ya bu 32"lcd salon icin cok mu ufak kacar ben su anda 70 ekran bi flat tv kullaniyorum pek siritmiyor salonda
sorunum yok ama merak ettiğim bir soru var, ps3ü lcd ye bağlayınca hem pc hem ps3 olarak kullanınca ps3-pc arasında nasıl geçiş yapıyorsunuz?
quote:
Orjinalden alıntı: uzel71
ya bu 32"lcd salon icin cok mu ufak kacar ben su anda 70 ekran bi flat tv kullaniyorum pek siritmiyor salonda
Öncelikle hayırlı olsun Samsung'un. İzleme mesafen 2-2.5 metreyi geçmeyecekse küçük kalmaz. Ben Salonun birbirine yakın bakan duvarına koydum, salonumun yapısından dolayı. Uzun kenarlara koysaydım mutlaka küçük kalacaktı.
Fikir olması açısından
Arkadaşlar ps3 te pes2008 oynayanlar bilir oyunun normal exibithion seçeneğinde de oyunu oynarken kasılmalar oluyor we bu sadece hd tvlerde oluyor. Bunun için kafe kafe dolaştım bazı tvlerde sorun olmuyor bazı tvler de hala aynı sorun oluyor. Pes2008 oynayan arkadaşlar hangi tv yi almamı önerirsiniz hangi tvde hiç takılma yok diyebiliyorsunuz test eden arkadaşlar warsa yardımcı olabilirmi. 2.500 ytl ye kadar olabilir teşekkürler..
geçen sene 106ekran full hd bir philips almıştım doğubanktan. pal-ntsc sorunu çıkar mı acaba bakmak gerekir mi? birde altın hdmi mı almak lazım bu alete yoksa pek bi fark yok mu?
ps3 ü analog bağlantı ile 19'' monitore bağlayabilirmiyim.1280 1024 çözünürlük var.720p de mi olur olursa
elimde 40S81B var cok memnunum yanlız odayada bi tane almak istiyorum hep salonda zor oluyor daha ozele kurmak istiyorum yani
32 inc sizce samsung r 81 mi alsam yoksa 32 inc de baska markaların(sony lg) daha iyi modelleri varmı cok ta pahalı olmayan
quote:
Orjinalden alıntı: byzantium
ps3 ü analog bağlantı ile 19'' monitore bağlayabilirmiyim?1280 1024 çözünürlük var.720p de mi olur olursa
soruları cevaplayacak biri yok mu?ayrıca ps3 ntsc-u alıcam.10 temmuz da geliyor.bu monitorde pal / ntsc farkı var mı acaba.lcd sony hs-95 modelidir. soruyu cevaplayan olursa sevinirim.2 hafta sonra alınacak,tarih yaklaşıyor.
arkadaşlar ya pc ile ps3 yada full hd lcd tv ile ps3 alacağım ikiside bana aynı şekilde uyar 94 - 102 -106 cm bir lcd tv istiyorum 2.110 ytl yi geçmesin nolur yardım edin panasonic acer gibi markalar değilde philips sony samsung lg gibi markalar öneriiniz eğer pc ile ps3 alırsam monitör 1080p hp w2408h olacak 24 inch tv ile almam su an için sanki daha mantıklı ...
lcd tv ve 1080 p olsun lütfen şu garibana yardım edin :D:D
Sony'de o fiyata yakın alabileceğin 40" full hd tek bir model var. 40d3500. Fiyat/performasn oranı oldukça iyidir.
quote:
Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS
arkadaşlar ya pc ile ps3 yada full hd lcd tv ile ps3 alacağım ikiside bana aynı şekilde uyar 94 - 102 -106 cm bir lcd tv istiyorum 2.110 ytl yi geçmesin nolur yardım edin panasonic acer gibi markalar değilde philips sony samsung lg gibi markalar öneriiniz eğer pc ile ps3 alırsam monitör 1080p hp w2408h olacak 24 inch tv ile almam su an için sanki daha mantıklı ...
aradığın özellikler ve fiyatla sana en uygun full hd tv bu olur bence tabi biraz yükselmen lazım fiyatta
quote:
Orjinalden alıntı: margornn
Aynısını tv bölümündede sordum ama burdanda sorayım arkadaşlar 2 tv arasında muallakta kaldım 32r81bmi yoksa LE32A456 mi? 2.si en yeni çıkan 32'' hdready samsung modeli, sanırım en pahalısı olması dolayısıyla en iyisi bu yeni 32 hdready a serisi içerisinde, ama acaba 1400 civarına 32r81b almak varken 1700ytlye SAMSUNG LE32A456 almak mantıklı olmazmı? Aralarındaki 1080p input vgadan 1366*768 çözünürlük almak haricinde çok fazla fark göremedim ayrıca r81bde movie plus özelliğide sanırım bu tvde yok, en son olarak lcd panelleride farklı bu modelde backlight paneli var bunun bir dezavantajı olurmu dersiniz? Bu tvyle ps3 kullanan yoktur heralde ama varsa ps3 performansı nasıl acaba, 32r81bmi almalıyım yoksa bu yeni seridenmi muallaktayım.
samsung un r serisi kalitesini kanıtlamış bir tv serisi bence tv performansıda ps3 performansıda fiyatı ve diğer normal hd tv ler ile karşılaştırıldığında bence çok iyi a serisi ise daha yeni girdi türkiye ye onun için daha r serisi kadar ayrıntılı bilgi yok
quote:
Orjinalden alıntı: dombilibili
quote:
aradığın özellikler ve fiyatla sana en uygun full hd tv bu olur bence tabi biraz yükselmen lazım fiyatta
hmm peki bu 102cm ya 94cm olanı varmı? 500ytlsini ben veririmde 94cm olanıda yarar bana=
quote:
Orjinalden alıntı: serhanuygur
açılmazmı ya... COD4 oynadım ağzım açık kaldı, PS2008 bile bi ayrı güzel geldi... yarın heavenly sword u baştan bitirecem :D
serhan sence bu lcd yimi alayım yoksa r81b yimi
yani şöyle bunu al paranı harcamı dersin yoksa çok harcama r81b iyidirmi dersin??
arkadaşlar ps3 alıyorum . siparişi vercem fakat 1500 ytlye kadar , ps3 oyunlarını tatmin eder goruntu kalitesinde sorunsuz oynayabileceğim bütçemede uygun lcd tv önerebilecek varmı ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: dombilibili
quote:
hmm peki bu 102cm ya 94cm olanı varmı? 500ytlsini ben veririmde 94cm olanıda yarar bana=
m serisi tv alırsan 40" veya üzeri almanı öneririm 40" üzerinde kullanılan panelle altında kullanılan panel aynı değil r seriside çok kalitelidir eğer 32" falan almayı düşünüyosan bence r serisi al yada 37"
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: serhanuygur
açılmazmı ya... COD4 oynadım ağzım açık kaldı, PS2008 bile bi ayrı güzel geldi... yarın heavenly sword u baştan bitirecem :D
serhan sence bu lcd yimi alayım yoksa r81b yimi
yani şöyle bunu al paranı harcamı dersin yoksa çok harcama r81b iyidirmi dersin??
Bende merak ediyorum cevabı
arkadaşlar artık kararımı verdim Samsung 37r81b alcağım harika bir tv ... ancak ps3 veya xbox da hoperlör almam gerekicekmi ? yani tvnin kendi hoperlör ü yeterlimidir? zaten ekim gibi pc alacağım x540 ı bağlayabilirim alınca... ancak ekime kadar tvnin hoperlötrü beni idare edermi?
arkadaşlar benim bir sorum olacaktı. americadan 80 gb mgs paket ps3 sipariş ettim.fakat almak istediğim lcd tv da ise pal,secam desteği bulunuo. ntsc uyum sorunu yaşarmıyım(ekranın siyah olması gibi ) cevaplarsanız cok sewınırım ..
ASUS VW222S 22" 2ms WIDE SCREEN MULTIMEDYA LCD MONİTÖR
bunu kullanan warmı acaba arkadaslar bir bilgi alabilirmiyim acil