Şimdi Ara

LCD ve Plazma Hakkında Bütün Sorularınız ve Yorumlarınız [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
2
Favori
134.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Vüsal

quote:

Orjinalden alıntı: Vüsal

ARKADAŞLAR LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİN XBOX 360 ALDIM ŞU TELEVİZYON NASIL?

SONY BRAVIA KDL-46V3000 LCD TV
    EKRAN GENİŞLİĞİ: 46''(117cm)Ekran Genişliği
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük -FULL HD-
    KONTRAST: 16.000:1 Kontrast
    PARLAKLIK: 500 cd/m2 Parlaklık

Bravia Engine
    3xHDMI / Full HD
    Picture in Picture
     LCD ve Plazma Hakkında Bütün Sorularınız ve Yorumlarınız [ANA KONU]

biri yardımcı olmayacak mı?

arkadaşım v serisinde 4000 de olması lazım 4000 alırsan daha iyi edersin yada w serisi bi sony tv

• quote:

Orjinalden alıntı: srdr91

quote:

Orjinalden alıntı: hougras

quote:

quote:

Beyler yazın ps3 aldığımda 22'' bi lcd monitörmü alıyım şöle 500 tl yi geçmeyen (hem bilgisayarımdada kullanmak için lcd monitor yok bilgde) yada şöle teknosada 1600 1700 arası 42'' bi televizyonmu alıyım fiyat farkınıda göz önünde bulundurarak yorum yaparsanız sevinirim bide fifa basketbol ve gta gibi oyunları oynarım ps3 alınca sizin öneriniz nedir şimdiden teşekkür ederim

yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
    Beyler şu monitör nasıl bi inceleye bilirmisiz zahmet olmazsa full hd görüntü fln yazıyo? Ps3 bağlasak buna verim alabilirmiyiz ?
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=80836&ad=BENQ+E2200HDA+22+LCD+SiYAH+Monitorler

eyw kardeşim şuan almıycam yaza inş araştırıyorum şimdi tekrardan teşekkür ederim kon

evet arkadaşım full hd o monitör. tabii 1080p yazıyor o doğruysa. ama kontrast oranı çok düşük. ama o fiyatlara başka şeyler alayım dersen o fiyatlara 19" lcd tv ler var hd ready. bende var mesela satıyorum istersen sanada satabilirim. çokta memnun kalmıştım kullandığım zamanlarda...

eyw kardeşim şuan almıycam yaza inş araştırıyorum şimdi tekrardan teşekkür ederim kontrast oranı okadar etkilermi görüntüyü bide full HD tv deki kaliteyi alabilirmiyim

arkadaşım kontrast oranı fark yaratır tabii ki ben 1000:1 kontrastlı 10" lcd den 32 " 15000:1 kontrastlı tv ye geçtim sanki başka dünyaya geçmiş gibi oldum. full hd deki kalite ile 720p hd ready tv arasında fark var ama farklarını ortaya çıkartacak düzeyde 1080 p lik görüntü veren ne yayın var nede oyun...

• quote:

Orjinalden alıntı: Simasher

quote:

Orjinalden alıntı: hougras

quote:

Orjinalden alıntı: Simasher

arkadaşlar bende bir adet crea plazma var fakat fifa 08 oynuyordum farkettim ki oyun oynarken buğulanmalar oluyor av kablosu kullanmamdan mı kaynaklanıyor yoksa başka bir problem mi bulunmakta sizce ?_

.

arkadaşım eğer o buğulanmalar çimlerde oluyorsa koşarken yada ekran hızlı hareket ettiğinde tv nin ayarlarından düzeltmen gerekiyor. bende dün tv aldım aynı sorun bendede vardı netliği falan yükseltince geçti o sorunlar...

hocam peki hangi ayarlar kusura bakmayın hiç bir şey bilmiyorumda bu konuda.Evet fifada çimlerde oluyor diğer oyunlarda rastlamadım hiç.
    Renk ayarlarını dinamik'e aldım.Ordan olabilir mi ?

samsunglarda netlik ayarı diye bir yer vardı ordan yapmıştım ben

• Samsung LE40A686 hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • arkadaşlar herkese merhaba aranızda xbox 360 ı crt monitör veya normal tv de deneyen var mı 100 hz 87 ekran vestel zeta tv m var nasıl bir verim alabilirim ?

kullanan arkadaşlar görsel koyabilirse çok sevinirim

bu arada tvmde s-video girişi var bunu da göz önünde bulundurursanız sevinnirim acaba rgb sinyalli scard la mı yoksa s-video kablosuyla mı daha güzel görüntü alırım ? cevaplarınızı bekliyorum
  • tüplü tvden ne yaparsan yap verim alamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eren Taner

arkadaşlar herkese merhaba aranızda xbox 360 ı crt monitör veya normal tv de deneyen var mı 100 hz 87 ekran vestel zeta tv m var nasıl bir verim alabilirim ?

kullanan arkadaşlar görsel koyabilirse çok sevinirim

bu arada tvmde s-video girişi var bunu da göz önünde bulundurursanız sevinnirim acaba rgb sinyalli scard la mı yoksa s-video kablosuyla mı daha güzel görüntü alırım ? cevaplarınızı bekliyorum

100 hz ise iş değişir
    alırsın verim
  • 100 hz olmasıyla bir alakası yok ha normal tüplü tvlerden daha iyi görüntü verir bir arçeliğe göre falan ama yine verim alınmaz. nedeni tüplü tv ler 720p görüntü vermez e oyunlardada bizim beklentilerimiz yüksek çözünürlük ve kontrast oranı
  • Merhabalar..Ikı sorum var benım yaklasık 1.250 ytl lık bır butcem var bır hd tv almak ıstıyorum bu monıtor de olabılır tabı monıtor olarak tek secenek var sızce bu samsunghttp://www.cimri.com/?searchText=samsung+LE32A55+&start=0&f=&x=0&y=0 'u mu onerırsınız .. ?

yoksa onun yerıne samsungun su monıtoru var t260 full hdhttp://www.cimri.com/bilgisayar-ve-yazilimlar/donanim/monitor/samsung-t260hd-26-lcd-monitor-full-hd/T67852 ...

hangısını onerırsınız arkadaslar..yoksa bunları deıl de su modelı al dıyebılecegınız bır yer var mı..

bır de ıkıncı el lcd satan bır yer yok degıl mı veya en ucuza surada bulabılecegın dedıgınız bır yer ?

• ps3 icin 42 inc tv almak istiyorum yani 107cm sizce iyimi v büyüdükce görüntü kalitesi bozulmaz degilmi? yoksa daha kücükmü alayim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRat.exe

ps3 icin 42 inc tv almak istiyorum yani 107cm sizce iyimi v büyüdükce görüntü kalitesi bozulmaz degilmi? yoksa daha kücükmü alayim

Bozulmaz rahat ol 42 inc iyi en ideal boyuttur alabilirsin.
  • Merhaba Arkadaşlar PS3'ü bağlamak için bir ekran almayı düşünüyorum Samsung 2233BW yi önerirmisiniz?
  • sony ve samsung arasinda kaldim ne dersiniz
  • arkadaşlar bir isteğim olucak
    lcd monitörde fifa 09 oynuyan arkadışımız varsa bir kaç ss koyabilirmi ps3 alırsam monitöre bağlamayı düşünüyorumda oynuyacağım tek oyunda fifa bi ss görsem kötümü iyi mi diye koyan olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
  • Arkadaslar Ps3 için lcd tv almayı düşünüyorum.
    Toshiba 32XV500 32" Lcd Tv sizce nasıl.
    fiyat olarak bimex uygun geldi.performans açısından ps3 ün hakkını verebilirmiyim.
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1083&uid=102866
  • Beyler ps3 için lcd alıcak okurlara hocam ben genel fikrimi söylicem bilinçlendirmek adına şimdi acele etmenize gerek yok,evde 70 ekran veya üstü bi crt varsa bence yeter çünki cidden görüntü kötü degil 42'' hdtv den sonra emektar 70 lige bi taktım baktım yani öyle işte oyy aman aman lan görüntü budur oyun budur gibi deli bir fark yok.1080p konusuna gelirsek zaten 1080p oyun yok varsa bile bir,iki tane.Killzone 2 bile 720p...Haydi saygılar
  • 86 ekran schaub lorenz marka tv vardı maalesef bozuldu tamirinede 150 tl istediler.su an ps3 emektar 51 ekran tv ye bağlı ekran çok ufak.
    bimeks te toshibanın fiyatını uçurmuşlar.acelede etmek istemiyorum ama büyük ekran tv ye alışık olduğum için normal fiyatlarda full hd lcd düşünüyorum.
    bana fiyat açısından uygun burasını buldum ama güvenilirmidir bilmiyorum.yinede sizinde fikirlerinizi almak isterim.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/TOSHIBA_32XV501P-LCD-TV,5190.html
  • arkadaşlar philips 42pfl5603 bu tv sizce iyimi ev için 106 olmasına rağmen ucuz ve full hd ps3 de performansı nasıldır cvplarsanız sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^Jail^

Merhaba Arkadaşlar PS3'ü bağlamak için bir ekran almayı düşünüyorum Samsung 2233BW yi önerirmisiniz?

bence monitöre o kadar para vereceğine 19" lcd tv al. ben kullandım uzun bir süre hatta şimdide satıyorum daha büyük lcd tv aldığım için ama tv monitöre göre çok daha hesaplı aralardındada pek bir performans farklı olmuyor...
  • quote:

arkadaşlar bir isteğim olucak
    lcd monitörde fifa 09 oynuyan arkadışımız varsa bir kaç ss koyabilirmi ps3 alırsam monitöre bağlamayı düşünüyorumda oynuyacağım tek oyunda fifa bi ss görsem kötümü iyi mi diye koyan olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

lcd tv de görüntü kötü olmaz. sonuçta hd ready ve yüksek kontraslı oluyor lcd tvler. ha eğer monitör ile arasında ki farkı soruyorsan kesinlikle lcd tv derim
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.