Şimdi Ara

LCD ve Plazma Hakkında Bütün Sorularınız ve Yorumlarınız [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
2
Favori
134.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben daha PS3 almadim‚ ama bugunlerde almayi dusunuyorum.

32" LG LCD tv var... 2‚5 - 3 sene once almistim... Tabi o zaman ne HDMI ne de FULL HD i vardi‚ yeni TV alana kadar DVI dan baglamayi dusunuyorum... bir sorun olur mu? bazi yerlerde DVI dan baglamak icin HDCP gerekli gibisinden bazi yazilar okudum. Benim TV´de HDCP var mi yok mu bilmiyorum... LG RZ-32LZ

yardimlariniz icin tesekkurler....
  • ARKADAŞLAR BENDE XBOX 360 ALACAĞIM VE GERİYE 250-320 YTL GİBİ Bİ PARAM KALIO BU FİYATA GÖRE EN İİ KALİTELİ GÖRÜNTÜYÜ HANGİ MONİTÖRDEN (19-22" ARASI) ALIRIM.. LLÜTFEN BANA Bİ YARDIMCI OLUN 2.EL OLSADA OLUR EWDE 37 EKRAN TÜPLÜ TV WAR ONDA DA OYNAMAK İSTEMİOM ŞİMDİDEN SAOLUN
  • PS3'ü 720p kullanacağım. Samsung 931BW 19 inç wide screen monitor kullanıyorum.. HDMI- DVI dönüştürücü ile problem olmaz değil mi ? (hdcp destekliyor monitör) Çok teşekkürler..
  • ARKADAŞLAR BENDE XBOX 360 ALACAĞIM VE GERİYE 250-320 YTL GİBİ Bİ PARAM KALIO BU FİYATA GÖRE EN İİ KALİTELİ GÖRÜNTÜYÜ HANGİ MONİTÖRDEN (19-22" ARASI) ALIRIM.. LLÜTFEN BANA Bİ YARDIMCI OLUN 2.EL OLSADA OLUR EWDE 37 EKRAN TÜPLÜ TV WAR ONDA DA OYNAMAK İSTEMİOM ŞİMDİDEN SAOLUN
  • Beko F-651 modelinde ps3 çalışırmı ?
  • 250-300 ytl ye wiewsonic marka lcd monitör alınabilir.Ps3 her model tv ve lcd monitöre hdmı-dvı kablo ile baglanabiliyor.
  • ÇOK SAOL BOURNE EYW.
  • arkadaşlar hongkongtan 40 gb ntsc ps3 aldım.şimdide samsung LE 40M87BD modeli lcd almaya karar verdim fakat özelliğinde pal destekli olduğu belirtilmiş heryerde.acaba ntsc ps3 üm bu lcd de çalışırmı ? ntsc ps3 yada bu model lcd yi kullanan arkadaşlar cevaplarını yazarlarsa sevinirim...
  • Arkadaşlar 21 inç lcd full hd mi diyorsunuz ne onlardan iyi marka televizyon ve ekranların fiyatları nelerdir? Bir de duvara asmayı düşünüyorum.:)

Bu arada en fazla 600-700 ytl verebilirim. Full hdler çok pahalıysa yani Ps3'ü hakkıyla oynatacak tv diyelim.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 25 Temmuz 2008; 11:34:44 >
  • Ps3 LCD Monitör'e bağlanıyor mu?Bağlanıyorsa ne ile bağlanıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: superman1

Ps3 LCD Monitör'e bağlanıyor mu?Bağlanıyorsa ne ile bağlanıyor?

hdmi girişli ise hdmi-hdmi kablosu ile dvi girişli ise dvi-hdmi kablosu ile bağlıyabilirsin ama alırken hdcp desteği olup olmadığına bak yoksa çalışmaz
  • Samsung 2232BW 22" monitörü ps3'e bağlayabilir miyim? Ps3 işlerinde çok yeniyim sorular komik olabilir.

Bu tip monitörlere aynı anda hem pc hem ps3 bağlanabilir mi?

quote:

Orjinalden alıntı: Orkun.T

quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

Sistemin Son halini HERKES ELINDEKINI GÖSTERSİN başlıgına koymazsak olmaz dimi

sistemin genel resmi tanışma başlıgında oldugu için bir daha koymuyorum

dostum bu monitör hem ps3'e hem pc'ye mi bağlı standart pc monitörleri ps3'e bağlanıyor mu?

ör :http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=986&sp=ekran_buyuklugu_(inc)=22|brand=samsung|

önerileriniz nedir?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 14 Ağustos 2008; 19:51:50 >

• PS3 için Samsung T240 monitör almayı planlıyorum fakat kafama bir soru takıldı. PS3 'ü, HDMI ile bu monitöre bağladıktan sonra ses çıkışını nasıl yapacağım, Logitech X-530 var.
  • arkadaslar 22" hp w2207h marka lcd monitorden nasıl görntü alırım sizce ps3 için?????hd lcd tv kadar net olr mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigboss_3x

arkadaslar 22" hp w2207h marka lcd monitorden nasıl görntü alırım sizce ps3 için?????hd lcd tv kadar net olr mu?

LCD TV'ler kadar olmasa da yeterli kalitede görüntü alırsın.
  • selamlar arkadaşlar

ben de toshiba 32 inch lcd tv var
    bunu için en kaliteli görüntüyü hangi HDMI kablo ile alırım
    ne tavsiye edersiniz
    forumda bulamadım da
  • quote:

Orjinalden alıntı: NevNiyaz

selamlar arkadaşlar

ben de toshiba 32 inch lcd tv var
    bunu için en kaliteli görüntüyü hangi HDMI kablo ile alırım
    ne tavsiye edersiniz
    forumda bulamadım da

Orta halli bir kablo yeterlidir. Hama, philips vs.
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/TOSHIBA_32AV500P-LCD-TV,4656.html

sene sonuna doğru bu tvden almayı düşünüyorum.bütçem kısıtlı bu fiyat aralığında bu tv iyi midir?daha iyisi var mıdır? cevaplarsanız sevinirim
  • Merhaba Arkadaşlar,

PS3 için PHILIPS 32PFL9603D LCD TV bu lcd tvyi almak istiyorum.32 ve full hd ambilight özellikli.elimde hd ready samsung 32 lcd tv var.bunu satıp bahsettiğim tvyi alacağım.fiyat kdv dahil 2.158 ytl lütfen değerli fikirlerinizi paylaşırmısınız?tşkler.birde benim tvyi satsam ne kadar gider acaba?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/index.php?act=ShowProduct&productID=4999&ref=nekadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurmer -- 29 Ağustos 2008; 11:32:08 >

• Samsung Plasma PS42A410 PS3 için nasıl bir seçim? LCD'ye oranla ucuz kalan fiyatı ve 42" cazip geliyor ama PS3 performansı tatmin edici olabilir mi sizce?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.