Şimdi Ara

LCD ve Plazma Hakkında Bütün Sorularınız ve Yorumlarınız [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
2
Favori
134.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sony bravia
    40KDL3550 full hd tv aldım kullanan varmı kalitesi nasıl sizce ps 3 1 ay icinde alacagımda??
  • Arkadaşlar bende 106 ekran Philips full hd var lcd. Çok hızlı hareketlerde tv biras kasıo sanki takılmalar oluo tvde
  • tepkime süresi
    quote:

Orjinalden alıntı: [D]HanD

Arkadaşlar bende 106 ekran Philips full hd var lcd. Çok hızlı hareketlerde tv biras kasıo sanki takılmalar oluo tvde
  • Arkadaşlar uzun zamandır pek gözüme batmayan bir sorundan bahsedeceğim 1 yıla yakındır Ps3 ve Full Hd destekli ama 1080i görüntü çıkışlı 37'' Toshiba marka bir HD tv sahibiyim ilk başta Tv alırken Full Hd niyetine almış olup sonra sadece bunun adda 1080p olduğunu anladık Ps3 aldıktan sonra oyunların çoğunu 1080i çözünürlükte oynamaya başaldım ama son birkaç oynadığım oyunda Mgs4 Gta4 bu oyunalrın ikisindede oyunun karanlık yerlerinde çok bariz bir parlaklık kaybı yaşıyorum ve oyun nerdeyse oynanamıyacak bir hale geliyor GTA4 görüntü ayarlarındana birkaç değişiklik ile oyunu oynanabilir bir hale soksamda MGS4 bu durum çok feci kendini hissettiriyor ve ne yazık ki görüntü ayarlarında veya kontrast ayarlarıyla bir oynama yapamıyorum bu yüzden oyun oynanacak bir halede gelemiyor baya sinirliyim bu konuda sizce bu sorun nedir neden kaynaklanır Mgs4 sabah geçen bölümlerde oyun resmen konuşuyor herşey süper iyide karanlık yerlerde oyun sürünüyor önümü zor görür oluyorum gece bölümlerinde Tvmin kontrast oranıda aşarı derecede yüksek değil nasıl bu sorunu halledebilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Portgas D. Ace

Arkadaşlar uzun zamandır pek gözüme batmayan bir sorundan bahsedeceğim 1 yıla yakındır Ps3 ve Full Hd destekli ama 1080i görüntü çıkışlı 37'' Toshiba marka bir HD tv sahibiyim ilk başta Tv alırken Full Hd niyetine almış olup sonra sadece bunun adda 1080p olduğunu anladık Ps3 aldıktan sonra oyunların çoğunu 1080i çözünürlükte oynamaya başaldım ama son birkaç oynadığım oyunda Mgs4 Gta4 bu oyunalrın ikisindede oyunun karanlık yerlerinde çok bariz bir parlaklık kaybı yaşıyorum ve oyun nerdeyse oynanamıyacak bir hale geliyor GTA4 görüntü ayarlarındana birkaç değişiklik ile oyunu oynanabilir bir hale soksamda MGS4 bu durum çok feci kendini hissettiriyor ve ne yazık ki görüntü ayarlarında veya kontrast ayarlarıyla bir oynama yapamıyorum bu yüzden oyun oynanacak bir halede gelemiyor baya sinirliyim bu konuda sizce bu sorun nedir neden kaynaklanır Mgs4 sabah geçen bölümlerde oyun resmen konuşuyor herşey süper iyide karanlık yerlerde oyun sürünüyor önümü zor görür oluyorum gece bölümlerinde Tvmin kontrast oranıda aşarı derecede yüksek değil nasıl bu sorunu halledebilirim.

Dostum,

O sorun tv'den ziyade ps3 ayarlarından gibi geldi bana. ps3'ün ekran ayarlarında rgb adında bir seçenek olacak. Full ise limited veya tersini seçersen..tam hatırlayamadım şimdi..düzelmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 20 Haziran 2008; 23:49:38 >

• beyler 100 hz olunca 576p mi oluyor acaba.bizim 82 ekran tüplü tv 100hz ama ben 480i de ps3 oynarım diye düşünüyordum.yanıldım mı acaba?o olumsuz yanıtı vereceksiniz biliyorum olmaz böyle birşey bana yanlış gibi geldi
  • eskiden sony w3000 falan dıoduk ama yarın samsung 32r81b alıcaz medıamarkt tan .... hemen fotoları koyucam fakat .. tv den ve ps3 ten ne gıbı ayarlar yapıyım ps3 umde ve xbox umda ıyı performans alabileyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnD_OnE -- 27 Haziran 2008; 19:10:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnD_OnE

eskiden sony w3000 falan dıoduk ama yarın samsung 32r81b alıcaz medıamarkt tan .... hemen fotoları koyucam fakat .. tv den ve ps3 ten ne gıbı ayarlar yapıyım ps3 umde ve xbox umda ıyı performans alabileyım

tv ayarlarıyla ilgili tv bölümünü incelersen kaliteli samsung başlıkları var onları incelemeni öneririm
  • Arkadaşlar 800 Ytl bütçem var, ve Lcd almak istiyorum, monitör veya Tv olur farketmez PS3 takabileceğim 800 ytlye en iyi alabileceğim aleti yazarsanız sevinirim...
  • beyler bende Samsung - LCD TV 82 ekran LE32S81B yenı aldımda ps3 1-yada 2 ay sonra alıcam sızce nasıl bı alet ps3 de performansı falan
  • bende birkaç model önereceğim.
    kesinlikle ne donma nede renklerde matlaşma yaşanıyor.
    800 ytl ye arayan arkadaşım
    http://www.arcelikal.com/index.php?do=catalog/product&pid=217
    hem tv hem monitör ekran cok büyük olmadığından dağılma olmayacaktır.

1500-2000 ytl arası:
    http://www.arcelikal.com/index.php?do=catalog/product&pid=219
    http://www.arcelikal.com/index.php?do=catalog/product&pid=232
    http://www.arcelikal.com/index.php?do=catalog/product&pid=164
    http://www.arcelikal.com/index.php?do=catalog/product&pid=162
    2000 ytl üzeri fhd tv ler:

"kesinlikle tercihim bu tv dir"http://www.arcelikal.com/index.php?do=catalog/product&pid=233
    http://www.arcelikal.com/index.php?do=catalog/product&pid=231
    http://www.arcelikal.com/index.php?do=catalog/product&pid=168
    sitede bir çok ürün mevcut bir kaçını örnekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 30 Haziran 2008; 23:15:37 >

• Merhabalar,
    Odamda hem ps3 oynamak hem de tv izlemek için (kablo tv) bir tv arıyorum. 32" düşünüyorum.
    Bütçeme uygun olarak düşündüğüm tvler şunlar (~1500 YTL):
    1- Samsung 32R81B
    2- Sony KDL-S3000 (+ özellik DVB-T)
    3- PANASONIC VIERA TX-32LX70F (+ özellik 100 Hz)

Aslında Philips 32PFL7862D düşünüyordum (100 Hz ve 4 ms) ama malum bulunmuyor pek. Teşhir de almayı hiç düşünmedim :)
    Panasonic 100 Hz olması çok fark yaratır mı BD film ve aksiyon oyunlarında? Samsung denildiği gibi canlı görüntü veriyor ama renkler yapay geldi ve ayrıca ekran oldukça karanlık göründü gözüme Sony oldukça dengeli idi renk, parlaklık ve kontrastta. Panasonicte ise görüntü kötüydü. Bazı renklerde(yeşil mesela) ekran titremesi bariz görünüyordu. Adam normal uydu yayını dedi ama sonyde böyle bi titreme yoktu aynı tip kabloyla bağlantı varmış Panasonic kötü mü bu kadar diye sordum. Görevli renklere aldanma ayar yapılır dedi. İlk açılış ayarıymış o yüzden öyleymiş... (çok kalamadım tam alırken bi daha bakcam)

Dediğim gibi hem kablo tv izlemek hem de ps3 oynamak istiyorum. Biliyorum S3000 ve R81B çok karşılaştırıldı ps3 için ama kablo tv gibi sd yayın izeleyen varsa da yayın ssi koyabilir mi? Panasonic modeli içinse ne PS3 ne de tv yayını resimleri gördüm(tv forumu dahil). Bu tvleri kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarsa hatta hem tv yayını ve hem de ps3 için resim de koyarsa sevinirim.

• @darkdead06

ben kullanıyorum ve o fiyata alınacak en iyi lcd olduğunu iddia ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 2 Temmuz 2008; 2:35:09 >
  • uzel 71 yanlız su dınamık ve standart renk ayarlarını tam net bı sekılde nasıl yapabılırız ?
  • ben şahsen standartta oynuyorum.dinamik yaparsan çok parlak oluyor,hem gözü yoruyor hem de kaliteden kaybediyor.bu arada geçişleri p.mode tuşuyla yapacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: gitaristanbull

Arkadaşlar 800 Ytl bütçem var, ve Lcd almak istiyorum, monitör veya Tv olur farketmez PS3 takabileceğim 800 ytlye en iyi alabileceğim aleti yazarsanız sevinirim...

Vestel millenium 32'' sana ideal olur 950 ytlden satılıyor arkadaşımın ps3 kafesinde var performansı gerçekten güzel, ayrıca 999ytlye tosh 32av500p satılmakta, bence biraz daha artır bütçeni bu ikisinden birini al memnun olursun
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak;
    bir tane 32" tv var fakat sadece vga ve scart girişi var. DVI ve HDMI yok aynı monitör gibi. Şimdi ben vga için dönüştürücü mü almalıyım eger öyleyse nereden kaç liraya bulabilirim.

Diger merak ettigim ise arkadaşım apple mac almıştı bir kaç ay önce laptopta dvi çıkışı var ve bir aparat vermişler dvi ı vga yapıyor sadece kablo yalnız elektronik bir dönüştürücü degil. Bu kablo ile Samsung 2232bw vga dan gayet sorunsuz görüntü aldık. Bu kabloyu ps3 e taksam olmaz mı?
  • Arkadaşlar teknosada plazmaya rastladım lg.. 999 ytl diyorlar.. ve 1.300 1.900 arası bütün lcdlerden bile daha iyi gösteriyor.. cam gibi.. sizce neden bukadar ucuz ve almamı önerir misiniz?..
  • Samsung LCD TV si olan arkadaşlara;
    beyler oyun oynarken oyun modunu açık mı tutuyorsunuz yoksa kapalı mı ?
    ben bi türlü karar veremedim açık tutsam renkler soluyo kapalı tutsam daha dinamik oluyor ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.