Şimdi Ara

leadtek 6600 gt-baglantı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben leadtek 6600 gt aldım ama nasıl tanıtacam bilmiyorum.Anakartım gigabyte.pce-x cıkısı var.ekran kartı da pce-x zaten.Asıl sorun biosda onboard ekran kartıyla alakalı hicbisey bulamıyorum..Onu iptal edip, digerini tanıtacam ama yapamadım.bilgisayarcıya götürdüm.O da sasırdı.biosda vga yla ilgili bisey bulamadı..Nası yapcam, bi anlatır, yardımcı olusanız cok sewinirim.İyi bi kart aldım die sewiniodum, kursaamda kaldı..:(simdiden tesekkürler..

• anakartını ve bios unu yaz. ona göre tarif etmeye çalışalım.
  • kartı takınca onboard kendilinden iptal olmadımı ?
  • senin götürdüğün bilgisayarcıda iş yok o zaman bu işi sonunda kim çözecek bi bilgisayarcı değil mi hatta burdan bizim sölediklerimizle sen çözersen vay o bilgisayarcının haline bence sen vakit kaybetmeden başka bir bilgisayarcı bul uğraşma bios la falan hem kafan karışır hem de BİLGİSAYARIN!!!
  • valla anakartım gigabyte GA-8I915G-M modeli ahan da özellikleri:

Supports LGA775 Intel® Pentium® 4 processor FSB800 with HT technology

Supports Dual Channel DDR400 memory architecture

Features Intel® Media Graphics Accelerator 900 technology for superior integrated graphics

Features the revolutionary PCI-Express x16 discrete graphics interface

Features integrated high-speed Ethernet connection

Features PCI-Express x1 and Serial-ATA interface

Features the new generation 7.1 channel Intel® High Definition Audio

ama biosun markasına nası bakacam bilmiorum:( bi award yazio, bi stars yazıo bunlar olabilir mi?? bi de zaten integrated periphals die bi secenek var, onboard olan hersey onun icinde...ama vga die bisey yok...allah rızası icin bi yardım bee yaww..yapamadım gitti...sorun ne onu da anlayamadım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palit 9800 GT
    11 yıl önce açıldı
    satılmıştır..
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.