arkadaşlar bir isteğim olucak lcd monitörde fifa 09 oynuyan arkadışımız varsa bir kaç ss koyabilirmi ps3 alırsam monitöre bağlamayı düşünüyorumda oynuyacağım tek oyunda fifa bi ss görsem kötümü iyi mi diye koyan olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
lcd tv de görüntü kötü olmaz. sonuçta hd ready ve yüksek kontraslı oluyor lcd tvler. ha eğer monitör ile arasında ki farkı soruyorsan kesinlikle lcd tv derim
taman lcd tv ile fark olurda şeyi soruyorum lcd monitörde adamlar sırık gibi fln olmaz dimi fifada yani lcd tv nin küçültülmüşü gibi görüntü alırım ?
quote:
Orjinalden alıntı: cartman91
arkadaşlar philips 42pfl5603 bu tv sizce iyimi ev için 106 olmasına rağmen ucuz ve full hd ps3 de performansı nasıldır cvplarsanız sevinirim..
quote:
Orjinalden alıntı: srdr91
quote:
Orjinalden alıntı: hougras
quote:
arkadaşlar bir isteğim olucak lcd monitörde fifa 09 oynuyan arkadışımız varsa bir kaç ss koyabilirmi ps3 alırsam monitöre bağlamayı düşünüyorumda oynuyacağım tek oyunda fifa bi ss görsem kötümü iyi mi diye koyan olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
lcd tv de görüntü kötü olmaz. sonuçta hd ready ve yüksek kontraslı oluyor lcd tvler. ha eğer monitör ile arasında ki farkı soruyorsan kesinlikle lcd tv derim
taman lcd tv ile fark olurda şeyi soruyorum lcd monitörde adamlar sırık gibi fln olmaz dimi fifada yani lcd tv nin küçültülmüşü gibi görüntü alırım ?
lcd monitör kullanmadım kullananlara sormak lazım. ama olacağını sanmıyorum yinede lcd tv diyorum. 19" bile yeter istersen ilanlarımın arasında 19" hdtv lcd tv var
quote:
quote:
quote:
quote:
lcd monitör kullanmadım kullananlara sormak lazım. ama olacağını sanmıyorum yinede lcd tv diyorum. 19" bile yeter istersen ilanlarımın arasında 19" hdtv lcd tv var
Lcd tvler tuzlu olur diye düşünüyorum tabiki lcd tv daha iyidirde tvye vericeğim parayı oyuna yatırırım doğru değilmi ?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Lcd tvler tuzlu olur diye düşünüyorum tabiki lcd tv daha iyidirde tvye vericeğim parayı oyuna yatırırım doğru değilmi ?
arkadaşım pm attım sana
srdr91 pm attım msn verdim eklersen ssevinirim
ders çalışıyodum yeni ekledim bi ara konuşuruz ok?
quote:
ders çalışıyodum yeni ekledim bi ara konuşuruz ok?
bnde samsung 943nwx monitör var bunda sadece analog çkş war sanrm tam blmiyorum ben buna dönüştrcyle fln ps3ü bağlayablrmym bağlarsam bişeye benzermi aman nye yaptmkimi derim ?? bide eğer olmuyosa daha 3aylık monitör satılıktr
arkadaşlar dün mediamarkt a gidip SAMSUNG LE40A656 aldım sizce iyi etmişmiyim bana çok güzel geldi ps3 de özellikle tüplü tvden sonra gözlerim bayram etti açıkçası :)
selam arkadaslar. ben ps3 için bir lcd moniör almayı düşünüyorum. karasız kaldığım ürünler var.bunlardan kullanan yada hakkında başka şekilde bilgi sahibi olan arkadaslardan görüşlerini, tavsiyelerini bekliyorum.
ViewSonic VX2260wm 22' full hd ( bu ürün henüz tr ye geldı mı bılmıyorum) Samsung SyncMaster T220HD 22inç BenQ X2200W 22in LCD Monitor BenQ FP94VW 19 inç
ps3 icin sony mi samsung mu önerirsiniz?
İkiside olur derim. Bende Sony KDL40D3500 var. Memnunum. Samsung u olanlarda var herkes memnun. Çok fark yok arada.
Arkadaslar bende normal 32"lik bi tv varda,bizimkiler tv izlerken oynayamıyorum.benim odamdaki pc monitoru lgnin 19"lik 2000:1 kontras oranı olan bi monitor buna baglayabilirmiyim ps3 ü?
arkadaşlar 800-900 arası bi lcd istiyorum ps3 alabilirim ilerde onda iyi görüntü alabileyim. Varmıdır böyle bir televizyon acaba? Yardımları dokunan herkeze teşekkürler ediyorum şimdiden
quote:
Orjinalden alıntı: franchise11
arkadaşlar 800-900 arası bi lcd istiyorum ps3 alabilirim ilerde onda iyi görüntü alabileyim. Varmıdır böyle bir televizyon acaba? Yardımları dokunan herkeze teşekkürler ediyorum şimdiden
O fiyata kaliteli bir 32 inch hd ready lcd tv alabilirsiniz. İyi markalara yönelmenizi tavsiye ederim. Panelin kalitesi çok önemli.
quote:
Orjinalden alıntı: 720p
quote:
Orjinalden alıntı: franchise11
O fiyata kaliteli bir 32 inch hd ready lcd tv alabilirsiniz. İyi markalara yönelmenizi tavsiye ederim. Panelin kalitesi çok önemli.
arkadslar ps için hd ready mi full hd mi sartttır?yoksa cok fark yokmudur:)
quote:
Orjinalden alıntı: cowcow
arkadslar ps için hd ready mi full hd mi sartttır?yoksa cok fark yokmudur:)
şart diye bişey yok hocam.tüplü tv ilede keyif alabilirsin oyunlardan fakat hd ready de oynamak çok daha keyif vericektir çünkü görüntü olarak çok daha doyurucu. bazı oyunlarda 1080p desteği mevcut ,görsel şöleni tam olarak yaşamak istiyosan ve alabiliyosan full hd al derim . aslında hepsi mali durumunla ilgili,alınabiliyosa tabiki en iyisi
400 TL nakitim var 300 ila 400 arasında ps3 için bana önerebileceğiniz güzel bi lcd monitör varmı ?