama tepki süresi crt ve plazmalara bakınca sorun olabiliyor hareketli görüntülerde ben lcd aldım tv izlemeyi tercih etmediğim için
  • quote:

quote:

berbat çıkmaz kaliteli olur tabii ki ama önemli olan yayınların tutmasıdır tv upscale olarak yayınlar full hd alırsan ama digitürk yayınları 720p hd olanlar normal hd alırsan çözünürlük aynı olduğu için daha iyi yayınlar lcd yeni teknoloji ama tepki süresi crt ve plazmalara bakınca sorun olabiliyor hareketli görüntülerde ben lcd aldım tv izlemeyi tercih etmediğim için

birde digitürk plus alınca normal kanald,atv gibi yayınlar hd olmuyor değil mi?Yani normal uydu da izliyormuşsun gibi oluyor sanırım?

• quote:

quote:

quote:

birde digitürk plus alınca normal kanald,atv gibi yayınlar hd olmuyor değil mi?Yani normal uydu da izliyormuşsun gibi oluyor sanırım?

evet sadece bir kaç kanal hd diğerleri normal digitürk kalitesinde

• psn hesabı alırken kredi kartı bilgilerini vermek zorundamıyız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozan23

psn hesabı alırken kredi kartı bilgilerini vermek zorundamıyız ?

hayır öyle bir mecburiyetin yok
  • Selamlar,1 ay civarı önce samsung 32m87 almıştım,cihazda mesela ps3 kapanırken olan siyah ekranda titreme oluyor..bu gibi birşey yaşayan veya ne sebeple olabileceğini bilen varmıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

bende 19'' sony lcd monitor var.analog bağlantı var birtek.şimdi ben buna ps3 veya xbox360 nasıl bağlarım.şu anda sadece xbox360 elite almayı düşünüyorum.1280 1024 olan görüntü xbox360 da nasıl oluyor.ve acaba elite in içinden analog bağlantı için bir kablo çıkıyor mu yoksa kendimizmi alacağız?
  • arkadaslar yarin kismetse 32r81b lcd tvme kavusuyorum ps3umu hangi kabloyla baglarsam en yuksek verimi alirim saygilar
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzel71

arkadaslar yarin kismetse 32r81b lcd tvme kavusuyorum ps3umu hangi kabloyla baglarsam en yuksek verimi alirim saygilar

sonuçta hdtv tabii ki hdmi kabloyla hayırlı olsun tv
  • hocam saol valla her topicte yardima kosuyosun.
  • 19 inç aşağıda resimdeki monitörü aldım.PS3 için bu monitör uygun mu?Görüntü kalitesini yansıtabilir mi?Yoksa illa FULL HD TV mi lazım?
    ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

19" TFT-LCD Monitör
    0.294 mmNoktaAralığı
    300 cd/m²Parlaklık
    700:1 (DC 2000:1)
    160o/160o Görüş Açısı
    5ms LCD yanıt süresi
    Analog Arabirim
    1280x1024 Max. Çözünürlük
    16.7M
    Siyah ,Beyaz Renk Seçeneği
    MagicColor, MagicBright2, MagicTune with Asset Management Safe Mode(DownScaling in UXGA

• quote:

Orjinalden alıntı: uzel71

hocam saol valla her topicte yardima kosuyosun.

önemli değil eğer bildiğim bir şey ise yardımcı olmaya çalışıyorum zaten sorulan sorular genelde kullanıcı tecrübesi sayesinde bilinen sorular oluyor bu arada televizyon olarak çok iyi bir seçim yapmışsın umarım memnun kalırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombilibili -- 26 Mayıs 2008; 22:31:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.