Şimdi Ara

LCD ve Plazma Hakkında Bütün Sorularınız ve Yorumlarınız [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
2
Favori
134.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu konuya bir aciklik getirelim simdi x360 ına monitor mu tv mi diyenler...kesinlikle tv alin bir zaman sonra size monitor yetmemeye basliyacaktir ve o guzelim cihaza da o yakisir bunu bastan bir soyleyelim.

cafeye ne gider diyen arkadas...cafe nerede isleyecek? kactane ps3 e alacaksin?

kac inch dusunuyorsun?
  • xbox360 ı 17" monitörde 1280x1024 de oynayarak gayet gzl görüntü alıyorum 720p(1280x720) yapınca alttan üstten siyah şerit gelmiyo şikayetim yok ama nedenini merak ettim neden böyledir?

teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: garrote60

dostum bendede 2232bw var ps3 dvı pc vga bagladım monitörün altta sagdan ikinci dügmeye bastıgında dijital,analog geçiş yapabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: Secateurs

arkadaşlar elimde samsung 2232bw war monitörün analog girişinden pc dvi girişinden ps3 bağlamak istiyorum
    pc açıkken playstation3 geçiş yapabileceğim pratik bir yol warmıdır?
    bi yol gösterirseniz sevinirim..

bendede 2232 bw var ama sesi nasıl yapıcaz. kablosunun adı nedır nerde bulunur.
  • olması lazım iyi bak
  • arkadaslar bisi sorucam

PHILIPS 32 PFL 7803D sizce iyimidir?kaliteli midir?degilse baska bir tane 2000 liranın altında ve FULL HD LCD tv onerebilirmisiniz acaba?

saolun
  • SONY 40S4000 kullanıyorum ve ps3 performansından gayet memnunum fiyatı bütçenize uygun,araştırın derim..
  • Bütçeniz eğer iyi ise iki modeli öneririm.

SAMSUNG LE46A786 LCD TV 46inch 2.000.000:1 kontrast 100hz 4.500 tl civarında. 4 ms PC Sinyal Algılama 1920x1080

SAMSUNG LE40A786 LCD TV 40inch 2.000.000:1 kontrast 100hz 3.500 tl civarında. 4 ms PC Sinyal Algılama 1920x1080

Dikkat ederseniz her lcd tv nin pc algılama sinyali 1920x1080p değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sith Emperor -- 8 Ocak 2009; 10:01:02 >
  • Arkadaşlar

Vestel 27708 LCD Televizyonum var,

Ekran çözünürlük : 1280x720 WXGA yazıyor.

Cihazda bir DVİ girişi mevcut. DVİ - HDMİ Kablo ile PS3 bağladığımda görüntü alamıyorum.

Denediklerimi yazayım:

* PS3 üzerinde görüntü ayarlarını hem 576P hem 720P olarak ayrı ayrı denedim.
    * Kabloyu denemek için HDMİ Girişinden Philips DVD Player bağladım ve görüntü alabildim.
    * PS3 ü Cihaza bağlıyken resetledim.

Hiçbirinde görüntü alamadım.

Cihazı Kompozitten bağladığımda görüntü geldi. Bu sırada PS3 üzerinde ayarlardan HDMİ Seçtim, ama bulamadı.

Özetle PS3 üm DVİ - HDMİ Bağlantımdan gelen sinyali HDMi Kabul etmiyor.

Acaba aynı televizyonu PS3 e bağlamayı başaran arkadaş var mı?

Teşekkürler,
  • arkadaşlar Benq x2200 w 'yi ps3 de 1080 i ye kadar çıkarabiliyoruz anladım ama aynı zamanda 720 p performansınıda merak ediyorum ? ps3'ü 720 p ayarlayarak oynayanınız var mı ? görüntüyü ekrana yayarken bozulma yapıyor mu ?
  • Arkadaşlar bende birkaç hafta içinde Ps3 alacağım..Yalnız şöyle bir sorum var..Elimde Hyundai 19'' 1440-900 Çözünürlük destekleyen DVI girişi olan bir monitörüm var..Bu monitörü Ps3 alınca kullanamazmıyım ???Yoksa yeni monitörmü almak zorundayım ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: kinay2004

Arkadaşlar bende birkaç hafta içinde Ps3 alacağım..Yalnız şöyle bir sorum var..Elimde Hyundai 19'' 1440-900 Çözünürlük destekleyen DVI girişi olan bir monitörüm var..Bu monitörü Ps3 alınca kullanamazmıyım ???Yoksa yeni monitörmü almak zorundayım ???

Dostum kendi sorumada yanıt alamayınca araştırdım. HDCP Desteği yok ise monitörünün

XCM 1080P VGA Box veya X2VGA2 VGA Transcoder gibi bir ara birime ihtiyacın var. Bu cihazlar sayesinde monitörünün verdiği maksimum cözünürlükte oyun oynaman mümkün, fiyatlarıda 100 TL Civarı
  • http://www.hepsiburada.com/altus-al-82-500-2hd-32-hd-ready-lcd-televizyon/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evaltusal82

arkadaşlar ps3de kullanmak için bu lcd'yi düşünüyorum nasıl acaba kararsız kaldım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _crash_

quote:

Orjinalden alıntı: kinay2004

Arkadaşlar bende birkaç hafta içinde Ps3 alacağım..Yalnız şöyle bir sorum var..Elimde Hyundai 19'' 1440-900 Çözünürlük destekleyen DVI girişi olan bir monitörüm var..Bu monitörü Ps3 alınca kullanamazmıyım ???Yoksa yeni monitörmü almak zorundayım ???

Dostum kendi sorumada yanıt alamayınca araştırdım. HDCP Desteği yok ise monitörünün

XCM 1080P VGA Box veya X2VGA2 VGA Transcoder gibi bir ara birime ihtiyacın var. Bu cihazlar sayesinde monitörünün verdiği maksimum cözünürlükte oyun oynaman mümkün, fiyatlarıda 100 TL Civarı

Peki acaba görüntü kalitesi nasıl olur??Ben Xbox 360'ı 1280-720 çözünürlükte oynuyordum...Görüntüyü Analog ile alıyordum..İkisini karşılaştırırsak nasıl bir sonuç çıkar acaba???

• 32LG3000 aldım PS3 performansı gerçekten çok iyi.
    sony 40v 3000 full hd tv var.
    Ayarları daha profesyonel ses leri daha iyi
    kesinlikle tavsiye olunur.
  • arkadaşlar öncelikle merhaba,
    Ben pederi anca kafaladım ucuz bi lcd monitör alalım dedim. O sırada xbox ilede uyumlu olsun diye buraya sormak istedim.

Çok büyük bir meblağ düşünmüyoruz. 19 inç widescreen düşünüyorum , 225'e benq'nun kini buldum nasıldır onu sorucaktım.

Birde daha farklı öneriniz var mı ? Hem pc için hem x360 için kullanmayı düşünüyorum.

Bahsettiğim benq

Birde açık artırma şeklinde bir iki tane gördüm onlar hakkındada görüş aliyim istedim.

http://urun.gittigidiyor.com/19-LG-L194WS-SF-WIDE-SREEN-HIC-KULLANILMAMIS_W0QQidZZ15141921

http://urun.gittigidiyor.com/Vestel-19-quot-DMT19W-LCD-Monitor-BLACK-asgarisiz_W0QQidZZ15247589

• xbox bölümünde üst konu olmasına gerek yoktu bence forumu dağıtıyor. Zaten donanım haberde bunula ilgili kos koca başlık var meraklısı gider orada tartışır yazışır.Xbox bölümünü açınca karşıma çıkmasını istemiyorum her seferinde.
  • loewe indivisual 52 var bende. 52". hayatımda gördüğüm en kalileli ve en kullanışlı televizyon. tavsiye ederim
  • Ben de xbox almayı düşünüyorum fakat lcd monitörüm bile yok yani monitör de tüplü tv de tüplü biraz da eski... Siz ne dersiniz illa lcd 16:9 felan al öbürleri bu konsolun hakkını vermez mi dersiniz yoksa tüplüler felan idare eder mi dersiniz?...

Şimdiden teşekkürler...
  • upp?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.