Şimdi Ara

LCD ve Plazma Hakkında Bütün Sorularınız ve Yorumlarınız [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
2
Favori
134.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

Orjinalden alıntı: professional-gamer

quote:

quote:

1)PS3 de HardDisk sadece save dosyalarını kaydetmeye mi yarıyor?Eğer öyleyse en düşük HD ye sahip modeli alacağım.
    2)PS3 de HD değişebiliyor mu?Sanırım laptop HD leri ile değişebiliyormuş.
    3)Ben 55 ekran Arçelik TV 7455 FLAT SLIM kullanıyorum.Ancak bir lcd tv alacağım model olarak vb önerebilir misiniz?Bugün sony bayisine baktım PS3 Ready denen bir şey vardı?Onun tam olarak işlevi nedir?
    4)HD Ready mi yoksa FullHD mi daha iyidir PS3 için?Ve 1080p denen bir şey var o görüntü kalitesi midir?

1 ay içinde hem lcd tv hem de ps3 alacağım ancak bu sorular aklımı feci halde karıştırdı teşekkür ederim.

Ps3 ü kesin 1 aya alıyorum ancak tv sorunum var artık bir LCD edinmek istiyorum ps2 ve psp yi satıp xbox alma gibi bir niyetim de var zaten 2xhdmi olması tercihimdir(tak çıkar olmasın)
    acil cevaplarınızı bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum

1)ps3 ün harddisk ine bazı oyunların bir kısmınıda yüklemek gerekebiliyor bunun dışında demo da indirebilirsin ps store dan yada harici bir harddisk sayesinde yada pc yi bağlayarak video kopyalayıp harddisk ine onları izleyebilirsin
    2)ps3 ün harddisk i değişebiliyor. bilgilerin doğru o konuda
    3)tv olarak samsung öneririm normal hd olarak R serisi fullhd olarak ise M veya A serisini öneririm bunun dışında eğer fullhd alacaksan 40" alma altında olacaksan R serisini tercih et forumda tv bölümü var orayı tv almadan kesinlikle okumanı öneririm çok bilgili kişiler var o bölümdede kullanıcı yorumlarını incelemeden karar verdiğin tv yi alma
    4)fullhd daha iyidir ama gerekli olup olmadığı tartışılabilir.

Saol tülü tv de ps3 ün çok kötü performans österdiği yazılmıştı yazılar falan okunmuyormuş inşallah yarın bir ps3 alacağım ve 2 aya kadar da uygun bir lcd almak istiyorum çok saol ilgilendiğin için
    bu arada teknosada 1.2 milyara bi lcd gördüm samsung o nasıl acaba yardımcı olursan çok sevinirim tekrar teşekkürler

modelini bilemediğim için yorum yapamam ama tv alırken **** ide araştırmanı öneririm istanbuldaysan dükkanlarınada uğrayabilirsin sanırım mecidiyeköy deymiş
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/-SAMSUNG-LCD-TV,66,1416.html
    kendileri ithal ediyorlar tv leri o yüzden fiyatı daha uygun oluyor tv bölümündede baya alışveriş yapan var buradan bu firmayıda araştırmanı öneririm ürün alırken

saol aklıma yatan tv ler bunlar
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010850&CS_Category=_SBFAD_853_1&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LCD_TV853
    ve de şu var
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010922&CS_Category=_SBFAD_853_1&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LCD_TV853
    yada bunların yerine 22" bir monitör alabilirim ama hd ready fln oluyor mu onlar bilemiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

1)ps3 ün harddisk ine bazı oyunların bir kısmınıda yüklemek gerekebiliyor bunun dışında demo da indirebilirsin ps store dan yada harici bir harddisk sayesinde yada pc yi bağlayarak video kopyalayıp harddisk ine onları izleyebilirsin
    2)ps3 ün harddisk i değişebiliyor. bilgilerin doğru o konuda
    3)tv olarak samsung öneririm normal hd olarak R serisi fullhd olarak ise M veya A serisini öneririm bunun dışında eğer fullhd alacaksan 40" alma altında olacaksan R serisini tercih et forumda tv bölümü var orayı tv almadan kesinlikle okumanı öneririm çok bilgili kişiler var o bölümdede kullanıcı yorumlarını incelemeden karar verdiğin tv yi alma
    4)fullhd daha iyidir ama gerekli olup olmadığı tartışılabilir.

Saol tülü tv de ps3 ün çok kötü performans österdiği yazılmıştı yazılar falan okunmuyormuş inşallah yarın bir ps3 alacağım ve 2 aya kadar da uygun bir lcd almak istiyorum çok saol ilgilendiğin için
    bu arada teknosada 1.2 milyara bi lcd gördüm samsung o nasıl acaba yardımcı olursan çok sevinirim tekrar teşekkürler

modelini bilemediğim için yorum yapamam ama tv alırken **** ide araştırmanı öneririm istanbuldaysan dükkanlarınada uğrayabilirsin sanırım mecidiyeköy deymiş
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/-SAMSUNG-LCD-TV,66,1416.html
    kendileri ithal ediyorlar tv leri o yüzden fiyatı daha uygun oluyor tv bölümündede baya alışveriş yapan var buradan bu firmayıda araştırmanı öneririm ürün alırken

saol aklıma yatan tv ler bunlar
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010850&CS_Category=_SBFAD_853_1&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LCD_TV853
    ve de şu var
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010922&CS_Category=_SBFAD_853_1&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LCD_TV853
    yada bunların yerine 22" bir monitör alabilirim ama hd ready fln oluyor mu onlar bilemiyorum

eğer 22" alacaksan bence monitör al hem pc ni hem ps3 ü bağlarsın ve fiyat olarak çok daha uyguna gelir çözünürlüğüde bu tv lerle aynı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombilibili -- 3 Ekim 2008; 0:41:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Forumchu

Maksimum 1500 YTL için TV önerisi yapabilir misiniz? Bir de HD Ready ve Full HD arasındaki farkı biri anlatır mı bana.

Evet bende bunu öğrenmek istiyorum. Ayrıca 500-600 liraya odama bir LCD almayı planlıyorum. Yani 500 lira civarlarında düşük yada fazla olabilir. Ve bu konu hakkında hiçbir bilgim yok. Yani kaç inch alınır kaç ekran alınır özellikleri ne olmalıdır gibi. Yakın bir zamandada LCD'ye xbox bağlayacağım ama çok acemiyim bu konularda. Neler önerebilirsiniz banada?Cevaplarınız bekliyorum.

Not:Eğer önerebileceğiniz LCD tvler varsa link ve fiyat belirtirseniz çok seinirim.

Ekleme: Bu fiyat aralığında senin talep ettiğin modeller yoktur derseniz yine başka önerilerde bulunabilirsiniz. LCD'yi odamdaki herhangi bir duvara asacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 3 Ekim 2008; 17:38:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Phibes

Arkadaşlar, 32" LCD Tv bakıyorum. İki farklı markada karar kıldım, siz ne düşünürsünüz:
    1- SONY BRAVIA KDL-32W4000 LCD TV
    2- SAMSUNG LE32A656 LCD TV
    3- PHILIPS 32PFL9603D LCD TV
    sizce bu ikisinden hangisi tercih etmeliyim?

Philips'i bilmiyorum. Samsung'ta iyi ama "input lag" ( Oyunda kumandadan verilen komuta tv'nin geç cevap vermesi)var. Bu yüzden w4000 tavsiye ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: drejtc

beyler bende ps3 için lcd tv alıcam merak ettiğim
    hd ready ile full hd arasında ne kadar fark vardır kalite olarak biliyorsunuz full hd ler oldukça pahalı

Fullhd lcd'ler 1920*1080, hd-ready'ler 1366*768 çözünürlüğe sahiptir. Eğer çok fiyat farkı yoksa (çünkü eskiye oranla oldukça azaldı) ileriye yönelik full-hd alınmalı, çoksa hd-ready'de olur. Özellikle 32" gibi ufak büyüklüklerde farkı göremezsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaslan

arkadaşlar 1.200 ytl ye kdar en iyi tv nedir?
    kontrast oranı en az kaç olmalı?
    hdmi 1.2 ile 1.3 arasnda çok fark warmı?

lg hkknda ne dşünüosnz ve lg5000 le lg6000 özellkleri aynı ama biri 1.150 ytl bri 1.1450 ytl civarı niye bu fark?

Kontrast oranları "yeterlilik" sınırını çoktan aştı. Güncel modellerden hangisini alırsan al sorun olacağını sanmıyorum. Ama yinede ne kadar yüksek o kadar iyi tabi.

hdm1.3 ün artı yönü yeni ses formatlarını iletebilmesi ve "deep color" özelliğine sahip tv'lerde buna uygun yapılmış yayınları iletebilmesidir.

Bu özelliğe sahip bir tv (Sony x3500, w4000 gibi) yoksa (tabi bunun uygun kaynaklada beslenmesi şartıyla ki öyle bir kaynak henüz çok ok az) ve bu yeni ses formatlarını işleyebilecek bir ses sistemi yoksa hiç bir artısı olmaz.

Lg6000 zannedersem scarlet denen ince tasarım ürünler. Ana fark tasarım gibi görünüyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: spideytncitu

arkadaşlar bu tvye sahibim ve ps3 ntsc almak istiyorum. tvde pal özellik gösteriyor bu alet ps3 ntsc ile çalışırmı. bilen varmı?

Çalışır. Türkiye'de satılan tv'ler hem pal hem ntsc desteğine sahip. Yinede kullanan bir arkadaştan teyit ettirmeye çalışırsan iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forumchu

Maksimum 1500 YTL için TV önerisi yapabilir misiniz? Bir de HD Ready ve Full HD arasındaki farkı biri anlatır mı bana.

Çözünürlük farkı var. Ufak ekranda farkını farkedebilmek oldukça güç. O fiyat aralığında eğer bulabilirsen 32v4000 sony lcd almanı tavsiye ederim.
  • bu aralar f/p bir 32 inc lcd onerecek olsaydınız hangisiniz onerirdiniz
  • Öncelikle herkese iyigünler,

Uzun zamandır kararsız kaldığım bir konu var, şimdi 2 şey arasında kaldım;

Şuanda ps3 e bağlamak için monitor yada HD Ready LCD alıcam, ancak aslında bu geçici bir sonuç olucak, 6-7 ay sonra FULL HD 106 Samsung Tv almayı planlıyorum,
    bundan dolayı şuanda acayiğ kararsız kalmış durumdayım, monitör alıp hem bilgisayar içinmi kullansam yoksam, 32'' HD Ready Samsung LCD mi alsam acaba?
    Sonuçta, HD Ready Tv nin PS3 performansı çok daha yüksek olacak, ancak daha sonra FULL HD LCD alıcam, ozaman bunu da mutfaga falan koyucam, yada önceden
    dediğim gibi, Monitör alıp bilgisayar içinde kullancam şimdiki monitörümün 109p4 oldugunu dusunursek iyi olabilir.

İkincisi ise, aslında burayla ilgisi olan konu:-) 32'' samsun tv ler, çok fazla Samsung un HDReady si war:-), anladığım kadarı ile genelde forumlarda beğenilen SAMSUNG LE-32R81B oluyor, bunun yanında LE32A330, LE32A457, LE32A330 war ve aralarında farklar az :-) kararsız kaldım.

Birde önceden forumda okuduğum kadarı ile bir arkadaşımız, Samsung Tv lerde input lag diye bir sorun olduğunu söylemiş, ps3 bağlayacaksam çok önemli bir sorun aslında, bu konu hakkında ne diyebilirsiniz?

Son olarak alacağım monitör yani tv nin yerine alırsam SAMSUNG T220 olacak:-)

İyi günler

• Benden belki bilinen ya da bilinmeyen ufak bir sır.

eger gercek renk gormek istiyorsaniz...tam siyah vs. gibi sony den sasmayin arkadaslar....hadi hayirli alislar...

• arkadaşlar ben sizlerden 500-700 ytl civarında full hd veya hd ready yani en az 720p görüntü alabileceğim bir monitör istiyorum ya lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum ( TV DEĞİL ) şimdiden teşkkürler.........
  • Samsung T260 sahibiyim. Xbox 360'ı VGA il bağladığımda 720p bağlantıda problem varken 1080p desteğe getirdiğimde görüntü ekrandan taşıyor. Lcd ayarlarında vga bağlantıda auto adjust dışında bir seçenek de yok. 3th party vga cable kullanıyorum. Sorunsuz 1080p görüntüyü nasıl alırım fikri olan var mı?
  • Samsung T240 kullanan varmı? Xboxda nasıl bir performans verir bu tv..
  • merhaba samsung 32a552 full hd aldım,xbox 360ı konsol ayarlarından hangi çözünürlüğe getirirsem en iyi performansı alırım.televizyon 1080p destekliyor fakat bnm bildiğim xboxın max.çözünürlüğü 1080i.menüde ise 1080p de var hangi seçenek sizce en iyi sonucu verir?yardımlarınızı bekliyorum
  • Samsung 226BW
    Benq x2200w
    HPw2207h

bu lcdlerden hangisinde en iyi performansı alabilirim pc ve 360'da kullanacağım.
  • Arkadaşlar, uygun fiyatlı 32'' FullHD 1080p, en iyi tv hangisi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Arkadaşlar, uygun fiyatlı 32'' FullHD 1080p, en iyi tv hangisi ?

fiyat performans acısından TOSHIBA 32XV500P 32" FULL HD LCD (link) 1769 YTL

tabi biraz daha iyi modeller 2000 ytl yi buluyor... gecen gun arkadasım aldı..gayet guzel bir tv..ekran parlaklıgı olsun contras kalitesi olsun gayet tatmin edici...ancak full hd tv alınacaksa eger 32 ' uzerinde alınırsa daha iyi sonuc verir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 2 Kasım 2008; 16:50:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sleepless^

Samsung 226BW
    Benq x2200w
    HPw2207h

bu lcdlerden hangisinde en iyi performansı alabilirim pc ve 360'da kullanacağım.

uzun zamandan beri samsung 226 BW kullanıyorum gerek ps3 gerek xbox 360 ve pc olsun hepsinde cok net ve keskin goruntu veriyor...yuksek contras ve parlaklıgı geercekten cok iyi....ayrıca cok iyi hd film izleniyor lcd tv havasında oluyor...yaklasık 2 seneden beri kullanıyorum ...ne ölü piksel nede baska bir arızası oldu...sağlamlık kalite performans ı harika...tavsiye ederim..

ayrıca HPw2207h model de oldukca guzel....
  • serhan hocam bende samsung 32r72b 82 lcd tv var.ps3 kalitesinden aslında memnun gibiyim ama ne bileyim bazı oyunlarda tam performans alamıyorum.mesela farcry2 ...senin tv en alsam bunu satıp nasıl olur?hd readyden full hdye geçmeyi düşünüyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

2700 e Samsung 40M87BD aldım, olağan üstü memnunum, yani 22" LCD lerimle geçen zamanıma yanıyorum, olay bi ayrı yaaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurmer -- 3 Kasım 2008; 10:44:12 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.