Şimdi Ara

LCD ve Plazma Hakkında Bütün Sorularınız ve Yorumlarınız [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
2
Favori
134.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Monitör bölümünede yazdım ama tatminkar bir cevap bulamadım.... Samsung 931c lcd monitöre sahibim. Bu monitörde HDCP desteği varmı? Yoksa XCM 1080P VGA Box(yukarda arkadaşın dediği aparat) ile monitörü ps3'e bağlamam mümkün mü?
  • Bende de SAmsung 932NW analog (VGA ) çıkışlı monitör var 19inch 1440*900 çözünürlük, sizce bu monitör beni tatmin eder mi ? Birde bu monitör aynı zamand aPC'e bağlı ikisini aynı anda zahmetsizce kullanabilir miyim ?
  • 22 SAMSUNG 2233BW almayi dusunuyorum fakat HDCP kesin olarak var midir emin degilim

Yardim
  • Arkadaşlar bana en fazla 2milyar 106 ekran bir lcd tv önerebilirmisiniz ve bursada oturuyorum bu tvyi nerede bulabilirim örn mediamarkt teknosa teknolojix gibi yerlerden alınırmı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cartman91

Arkadaşlar bana en fazla 2milyar 106 ekran bir lcd tv önerebilirmisiniz ve bursada oturuyorum bu tvyi nerede bulabilirim örn mediamarkt teknosa teknolojix gibi yerlerden alınırmı.

Konsol amaçlı alacağını varsayarak;

Sony 40E4000
    Sony 40V4000
    Toshiba 42XV500-Bu model için Bimeks veya Vatan'a bak,en uygun fiyatlar orada.

Bulabilirsen ilk tercihin E4000 olsun,2000'i biraz geçebilir ama içlerinde en iyisi.

Saygılar..
  • http://www.toshibashop.com.tr/detay.asp?sid=TL%20TB%2032XV500#

Arkadaşlar dün bu lcd tv yi aldım...Bimeks'ten 1390 Tl'ye..(Taksitli Fiyatı)Henüz Xbox 360 bağlamadım..Nasıl bağlamalıyım ki en iyi görüntüyü alayım ???

Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fâti

Ben de xbox almayı düşünüyorum fakat lcd monitörüm bile yok yani monitör de tüplü tv de tüplü biraz da eski... Siz ne dersiniz illa lcd 16:9 felan al öbürleri bu konsolun hakkını vermez mi dersiniz yoksa tüplüler felan idare eder mi dersiniz?...

Şimdiden teşekkürler...

arkadaşım kesinlikle lcd tv derim ben. tüplü ile lcd tv arasında dağlar kadar fark var. ha eğer ps3 alıp ps2 oynamak gibi bir şey olur tüplü ile ps3 oynamak
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN XBOX 360 ALDIM ŞU TELEVİZYON NASIL?

SONY BRAVIA KDL-46V3000 LCD TV
    EKRAN GENİŞLİĞİ: 46''(117cm)Ekran Genişliği
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük -FULL HD-
    KONTRAST: 16.000:1 Kontrast
    PARLAKLIK: 500 cd/m2 Parlaklık

Bravia Engine
    3xHDMI / Full HD
    Picture in Picture
  • Beyler yazın ps3 aldığımda 22'' bi lcd monitörmü alıyım şöle 500 tl yi geçmeyen (hem bilgisayarımdada kullanmak için lcd monitor yok bilgde) yada şöle teknosada 1600 1700 arası 42'' bi televizyonmu alıyım fiyat farkınıda göz önünde bulundurarak yorum yaparsanız sevinirim bide fifa basketbol ve gta gibi oyunları oynarım ps3 alınca sizin öneriniz nedir şimdiden teşekkür ederim
  • Merhaba benim bir kac sorum olacakti PS3 ve Yanina uygun bir tv almayi düsünüyorum

1- 107 ekran lcd tv almayi düsünüyorum hangi markayi tavsiye edersinzi ve full hd olmasada olurmu?

2- PS3 81 ekrandami oynamasi keyifli olur 107 ekrandami yani cok büyük oldugunda abartiya kacma gibi birsey olurmu veya oynanis görüs sacma gibi olabilir ama anlamiyorum iste büyük ekran diye konsolda zorlanma takilma falan olurmu yani görüntü vermekte zorlanma falan görüntü kalitesi titreme vs.?

3- harddiskler hakkinda birseyler duydum eskisinde eski ps2 oyunlari oynatiyomus yenisinde oynatmiyomus falan birde islemcide degisiklik falan varmis azalma gibi biseymi ne simdi anlayamadim yani 80 gb olani simdi iyilestirildimi?

simdiden cok tesekkürler gercekten cok ihtiyacim var bu sorularin cevabina yakin zamanla alacagim cünkü sonradan sorun cikmasin moraller bozulmasin.

4- HD ready yaziyorsa full hd midir? full hd oldugunu nerden anlarim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 5 Şubat 2009; 18:25:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Vüsal

ARKADAŞLAR LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN XBOX 360 ALDIM ŞU TELEVİZYON NASIL?

SONY BRAVIA KDL-46V3000 LCD TV
    EKRAN GENİŞLİĞİ: 46''(117cm)Ekran Genişliği
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük -FULL HD-
    KONTRAST: 16.000:1 Kontrast
    PARLAKLIK: 500 cd/m2 Parlaklık

Bravia Engine
    3xHDMI / Full HD
    Picture in Picture

biri yardımcı olmayacak mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: MuRat.exe

Merhaba benim bir kac sorum olacakti PS3 ve Yanina uygun bir tv almayi düsünüyorum

1- 107 ekran lcd tv almayi düsünüyorum hangi markayi tavsiye edersinzi ve full hd olmasada olurmu?

2- PS3 81 ekrandami oynamasi keyifli olur 107 ekrandami yani cok büyük oldugunda abartiya kacma gibi birsey olurmu veya oynanis görüs sacma gibi olabilir ama anlamiyorum iste büyük ekran diye konsolda zorlanma takilma falan olurmu yani görüntü vermekte zorlanma falan görüntü kalitesi titreme vs.?

3- harddiskler hakkinda birseyler duydum eskisinde eski ps2 oyunlari oynatiyomus yenisinde oynatmiyomus falan birde islemcide degisiklik falan varmis azalma gibi biseymi ne simdi anlayamadim yani 80 gb olani simdi iyilestirildimi?

simdiden cok tesekkürler gercekten cok ihtiyacim var bu sorularin cevabina yakin zamanla alacagim cünkü sonradan sorun cikmasin moraller bozulmasin.

1-O boyutta Full HD olmayan LCD yok zaten.Özellikle 40" ve yukarısında FULL HD alınmalı.32" için Full HD'ye gerek yok bence.Aslında yeni nesil konsollarda 1080p oyun sayısı çok çok az olduğu için,bunlar için Full HD alınmalı mı sorusu da tartışmaya baya açık bir soru:)Ama özellikle PS3 alacak arkadaşlar Full HD tercih etmeli çünkü Blu Ray film de izlerler.

2-Bu tamamen izleme mesafenizle ilgili.2.5-3 metre izleme mesafeniz varsa 40" alabilirsiniz.Çoğu arkadaş HD yayınlarda daha az mesafede bile büyük ekran tavsiye ediyor ama özellikle oyunlarda ekrana hakim olamayabilirsiniz.

3-Bildiğim kadarıyla eski PS2 oyunlarını sadece 60gb model oynatabiliyor.

4-HD Ready 1080p ve FULL HD yazanlar Full HD dir.Sadece HD Ready yazanlar Full HD değil yani.

Saygılar..

• quote:

Orjinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orjinalden alıntı: MuRat.exe

Merhaba benim bir kac sorum olacakti PS3 ve Yanina uygun bir tv almayi düsünüyorum

1-O boyutta Full HD olmayan LCD yok zaten.Özellikle 40" ve yukarısında FULL HD alınmalı.32" için Full HD'ye gerek yok bence.Aslında yeni nesil konsollarda 1080p oyun sayısı çok çok az olduğu için,bunlar için Full HD alınmalı mı sorusu da tartışmaya baya açık bir soru:)Ama özellikle PS3 alacak arkadaşlar Full HD tercih etmeli çünkü Blu Ray film de izlerler.

2-Bu tamamen izleme mesafenizle ilgili.2.5-3 metre izleme mesafeniz varsa 40" alabilirsiniz.Çoğu arkadaş HD yayınlarda daha az mesafede bile büyük ekran tavsiye ediyor ama özellikle oyunlarda ekrana hakim olamayabilirsiniz.

3-Bildiğim kadarıyla eski PS2 oyunlarını sadece 60gb model oynatabiliyor.

4-HD Ready 1080p ve FULL HD yazanlar Full HD dir.Sadece HD Ready yazanlar Full HD değil yani.

Saygılar..

tesekkür ederim cevaplar icin peki sizce bir ps3 icin angi boyut lcd tavsiye edersiniz 42 yani 107cm nasil olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 6 Şubat 2009; 14:48:23 >

• Sn.Murat,

Dediğim gibi izleme mesafeniz çok önemli.Oyunlar için,çok yakın mesafeden büyük ekran çok da kullanışlı değil bence.Ekrana hakimiyet zorlaşıyor.Mesela 40" ve 42" için,minumum 2.5 metre olması lazım.Bazı arkadaşlar 1.5 metreden bile 40 ve üstünü öneriyorlar ama biz yaşlandık herhalde artık,başım dönmeye başlıyorTabii bu yazdıklarım oyun oynamak için,yoksa Full HD filmlerde mesafe o kadar önemli değil benim için.İzleme mesafesi daha az olabilir yani.

Buarada sizi sıkıntılı bir araştırma süreci bekliyor:)Daha marka ve modele karar vermeniz gerekiyor.Bunun için de tv bölümünü inceleyin,çok konu açıldı LCD-Konsol ilişkisi hakkında:)

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 6 Şubat 2009; 18:09:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: srdr91

Beyler yazın ps3 aldığımda 22'' bi lcd monitörmü alıyım şöle 500 tl yi geçmeyen (hem bilgisayarımdada kullanmak için lcd monitor yok bilgde) yada şöle teknosada 1600 1700 arası 42'' bi televizyonmu alıyım fiyat farkınıda göz önünde bulundurarak yorum yaparsanız sevinirim bide fifa basketbol ve gta gibi oyunları oynarım ps3 alınca sizin öneriniz nedir şimdiden teşekkür ederim

yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
    Beyler şu monitör nasıl bi inceleye bilirmisiz zahmet olmazsa full hd görüntü fln yazıyo? Ps3 bağlasak buna verim alabilirmiyiz ?
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=80836&ad=BENQ+E2200HDA+22+LCD+SiYAH+Monitorler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdr91 -- 6 Şubat 2009; 22:03:50 >

• arkadaşlar bende bir adet crea plazma var fakat fifa 08 oynuyordum farkettim ki oyun oynarken buğulanmalar oluyor av kablosu kullanmamdan mı kaynaklanıyor yoksa başka bir problem mi bulunmakta sizce ?_
  • quote:

quote:

Beyler yazın ps3 aldığımda 22'' bi lcd monitörmü alıyım şöle 500 tl yi geçmeyen (hem bilgisayarımdada kullanmak için lcd monitor yok bilgde) yada şöle teknosada 1600 1700 arası 42'' bi televizyonmu alıyım fiyat farkınıda göz önünde bulundurarak yorum yaparsanız sevinirim bide fifa basketbol ve gta gibi oyunları oynarım ps3 alınca sizin öneriniz nedir şimdiden teşekkür ederim

Beyler şu monitör nasıl bi inceleye bilirmisiz zahmet olmazsa full hd görüntü fln yazıyo? Ps3 bağlasak buna verim alabilirmiyiz ?
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=80836&ad=BENQ+E2200HDA+22+LCD+SiYAH+Monitorler

evet arkadaşım full hd o monitör. tabii 1080p yazıyor o doğruysa. ama kontrast oranı çok düşük. ama o fiyatlara başka şeyler alayım dersen o fiyatlara 19" lcd tv ler var hd ready. bende var mesela satıyorum istersen sanada satabilirim. çokta memnun kalmıştım kullandığım zamanlarda...

• quote:

Orjinalden alıntı: Simasher

arkadaşlar bende bir adet crea plazma var fakat fifa 08 oynuyordum farkettim ki oyun oynarken buğulanmalar oluyor av kablosu kullanmamdan mı kaynaklanıyor yoksa başka bir problem mi bulunmakta sizce ?_

.

arkadaşım eğer o buğulanmalar çimlerde oluyorsa koşarken yada ekran hızlı hareket ettiğinde tv nin ayarlarından düzeltmen gerekiyor. bende dün tv aldım aynı sorun bendede vardı netliği falan yükseltince geçti o sorunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hougras

quote:

quote:

eyw kardeşim şuan almıycam yaza inş araştırıyorum şimdi tekrardan teşekkür ederim kon

evet arkadaşım full hd o monitör. tabii 1080p yazıyor o doğruysa. ama kontrast oranı çok düşük. ama o fiyatlara başka şeyler alayım dersen o fiyatlara 19" lcd tv ler var hd ready. bende var mesela satıyorum istersen sanada satabilirim. çokta memnun kalmıştım kullandığım zamanlarda...

eyw kardeşim şuan almıycam yaza inş araştırıyorum şimdi tekrardan teşekkür ederim kontrast oranı okadar etkilermi görüntüyü bide full HD tv deki kaliteyi alabilirmiyim

• quote:

Orjinalden alıntı: hougras

quote:

Orjinalden alıntı: Simasher

arkadaşlar bende bir adet crea plazma var fakat fifa 08 oynuyordum farkettim ki oyun oynarken buğulanmalar oluyor av kablosu kullanmamdan mı kaynaklanıyor yoksa başka bir problem mi bulunmakta sizce ?_

.

arkadaşım eğer o buğulanmalar çimlerde oluyorsa koşarken yada ekran hızlı hareket ettiğinde tv nin ayarlarından düzeltmen gerekiyor. bende dün tv aldım aynı sorun bendede vardı netliği falan yükseltince geçti o sorunlar...

hocam peki hangi ayarlar kusura bakmayın hiç bir şey bilmiyorumda bu konuda.Evet fifada çimlerde oluyor diğer oyunlarda rastlamadım hiç.
    Renk ayarlarını dinamik'e aldım.Ordan olabilir mi ?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.