Şimdi Ara

LckFldService.exe BENDEN NE İSTİYOR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows 7

Yardımcı olursanız çok zevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazmania -- 9 Aralık 2009; 1:19:29 >

• bu sorunla karşılaşan yok mu ?
  • Sonradan yüklediğiniz bir programın servis dosyası sanırım. Dosyayıwww.virustotal.com sitesine gönderip taratın. Sonuç temiz ise İletiyi görüntüle diyin
  • Dosya LckFldService.exe alýndýðý zaman 2009.12.22 07:52:30 (UTC)
    şimdiki Durumu: tamamlandý

Sonuç: 14/41 (34.15%)

önerebileceğin bir program var mı acaba ?

Çok teşekkür ederim.
  • Sonuç kötü gözüküyor. Malwarebytes' Anti-Malware programı ile tam sistem taramayı yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 23 Aralık 2009; 14:42:10 >

• aynı sorun bende de var.en son folder access 2.1 Free yi kurmuştum ondan sonra oldu.halen de devam ediyor ne yapacam bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sartre

aynı sorun bende de var.en son folder access 2.1 Free yi kurmuştum ondan sonra oldu.halen de devam ediyor ne yapacam bilmiyorum..

Malwarebytes' Anti-Malware ile tam sistem taraması yapın
  • Malwarebytes' Anti-Malware dahil olmak üzere 5-6 anti virüs programı denedm ııı ıhhh olmuyor (: başka önerebileceğin bir şey var mı ?

Bu arada ilgin için çok teşekkür ederim.
  • Virustotal sitesindeki sonuca göre (Sonuç: 14/41) 41 programın 14'u dosyayı zararlı olarak görmüş. Dosyayı zararlı olarak gören programlar ile tarama yaptırırsanız dosyayı bulup siliceklerdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.