Bildirim
leadtek 6600gt tdh yardım!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ss koyman lazım, tarifle bu iş -hatayı anlamak ve anlatmak- zor. -
http://img514.imageshack.us/img514/944/oyunmr6.jpg
ss yaptım dostum yardımcı olursan sevinirim ilgin için tşk.ederim
Bu arada sistemim:
P4 3.2
abit ic7 max3
1.5gb ram
6600gt tdh
400gb seagate
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockmaN -- 21 Ekim 2007; 16:13:20 > -
benim eski 9800 proda buna benzer şeyler olmuştu. muhtemelen ramleri arızalı dediler. garantiye gitti ve para iadesi aldım. garantisi devam ediyorsa ne mutlu sana. -
kart garantiye gitmeli. -
dostum kartın arızalı sanırım ramlerinde sorun var garantisi varsa garantiye vermeni tavsiye ederim!! -
garantisi 3 yıl diil dimi bu kartların?? -
Biosa gir ve agp hızın kaç bak eğer 8X değilse 8X ya al yoksa, sorun devam ederse yukarıda yazılanlar doğrudur. -
quote:
Orjinalden alıntı: RockmaN
garantisi 3 yıl diil dimi bu kartların??
kutu üzerinde yazar.ama genelde 24 ay garantilidir. -
24 aymış nettende baktım malesef garantisi bitmiş ank.da bunu yapabilcek bildiğiniz bi tamirci varmıdır?? -
quote:
Orjinalden alıntı: RockmaN
24 aymış nettende baktım malesef garantisi bitmiş ank.da bunu yapabilcek bildiğiniz bi tamirci varmıdır??
ithalatçısına bak,ve mail yoluyla ücretli tamirini iste.Belki ramleri değiştirip düzeltebilirler -
bi kaç distribütöre mail attım bakalım ne olcak cevabı.... bu arada ilginiz için tşk.ederim çok saolun...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X